• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Wat te doen in Veghel?

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Veghel of ben je nog op zoek naar leuke activiteiten in die plaats? Laat je dan verrassen door Noordkade Uitjes met onder andere escape room The Space. Beleef bloedstollende momenten wanneer er een oude Koude Oorlog-raket is, die op het punt staat om gelanceerd te worden. Kunnen jullie een ramp voorkomen? Of zorg jij er juist voor? Red de wereld of vernietig de planeet!

Gelegenheid:

Kom naar Noordkade Uitjes als je niet weet wat te doen in de buurt van Veghel

Ben je met een groep mensen, maar weet je niet wat te doen in Veghel? Als je op zoek bent naar leuke activiteiten, ga je naar Noordkade Uitjes in Veghel.

Probeer bijvoorbeeld in The Launch - Escape Mission met maximaal 10 personen de lancering succesvol te laten verlopen en red de wereld. Zit er een schurk diep in jou? Kies dan voor The Sabotage - Break In Missionen lanceer met maximaal 10 man zelf de raket, maar wordt niet gepakt!

Kortom weet je niet wat te doen in Veghel? Voor leuke activiteiten ga je naar Noordkade Uitjes!

 

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

V.a. € 19,50 p.p.

Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximu

V.a. € 16,50 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.

V.a. € 17,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...

V.a. € 14,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

V.a. € 6,00 p.p.

Op het voormalige fabrieksterrein aan de Noordkade bruist het van de activiteiten. De oude veevoederfabriek is in oude glorie hersteld en biedt nu onderdak aan diverse culturele instellingen, restaurants, winkels, escaperooms en nog veel meer!

V.a. € 10,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van prachtige sci-fi ijsbanen tot hilarische rollercoasters. Minimum leeftijd: 10 jaar.

V.a. € 19,50 p.p.

De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.

V.a. € 14,95 p.p.

Ben jij een echte koffieliefhebber? Ervaar dan een ware koffie-experience bij Noord Coffee Roasters aan de Noordkade in Veghel.