• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Kadobon bestellen

Hieronder bestel je gemakkelijk online jouw gepersonaliseerde kadobon. Je kunt er de naam op kwijt van degene(n) die de bon geven en uiteraard ook voor wie de bon is. Om het persoonlijk te maken zetten we jouw persoonlijke boodschap ook meteen op de bon. Het werkt supersimpel, na invullen ontvang je direct na jouw betaling de bon via de mail. Met de unieke code op de bon kan de ontvanger zelf online een reservering plaatsen.


Kies betaalmethode

Waarvoor kan ik de kadobonnen voor gebruiken?

Onze kadobonnen zijn geldig voor alle activiteiten uit ons assortiment.
Wil jij graag met je familie de ecaperoom spelen of liever met collega's de activiteit Axe Throwing? Alles kan. De tegoedbon kan jij online verzilveren.
Heb je vragen dan kan je contact met ons opnemen:
Telefoon: 0413 - 78 22 50
Email: info@noordkade-uitjes.nl

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?