• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Niets Is Wat Het Lijkt

Een spannende real life game waar het doel is om zoveel mogelijk geld te verdienen door het oplossen
van diverse puzzels, raadsels en opdrachten. Niet alleen testen we jullie inzicht en algemene kennis, samenwerken is minstens net zo bepalend! Je speelt in groepen van 4 of 5 personen en bepaalt zelf de volgorde van de games.
En dat tot wel 250 deelnemers!

Belangrijke informatie:

Tijdens de zomer periode ook voor kleine groepen, voor meer informatie klik hier.

 

Gelegenheid:
'De kunst om verbanden te ontdekken die er helemaal niet zijn'

Geïnspireerd door de televisie hit 'Wie is de Mol'

Ben jij ook een groot fan van spellen met een dubbele laag? Dan is dit spel iets voor jou!

Niet alleen testen we jullie inzicht en algemene kennis, samenwerken is minimaal net zo bepalend! Je speelt in groepen van 4 of 5 personen en bepaalt zelf de volgorde van de games. De vele spelelementen zorgen voor een eindeloos groot aantal mogelijkheden en strategieën. Ga jij voor geld of probeer je zoveel mogelijk jokers te vinden om vervolgens de games goed af te ronden? Dat is aan jou!
 

Totaaloverzicht

 • Niets Is Wat Het Lijkt
  € 0,00
 • Totaal: 0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Stel zelf je programma samen


Het spel wordt gespeeld met behulp van een (web)app die voor iedereen toegankelijk is wanneer je een smartphone hebt. Met behulp van de app kan je spellen starten, worden je antwoorden geregistreerd en is precies te zien hoeveel geld je hebt verdiend.

Maar dat is niet alles! Met behulp van de app kun je ook geld overmaken naar andere groepen (bijvoorbeeld in ruil voor informatie of hulp bij opdrachten), gevonden jokers invoeren en nog veel meer.
Tijd om uit te rusten is er niet tijdens het spel. Wij zorgen er altijd voor dat er meer spellen dan teams zijn, waardoor teams altijd spellen kunnen blijven spelen en nooit op andere teams hoeven te wachten.


 

Kies een subactiviteit
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
Axe Throwing is een uit Amerika overgewaaide trend en de ultieme krachtmeting. Laat het oergevoel in je los terwijl je met kracht een bijl naar het doel slingert.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Virtual Reality
Voor de echte actie-liefhebbers! Met diverse spannende en spectaculaire games gaan wij jullie één uur lang vermaken. Hoogtevrees games, zombieshooters en dansen op muziek. Niets is te gek! Wij dagen jou uit.
Niet beschikbaar voor pers.
Pubquiz
Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...
Niet beschikbaar voor pers.
Bingowski's Bingoshow
Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.
Niet beschikbaar voor pers.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.
Maak je arrangement compleet

Bijkomen van de spanning of moed indrinken? Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Pieperz - Puntzak friet met snack
€ 7,25
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 17,50
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 23,50
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 24,95
Lopend buffet menu b
€ 28,50
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
29 september 2020

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button reservering afronden te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt in jouw mail een bevestiging van de reservering. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen is de reservering niet juist afgerond. Neem in dat geval even contact met ons op.