• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Wat te doen in Veghel?

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Veghel of ben je nog op zoek naar leuke activiteiten in die plaats? Laat je dan verrassen door Noordkade Uitjes met onder andere escape room The Space. Beleef bloedstollende momenten wanneer er een oude Koude Oorlog-raket is, die op het punt staat om gelanceerd te worden. Kunnen jullie een ramp voorkomen? Of zorg jij er juist voor? Red de wereld of vernietig de planeet!

Gelegenheid:

Kom naar Noordkade Uitjes als je niet weet wat te doen in de buurt van Veghel

Ben je met een groep mensen, maar weet je niet wat te doen in Veghel? Als je op zoek bent naar leuke activiteiten, ga je naar Noordkade Uitjes in Veghel.

Probeer bijvoorbeeld in The Launch - Escape Mission met maximaal 10 personen de lancering succesvol te laten verlopen en red de wereld. Zit er een schurk diep in jou? Kies dan voor The Sabotage - Break In Missionen lanceer met maximaal 10 man zelf de raket, maar wordt niet gepakt!

Kortom weet je niet wat te doen in Veghel? Voor leuke activiteiten ga je naar Noordkade Uitjes!

 

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen.

V.a. € 16,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

V.a. € 16,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...

V.a. € 20,00 p.p.

Voor groepen tot 250 personen! Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor?

V.a. € 16,00 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten.

V.a. € 14,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.

V.a. € 14,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.

V.a. € 19,50 p.p.

De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaat de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.

V.a. € 6,00 p.p.

Ontdek de historie van onze locatie. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. In groepen tot maximaal 15 personen krijgen jullie een rondleiding van een uur over deze prachtige locatie.