• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Een verrassend groepsuitje organiseer je bij Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes in Veghel is dé locatie voor een groepsuitje in Brabant. De beste Escape Room van 2016, de grootste escapemissies en Axe Throwing vind je bij Noordkade Uitjes.

Of je nu met een kleine of grote groep komt, op onze locatie kun je kiezen uit verschillende activiteiten. Dus heb jij de uitdagende opdracht op je genomen om een origineel groepsuitje te organiseren voor familie, collega's of vrienden? Dan heb je de juiste plek gevonden!

Super spannende activiteiten op een gave locatie waar je ook nog het lekkerste eten en drinken kunt bijboeken? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige familiedag, teamuitje, personeelsuitje of vrijgezellendag.

Op onze historische locatie in Veghel, regio Eindhoven en Den Bosch, bieden we verschillende groepsactiviteiten aan. Van een spannende Escape Room ervaring, tot de nieuwste rage Axe Throwing.

Combineer je activiteit met een Virtual Reality arrangement of onze hilarische Bingowski’s Bingoshow, en jullie uitje wordt echt onvergetelijk.

 

Gelegenheid:

Onze activiteiten voor een geslaagd groepsuitje

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

V.a. € 21,50 p.p.

Van 15 t/m 250 deelnemers! Een uitdagend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen diverse puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen.

V.a. € 19,50 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen...

V.a. € 16,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

V.a. € 6,00 p.p.

Op het voormalige fabrieksterrein aan de Noordkade bruist het van de activiteiten. De oude veevoederfabriek is in oude glorie hersteld en biedt nu onderdak aan diverse culturele instellingen, restaurants, winkels, escaperooms en nog veel meer!

Maak je uitje compleet met een lekkere maaltijd

Wij houden van lokale samenwerkingen, want er is op en rondom de Noordkade zoveel lekkers te vinden! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met al die topzaken. Zo halen we bijvoorbeeld het lekkerste gebak bij de lokale bakker: Bakkerij Verhoeven.

Ben je toe aan iets meer vertier? Kies dan voor de gezellige bierproeverij of een Borreluurtje. Wij maken van jouw vrijgezellenuitje, familie-uitje of personeelsuitje een waar feest met onze heerlijke groepsarrangementen. Zo kun je jouw uitje combineren met de lekkerste dranken en een heerlijke koude of warme maaltijd in verschillende prijsklassen.

Of je nou voor de lekkerste patat en snacks bij Pieperz gaat, of een 3- gangendiner bij restaurant bij Wittern; wij weten zeker dat jullie gaan genieten op de Noordkade in Veghel.

Pieperz - Klassieke burger menu
€ 10,90
Pieperz - Klassieke snack menu
€ 8,40
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Wittern - Puntzak friet met bittergarnituur
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 37,50
Wittern lunch
€ 0,00
Wittern - Lopend buffet
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 28,50

Red de wereld met je groepsuitje, in onze spannende Escape Room

Wanneer je naar een speciale Escape Room voor een grote groep wilt, ga je naar Escape Room The Space in Veghel. Jullie bepalen de geschiedenis in de zwaarbewaakte Amerikaanse nucleaire lanceerbasis. Zorg er samen met maximaal 10 mensen voor dat de wereld gered wordt van een kernaanval. Stop de spionnen en zorg ervoor dat de raketlancering succesvol verloopt met The Launch - Escape Mission.

Trek je liever de stoute schoenen aan? Kruip dan in de huid van een echte Russische spion! Ontvang de briefing van je opdrachtgever uit Moskou en probeer in te breken in de 35 meter hoge raketbasis. Met maximaal 10 personen leer je tijdens The Sabotage - Break In Mission hoe je de raket onschadelijk maakt. Wil jij je geliefden nog graag terugzien? Zorg er dan voor dat je niet gepakt wordt!

Sabotage The Launch – groepen tot 20 personen

Of kruip in de huid van een Russische spion

Ben je met een écht grote groep en wil je de goeden tegen de slechten laten strijden? Kom dan met maximaal 20 mensen langs voor Sabotage The Launch.

Niet alleen wil je binnen 60 minuten je missie tot een goed einde brengen, ook wil je van je tegenstander winnen. Door dit extra toegevoegde competitie-element, zal de spanning nog meer voelbaar zijn!

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info
V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info

Maatwerk ondersteuning bij het plannen van je groepsuitje

Kom je met een grotere groep of kun je wel wat planningshulp voor je evenement of groepsuitje gebruiken? Dan kunnen we samen een mooi en legendarisch programma maken waarin we verschillende activiteiten combineren.

Plaats een optie voor een programma of reserveer direct via deze site. Bel ons ook gerust. Wij helpen je graag om van jullie groepsuitje een geweldige beleving te maken.

 

Contact