• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Bedrijfstrainingen bij Noordkade Uitjes

Ontdek een nieuwe vorm van samenwerken

Blijft de manager een leider, of ontpopt de stagiair(e) zich tot een inspirerende aanvoerder? Stressbestendigheid, communicatie, taakverdeling, creativiteit, verantwoordelijkheid en vindingrijkheid zijn slechts een paar van de vele aspecten die naar voren komen in onze escaperooms. Maar ook op de werkvloer vormen deze eigenschappen vaak de sleutel tot succes. Tijdens onze bedrijfstrainingen worden de deelnemers door een gedragscoach gevolgd en wordt exact vastgelegd wat de sterke en zwakke punten van het team zijn.

Unlock Your Skills

Wat de escaperoom je leert over je unieke kwaliteiten en je rol in het ideale team.

Wat jouw ervaring ook is, van één uur samen in een escaperoom kun je enorm veel opsteken. Over je kwaliteiten, jouw ongekende talenten en over hoe je samenwerkt. Genoeg informatie dus om met je collega's terug te kijken, ervaringen uit te wisselen en te onderzoeken hoe je elkaars kwaliteiten in de werksituatie kunt versterken.

Wat een leuk team-uitje was, kan tegelijk de start zijn van groei en nieuwe ontwikkelingen.
In het volgende blok meer informatie over het boekje Unlock Your Skills.

Een geweldige manier om elkaars kwaliteiten te ontdekken!

Wat een buitenkansje! Je zet een groepje mensen bij elkaar in een onbekende situatie, doet de deur op slot en geef ze beperkte tijd om eruit te komen.

Doordat alle spelers zich voor het eerst in een nieuwe situatie bevinden, grijpen ze snel terug naar zijn of haar natuurlijke rol. De rolverdeling op de werkvloer wordt daarbij snel vergeten, waarbij er een nieuwe vorm van samenwerken ontstaat. Een aanpak waarbij een goede strategie en de juiste rolverdeling de enige manier is om de missie tot een succes te maken. Wordt er goed samengewerkt en is het gemeenschappelijk doel voor iedereen duidelijk? 

Maak van je groep een team

Samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie is waar goed in en waar vullen jouw collega's je het beste aan? Ontdek bij Noordkade Uitjes op een hele uitdagende manier waar je sterke en zwakke punten liggen. Samen met een van onze trainers maken wij er een leerzame maar ook een bijzonder mooie dag van.

Maak kennis met onze coaches

Op maat gemaakt programma

Ontvang je graag meer informatie over de bedrijfstrainingen, de invulling van de dag en de mogelijkheden om de trainingsdag te combineren met een lunch of diner? Noordkade Uitjes kan een dag- of avondvullend programma aanbieden.

Parkeren is gratis én recht voor de deur!

Wat kan je van ons verwachten als je het contactformulier invult?
Noordkade Uitjes zal binnen 48 uur contact met jou opnemen om jouw wensen te bespreken.

Contact