• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

The Space Escape Room

1983: de Koude Oorlog is op haar hoogtepunt. Overal in Europa worden kernraketten geïnstalleerd en ook ons land wordt niet ongemoeid gelaten. Terwijl bijna 1 miljoen Nederlanders demonstreren, worden in het diepste geheim kernraketten het land in gereden. Niemand weet precies waar de kernraketten worden gestationeerd, maar in Veghel gaan er die avond geruchten rond; er zijn mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Onder grote politieke druk worden even later alle kernraketten in het land ontmanteld, maar recent is op het terrein van de Noordkade een schokkende ontdekking gedaan..

Welke missies zijn er?

Missie The Launch: De Amerikaanse soldaten betreden de zwaarbewaakte raketinstallatie en staan in direct contact met Generaal D.C. Johnson die streng de orders uitdeelt. Tijdens de missie doorlopen jullie stap voor stap de juiste procedures die nodig zijn om de raket te lanceren!
Lukt het de soldaten om binnen 60 minuten de raket te lanceren?

Missie The Sabotage: Bij deze missie betreden Russische spionnen, geïnfiltreerd als soldaten, de 35 meter hoge raketinstallatie. Door een geheime briefing vanuit Moskou weten ze meerdere zwaarbeveiligde ruimtes te omzeilen om zo bij de raket komen. In de raket wacht 1 belangrijke taak, welke kleur moet er geknipt worden? Rood, groen, of toch blauw? Er is maar 1 kans..

Missie Sabotage the Launch: De ultieme battle tussen Amerika en Rusland. Verzamel je vrienden en vecht voor eens en altijd uit wie de beste zijn. Tijdens deze missies worden The Launch én The Sabotage gecombineerd én - gloednieuw - is er de mogelijkheid om elkaar te pesten. Uniek in de Escaperoom wereld. Lukt het jullie om de vijand op een achterstand te zetten en zelf de missie als eerste te voltooien? De beste ervaring van The Space!

Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Kies je Escaperoom

Tijdens de Koude Oorlog werd er smerig gespeeld door geheime diensten; daarom heeft The Space niet één, niet twee, maar drie uitdagende missies. Haal het beste in je team naar boven en wees de vijand te slim af in deze kille strijd.

Niet beschikbaar voor 3 pers.
The Launch
V.a. € 26,00 p.p.
The Launch
De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor 3 pers.
The Sabotage
V.a. € 26,00 p.p.
The Sabotage
De Russische missie. Tot in de puntjes verwerkte details maken de verschillende ruimtes van deze missie levensecht. Gewaardeerd met een 9,2 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor 3 pers.
Sabotage the Launch
V.a. € 25,00 p.p.
Sabotage the Launch
De ultieme beleving waarbij je elkaar écht kunt pesten! En gewaardeerd met een 9,5 voor sfeer op Escapetalk! Voor teams of groepen van 8 t/m 20 deelnemers is dit de beste optie! Uniek in Nederland.
Leuk om te combineren

Bestaat jouw groep uit meer dan 20 personen of staat de 2e activiteit hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op! Noordkade Uitjes kan al jouw wensen meenemen in een op maat gemaakt voorstel. We nodigen jou graag uit voor een kopje koffie om het programma door te spreken.

Niet beschikbaar voor 3 pers.
V.a. € 26,00 p.p.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in hout sfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor 3 pers.
V.a. € 6,95 p.p.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor 3 pers.
V.a. € 5,95 p.p.
Borreluurtje
Perfect om te combineren met jouw uitje: Borreluurtje. Eén uur lang genieten van tapbier, 0% bier, diverse frisdrank en onze huiswijnen. Gezellig om na het spelen van de activiteit nog even samen te borrelen.
Maak het helemaal af met eten en drinken

Bijkomen van de spanning of moed indrinken? Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.
Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Puntzak friet met snack
€ 7,50
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 20,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 27,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 27,50
Lopend buffet menu b
€ 25,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
PLANK - Lunch
€ 14,95
PLANK - diner
€ 24,50
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
 • Niet te reserveren
Kies jouw starttijd op
31 januari 2022

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Kortingscodes zijn alleen van toepassing op onze uitjes/evenementen.

  Betaling

  Totaaloverzicht

  • Aantal personen: 3
  • Datum: 31-01-2022

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - The Launch €78,00
  • Totaal: €78,00
  • (€26,00 per persoon)

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.

  Uw reservering

  • Aantal personen: 3
  • Datum: 31-01-2022

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - The Launch €78,00
  • Totaal: €78,00
  • (€26,00 per persoon)

   

  Het verhaal

  Niemand weet precies waar de kernraketten worden gestationeerd. Maar in Veghel gaan er die avond geruchten; er zijn mysterieuze trucks op de Noordkade gesignaleerd. Onder grote politieke druk worden even later alle kernraketten in het land ontmanteld, maar recent is op het terrein van de Noordkade een schokkende ontdekking gedaan..

  Escape Room The Space is een spannende real-life experience op de Noordkade in Veghel. Het is een geweldige beleving voor verschillende groepsuitjes en groepsfeesten. Dus ben je op zoek naar een bijzonder afdelingsuitje, familiefeest, vriendinnendag, vrijgezellendag of kinderfeest?

  Dan ga je in onze grote en leuke Escape Room verrast worden! Je gaat terug naar de Koude Oorlog, waar het jouw missie is de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
  Teamwork, creativiteit en out-of-the-box denken zijn een must om uit onze Escape Room te komen. Durf jij het aan?
  Kies uit verschillende, spannende missies. Of combineer deze wanneer je met een grote groep bent.