• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Een verrassende teambuilding organiseer je bij Noordkade Uitjes

Zoek je naar een perfect teambuilding-uitje om jullie band te versterken? Dan kan je het beste naar Noordkade Uitjes in Veghel toe. Op onze historische locatie, regio Eindhoven en Den Bosch, vind je onder andere de beste escaperoom van 2016, de grootste escapemissie The Space, de nieuwste rage Axe Throwing en nog veel meer.

Beleef spannende momenten als jullie samen de lancering van een oorlogsraket saboteren. Zitten er ook schurken in jullie team? Trek de stoute schoenen aan en lanceer zelf de raket. Maar zorg ervoor dat je niet gepakt wordt! De gevolgen zijn niet te overzien…

Het organiseren van een origineel teamuitje is een uitdagende taak. Je wilt graag iets organiseren wat veel mensen aanspreekt en het teamgevoel versterkt. Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een complete ervaring. In plaats van een traditioneel feest kun je actief met je collega's aan de slag bij diverse activiteiten, zoals de hilarische Bingowski's Bingoshow en als afsluiting een Borreluurtje.

Uiteraard bieden we programma's en arrangementen in verschillende prijsklassen

Gelegenheid:

Zoek je naar een perfect teambuilding-uitje om jullie band te versterken?

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

V.a. € 19,50 p.p.

Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximu

V.a. € 16,50 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.

V.a. € 17,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...

V.a. € 25,00 p.p.

Verken de prachtige omgeving van de Meierijstad met onze elektrische steps. Combineer deze activiteit met bijvoorbeeld de rondvaart, escaperoom of met onze water-activiteit suppen!

V.a. € 19,50 p.p.

Voor de echte actie-liefhebbers! Met diverse spannende en spectaculaire games gaan wij jullie één uur lang vermaken. Hoogtevrees games, zombieshooters en dansen op muziek. Niets is te gek! Wij dagen jou uit.

V.a. € 14,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

Maak je teambuilding in Veghel compleet met het lekkerste eten en drinken

Wij houden van lokale samenwerkingen, want er is op en rondom de Noordkade zoveel lekkers te vinden! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met al die topzaken. Zo halen we bijvoorbeeld het lekkerste gebak bij de lokale bakker: Bakkerij Verhoeven.

Ben je toe aan iets meer vertier? Kies dan voor de gezellige Bierproeverij of een Borreluurtje.

Wij maken van jouw teambuilding een waar feest, met onze heerlijke groepsarrangementen. Zo kun je jouw groepsuitje combineren met de lekkerste dranken en een heerlijke koude of warme maaltijd in verschillende prijsklassen.

Of je nou voor de lekkerste patat en snacks bij Pieperz gaat, of een diner bij restaurant Wittern, wij weten zeker dat jullie gaan genieten op de Noordkade in Veghel.

Puntzak friet met snack
€ 7,50
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 20,00
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 27,50
Lopend buffet menu b
€ 25,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00

Werk samen en kies voor een spannende teambuilding in Veghel

Vind de aanwijzingen en los ze samen op tijdens jullie teambuilding in de Escape Room in Veghel. Maar de tijd tikt door. Lukt het jullie om de lancering van de gevaarlijke raket tegen te houden? Probeer de boel succesvol te laten verlopen met maximaal 10 personen in The Launch - Escape Mission.

Staan jullie liever aan de kant van de tegenstander? Zijn jullie schurken in hart en nieren? Lanceer de raket dan zelf en heb geen medelijden met de rest! Kies voor The Sabotage - Break In Mission, maar laat je niet pakken!

Ben jij goed of slecht? Willen jullie met je teambuilding bij ons in Veghel het beste van beide werelden combineren? Kies dan voor Sabotage The Launch, waar de goeden en de slechten het tegen elkaar opnemen. Zal de kernraket afgevuurd worden?

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
Meer info
V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
Meer info

Plaats een optie voor een programma en arrangement. Of reserveer direct via deze site.

Kun je wel wat planningshulp voor je evenement of uitje gebruiken? Bel ons dan gerust. Wij helpen graag om van jouw dag een onvergetelijke dag te maken.

Contact