• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Leukste escaperoom van Brabant

Weet jij zonder kleerscheuren je doel te halen in de leukste escaperoom van Brabant? Ga het avontuur aan! Een raket uit de tijd van de Koude Oorlog is in verkeerde handen gevallen en staat klaar om gelanceerd te worden. Lukt het jullie om de raket te lanceren? Is een heldendaad iets te zoetsappig voor jullie? Draai de rollen om en ben juist diegene die de raket saboteert. Maar pas op! Jullie worden achterna gezeten…

Gelegenheid:

Los op tijd het raadsel op in de leukste escaperoom van Brabant…

De tijd gaat in. Hoe snel weten jullie je doel in de leukste escaperoom van Brabant te halen? Dwarsboom de slechterik en zorg dat de gevaarlijke kernraket wordt afgevuurd. Speel met maximaal 10 personen het spel The Sabotage - Break In Mission en ben de saboteur! Ben je toch liever de held? Kom dan met een slim plannetje om zelf de raket te lanceren met The Launch - Escape Mission. Met maximaal 10 personen bedenken jullie de gemeenste plannen om de raket te lanceren. Zorg dat je wel op tijd bent, er is namelijk geen weg meer terug!

Durf je de leukste escaperoom van Brabant aan?

In de leukste escaperoom van Brabant ben jij de held of de grootste boef. Het is aan jullie wat je wilt zijn. Kunnen jullie niet kiezen? Zet de goeden en de slechten binnen de groep tegen elkaar op. Speel met maximaal 20 personen Sabotage The Launch - Challenge Your Opponenten laat de beste winnen. Zal de raket gelanceerd worden?

Of kies voor onze Escape Room Veghel, een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! In deze experience ga je met maximaal 8 personen terug naar 1915, daal af in één van de oude fabrieksruimtes en ontrafel als echte rechercheurs in 60 minuten het mysterie. 

Reserveer vandaag nog één van onze spannende escaperooms! Maak er een dagje uit van met een van onze arrangementen en boek er een diner of een bierproeverij bij. 

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info
V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info