• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Vier uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Noordkade Uitjes!

2020 komt steeds dichterbij, de dagen worden korter dus dat betekent tijd voor gezelligheid. Tijd voor de jaarlijkse kerstborrel en nieuwjaarsreceptie om terug te blikken op 2019 en om vooruit te kijken naar de nieuwe doelen voor 2020.

Ben jij degene die dit jaar de borrel of receptie mag organiseren en ben je op zoek naar een locatie die inspireert en die graag met je meedenkt? Geen zorgen, wij helpen je graag verder om er een unieke borrel van te maken. Of je nu gezellig wil borrelen in onze authentieke ontvangstruimte of er een compleet uitje van wilt maken met een heerlijk diner, winters bijlwerpen en een van de mooiste Escape Rooms ter wereld. Het is ons niet snel te gek. Laat ons weten wat je in gedachte hebt en wij gaan alles voor u regelen.

Tot ziens bij Noordkade Uitjes!
Dè locatie voor uw eindejaarsborrel, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Van borrel tot een compleet uitje

Bij Noordkade Uitjes is heel veel mogelijk. Hieronder vind je een kleine greep uit de activiteiten die wij naast de borrel kunnen bieden.

V.a. € 16,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...

V.a. € 6,95 p.p.

Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.

V.a. € 14,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.

Neem contact op met mij!

Vul hier uw gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle mogelijkheden te bespreken. Vermeld er wel even bij dat u alles wilt weten over de kerst- of eindjaars- of nieuwjaarsborrels. Mocht u nog sneller willen weten of wij een mooi plekje voor je vrij hebben in de agenda mag je ons altijd bellen op: 0413 782 250

Tot snel!

Contact

Op zoek naar een origineel kerstkado? Bestel een kadobon van Noordkade Uitjes

Hieronder bestelt u gemakkelijk online uw gepersonaliseerde kadobon. U kunt er de naam op kwijt van degene(n) die de bon geven en uiteraard ook voor wie de bon is. Om het persoonlijk te maken zetten we uw persoonlijke boodschap ook meteen op de bon. Het werkt supersimpel, na invullen ontvangt u direct na uw betaling de bon via de mail. Met de unieke code op de bon kan de ontvanger zelf online een reservering plaatsen. Op deze manier is een kerstkado regelen wel heel gemakkelijk.


Kies betaalmethode