• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Niets Is Wat Het Lijkt

In verschillende teams ga jij met je gezelschap met elkaar de strijd aan. In een ware race tegen de klok is het de vraag wie de meeste opdrachten oplost; wie het slimste speelt; wie de meeste jokers vind... Maar nog belangrijker: welk team verdient het meeste geld en gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? 

Gelegenheid:
'Snelheid, durven kiezen, samenwerken, kennisuitwisseling, dat alles gecombineerd op zo'n coole locatie maakt dit spel zo ontzettend tof!'

Geïnspireerd door de televisie hit 'Wie is de Mol'

Niets Is Wat Het Lijkt is een spannende real life game. Geschikt voor teamuitjes, teambuilding activiteiten, vriendengroepen of personeelsfeesten. Het spel is te spelen tot en met 250 personen tegelijkertijd op een unieke locatie in Nederland.

Verspreid over deze locatie zijn diverse mysterieuze activatie-codes te vinden. Samen met jouw team ga je op zoek naar deze codes om diverse spellen te starten. Maak zelf je keuze: kies je voor een makkelijker spel waar je minder geld mee kunt verdienen óf kies je voor een uitdagend spel en pak jij de jackpot? De spellen dagen jullie op verschillende manieren uit; van puzzels voor de ware rekenknobbels; spellen waar technisch inzicht voor is vereist tot opdrachten waarbij er beroep wordt gedaan op jullie historische kennis: alles komt aan bod!

Je speelt in groepen van 4 of 5 personen en bepaalt zelf de volgorde van de verschillende games. De vele spelelementen zorgen voor een eindeloos groot aantal mogelijkheden en strategieën. Ga jij voor geld of probeer je de raadselachtige jokers te vinden om vervolgens de games goed af te ronden? Dat is aan jou!

Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Stel zelf je programma samen


Het spel wordt gespeeld met behulp van een (web)app die voor iedereen toegankelijk is wanneer je een smartphone hebt. Met behulp van de app kan je spellen starten, worden je antwoorden geregistreerd en is precies te zien hoeveel geld je hebt verdiend.

Maar dat is niet alles! Met behulp van de app kun je ook geld overmaken naar andere groepen (bijvoorbeeld in ruil voor informatie of hulp bij opdrachten), gevonden jokers invoeren en nog veel meer.
Tijd om uit te rusten is er niet tijdens het spel. Wij zorgen er altijd voor dat er meer spellen dan teams zijn, waardoor teams altijd spellen kunnen blijven spelen en nooit op andere teams hoeven te wachten.


Grote groep (150+) informeer via info@noordkade-uitjes.nl naar de mogelijkheden en een prijs op maat.


 

Kies een subactiviteit
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in hout sfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Bingowski's Bingoshow
Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.
Niet beschikbaar voor pers.
Pubquiz
Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.
Niet beschikbaar voor pers.
Borreluurtje
Perfect om te combineren met jouw uitje: Borreluurtje. Eén uur lang genieten van tapbier, 0% bier, diverse frisdrank en onze huiswijnen. Gezellig om na het spelen van de activiteit nog even samen te borrelen.
Maak je arrangement compleet

Bijkomen van de spanning of moed indrinken? Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Puntzak friet met snack
€ 7,50
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 20,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 27,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 27,50
Lopend buffet menu b
€ 25,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
 • Niet te reserveren
Kies jouw starttijd op
31 januari 2022

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Kortingscodes zijn alleen van toepassing op onze uitjes/evenementen.

  Betaling

  Totaaloverzicht

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 31-01-2022

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Niets Is Wat Het Lijkt €0,00
  • Totaal: €0,00

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.

  Uw reservering

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 31-01-2022

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Niets Is Wat Het Lijkt €0,00
  • Totaal: €0,00