• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Grote Groepen Pagina

Goed dat je doorklikt naar deze pagina. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van complete uitjes voor grote groepen. Dat doen we in de puntjes, van het gratis parkeren tot aan de laatste borrel tijdens de feestavond. Niets is ons te gek én alles is mogelijk!

Wij weten hoe lastig het kan zijn om alle wensen van je collega's, vrienden of familie in één mooi programma te verwerken. Daarom denken we graag met jou mee! Vanwege ons aanbod met ruim 20 activiteiten kunnen we iedereen vermaken.
 

Direct contact met ons opnemen. Telefoon: 0413 - 78 22 50

Kom je een kopje koffie bij ons drinken?

Noordkade Uitjes in Veghel heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten waardoor het mogelijk is om met groepen tot wel 500 personen deel te nemen aan een geheel verzorgd programma.

Wil je graag een ontvangst in de Koekbouw voor een bedrijfspresentatie, diverse activiteiten of gewoon één spel waarbij alle collega's in één keer vermaakt worden? Sluit je graag af met een borrel en buffet met DJ, band of gochelaar? Wij kunnen het verzorgen. Noordkade Veghel is een prachtige bijna 100 jaar oude industriele locatie waar kunst, cultuur, food en leisure bij elkaar komen. Een must see voor jullie volgende uitje!

Noordkade Uitjes bezit ruim 6 jaar aan ervaring en mogen jaarlijks ruim 9.000 gasten ontvangen.
Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie?
Graag nodigen we jou uit voor een kopje koffie om alle wensen te bespreken.

Losse activiteiten of juist diverse activiteiten gecombineerd

V.a. € 19,50 p.p.

Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximu

V.a. € 11,10 p.p.

De Online Spelshow is al door meer dan 8.000 deelnemers gespeeld en beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren! Speel het tijdens een bedrijfsuitje, vrijdagmiddagborrel of tijdens een viering van jullie 10-jarig bestaan.

V.a. € 15,00 p.p.

Tijdens dit online spel proberen teams via Zoom zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen in een unieke online spelomgeving. Wie gaat er met de winst vandoor?