• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Grote Groepen Pagina

Goed dat je doorklikt naar deze pagina. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van complete uitjes voor grote groepen. Dat doen we in de puntjes, van het gratis parkeren tot aan de laatste borrel tijdens de feestavond. Niets is ons te gek én alles is mogelijk.!

Wij weten hoe lastig het kan zijn om alle wensen van je collega's, vrienden of familie in één mooi programma te verwerken. Daarom denken we graag met jou mee!
 

Direct contact met ons opnemen

Grote groepen pagina

Noordkade Uitjes heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten waardoor het mogelijk is om met groepen tot wel 500 personen deel te nemen aan een geheel verzorgd programma.
Door onze ervaring kunnen we elke aanvraag tot in de puntjes verzorgen, activiteiten combineren met eten. Geen probleem!

Losse activiteiten of juist diverse activiteiten gecombineerd

V.a. € 16,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...

V.a. € 20,00 p.p.

Voor groepen tot 250 personen! Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor?

V.a. € 14,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.