• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

The Space Escape Room

1983: de Koude Oorlog is op haar hoogtepunt. Overal in Europa worden kernraketten geïnstalleerd en ook ons land wordt niet ongemoeid gelaten. Terwijl bijna 1 miljoen Nederlanders demonstreren, worden in het diepste geheim kernraketten het land ingereden. 

Niemand weet precies waar de kernraketten worden gestationeerd. Maar in Veghel gaan er die avond geruchten; er zijn mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Onder grote politieke druk worden even later alle kernraketten in het land ontmanteld, maar recent is op het terrein van de Noordkade een schokkende ontdekking gedaan…

Escape Room The Space, is een spannende real-life experience op de Noordkade in Veghel. Het is een geweldige beleving voor verschillende groepsuitjes en groepsfeesten. Dus ben je op zoek naar een bijzonder afdelingsuitje, familiefeest, vriendinnendag, vrijgezellendag of kinderfeest?

Dan ga je in onze grote en leuke Escape Room verrast worden! Je gaat terug naar de Koude Oorlog, waar het jouw missie is de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Teamwork, creativiteit en out-of-the-box denken zijn een must om uit onze Escape Room te komen. Durf jij het aan?
Kies uit verschillende, spannende missies. Of combineer deze wanneer je met een grote groep bent.

Totaaloverzicht

 • Totaal: 0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Kies je Escape Room

1983: de Koude Oorlog is op haar hoogtepunt. Overal in Europa worden kernraketten geïnstalleerd en ook ons land wordt niet ongemoeid gelaten. Terwijl bijna 1 miljoen Nederlanders demonstreren, worden in het diepste geheim kernraketten het land ingereden. Niemand weet precies waar de kernraketten worden gestationeerd. Maar in Veghel gaan er die avond geruchten; er zijn mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Onder grote politieke druk worden even later alle kernraketten in het land ontmanteld, maar recent is op het terrein van de Noordkade een schokkende ontdekking gedaan…

Tijdens de Koude Oorlog werd er een smerig spel gespeeld door de geheime diensten. Daarom heeft The Space niet één, maar twee missies. Haal het slechtste in je team naar boven en wees de vijand te slim af in deze kille strijd.

Bij missie The Launch ga jij als Amerikaanse soldaat proberen om binnen de voorbij tikkende 60 minuten, de 25 meter hoge raket te lanceren. Anders…

Reserveer je missie The Sabotage? Dan ga je als Russische spion de Escape Room in. Je eerste opdracht is om in te breken in de zwaarbeveiligde Amerikaanse raketbasis, met het moeilijke doel om de raket te saboteren.

Ben je met een groep van 10 personen of meer? Dan hebben we de missie Sabotage the Launch voor je. Tijdens dit gevecht wil je niets liever dan binnen 60 minuten ontsnappen en winnen van het andere team. Spanning gegarandeerd! Durf jij het aan?

Niet beschikbaar voor 2 pers.
The Launch
V.a. € 35,00 p.p.
The Launch
De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaten de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
The Sabotage
V.a. € 35,00 p.p.
The Sabotage
De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
Sabotage the Launch
V.a. € 22,00 p.p.
Sabotage the Launch
De ultieme battle tussen 2 missies. Bestaat jouw groep uit 8 of meer deelnemers? Boek dan direct de battle en strijd tegen elkaar. Extra spanning! Maximaal 20 personen voor deze spannende battle.
Activiteiten

Leuk om te combineren.

Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 37,50 p.p.
Axe Throwing Veghel
Axe Throwing is een uit Amerika overgewaaide trend en de ultieme krachtmeting. Laat het oergevoel in je los terwijl je met kracht een bijl naar het doel slingert.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 6,95 p.p.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 19,50 p.p.
Pubquiz
Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...
Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 19,50 p.p.
Bingowski's Bingoshow
Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 14,50 p.p.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.
Niet beschikbaar voor 2 pers.
V.a. € 6,00 p.p.
Rondleiding over de Noordkade
Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. het corona virus.

Bijkomen van de spanning of moed indrinken? Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Pieperz - Puntzak friet met snack
€ 7,25
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 17,50
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 23,50
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 24,95
Lopend buffet menu b
€ 28,50
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
23 oktober 2020

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button reservering afronden te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt in jouw mail een bevestiging van de reservering. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen is de reservering niet juist afgerond. Neem in dat geval even contact met ons op.