• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Wat te doen in Veghel?

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Veghel of ben je nog op zoek naar leuke activiteiten in die plaats? Laat je dan verrassen door Noordkade Uitjes met onder andere escaperoom The Space. Beleef bloedstollende momenten wanneer er een oude Koude Oorlog-raket is, die op het punt staat om gelanceerd te worden. Kunnen jullie een ramp voorkomen? Of zorg jij er juist voor? Red de wereld of vernietig de planeet!

Gelegenheid:

Kom naar Noordkade Uitjes als je niet weet wat te doen in de buurt van Veghel

Ben je met een groep mensen, maar weet je niet wat te doen in Veghel? Als je op zoek bent naar leuke activiteiten, ga je naar Noordkade Uitjes in Veghel.

Probeer bijvoorbeeld in The Launch - Escape Mission met maximaal 10 personen de lancering succesvol te laten verlopen en red de wereld. Zit er een schurk diep in jou? Kies dan voor The Sabotage - Break In Missionen lanceer met maximaal 10 man zelf de raket, maar wordt niet gepakt!

Kortom weet je niet wat te doen in Veghel? Voor leuke activiteiten ga je naar Noordkade Uitjes!

 

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

V.a. € 21,50 p.p.

Van 15 t/m 250 deelnemers! Een uitdagend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen diverse puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen.

V.a. € 20,50 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Onze enige echte Ulli en kameraad nemen je mee op een bizarre reis vol humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten. Te reserveren vanaf 15 t/m 40 personen.

V.a. € 19,50 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen...

V.a. € 16,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

V.a. € 6,00 p.p.

Op het voormalige fabrieksterrein aan de Noordkade bruist het van de activiteiten. De oude veevoederfabriek is in oude glorie hersteld en biedt nu onderdak aan diverse culturele instellingen, restaurants, winkels, escaperooms en nog veel meer!

V.a. € 19,50 p.p.

De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.