• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Ontdek een nieuwe vorm van samenwerken

Blijft de manager de leider, of ontpopt de stagiair(e) zich tot een inspirerende aanvoerder?Stressbestendigheid, communicatie, taakverdeling, creativiteit, verantwoordelijkheid en vindingrijkheid zijn slechts een paar van de vele aspecten die naar voren komen in onze escaperoom. Maar ook op de werkvloer vormen deze eigenschappen vaak de sleutel tot succes.

Tijdens onze missies worden de spelers door een gedragscoach gevolgd en wordt exact vastgelegd wat de sterke en zwakke punten van het team zijn.

Een geweldige manier om elkaars kwaliteiten te ontdekken!

Daarmee krijg je een uniek inzicht in je team en kan je beter leren van elkaars inzichten. Dát is pas teambuilding.

Doordat alle spelers zich voor het eerst in een nieuwe situatie bevinden, grijpen ze snel terug naar zijn of haar natuurlijke rol. De rolverdeling op de werkvloer wordt daarbij snel vergeten, waarbij er een nieuwe vorm van samenwerken ontstaat. Een aanpak waarbij een goede strategie en de juiste rolverdeling de enige manier is om de missie tot een succes te maken.

Wat zien onze coaches bij de spelers: wordt er goed samengewerkt, is het gemeenschappelijk doel voor iedereen duidelijk? Bespreek gerust je wensen met ons!

Neem gelijk met ons contact op voor een programma op maat!

Neem contact met ons op om meer te ontdekken over onze coaches óf de mogelijkheden voor jouw bedrijf of team! Wij zorgen voor een professioneel en tot in de puntjes uitgewerkt programma. 

Contact