• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Mag jij het familie-uitje organiseren?

Noordkade Uitjes in Veghel is dé locatie voor een groepsuitje in Brabant. De beste Escape Room van 2016, de grootste escapemissies én Axe Throwing vind je bij Noordkade Uitjes.

Of je nu met een kleine of grote groep komt, op onze locatie kun je kiezen voor verschillende activiteiten. Dus heb jij de uitdagende opdracht op je genomen om een origineel groepsuitje te organiseren voor familie, collega's of je vrienden? Dan heb je de juiste plek gevonden!

Super spannende activiteiten op een gave locatie waar je ook nog het lekkerste eten en drinken kunt bijboeken? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige familiedag, teamuitje, personeelsuitje of vrijgezellendag.

Heb jij de uitdagende taak op je genomen om een geslaagd familie-uitje in Noord-Brabant te organiseren? Dan ben je op de historische locatie van Noordkade Uitjes in Veghel, regio Eindhoven en Den Bosch, aan het juiste adres. Van een spannende Escape Room ervaring, tot de nieuwste rage Axe Throwing. Combineer je activiteit met een Virtual Reality arrangement of onze hilarische Bingowski’s Bingoshow, en jullie familiedag wordt echt onvergetelijk.

Kortom op de Noordkade vind je alle ingrediënten voor een gezellige en onvergetelijke dag.

Gelegenheid:

Onze activiteiten voor jullie familieuitje!

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

V.a. € 21,50 p.p.

Van 15 t/m 250 deelnemers! Een uitdagend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen diverse puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen.

V.a. € 19,50 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen...

V.a. € 27,50 p.p.

Verken de prachtige omgeving van de Meierijstad met onze elektrische steps. Combineer deze activiteit met bijvoorbeeld de rondvaart, escaperoom of met onze wateractiviteit suppen!

V.a. € 16,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

Maak je familiedag in Veghel compleet met het lekkerste eten en drinken

Wij houden van lokale samenwerkingen, want er is op en rondom de Noordkade zoveel lekkers te vinden! Daarom hebben we de handen ineengeslagen met al die topzaken. Zo halen we bijvoorbeeld het lekkerste gebak bij de lokale bakker: Bakkerij Verhoeven.

Ben je toe aan iets meer vertier? Kies dan voor de gezellige Bierproeverij of een Borreluurtje. Wij maken van jouw vrijgezellenuitje, familie-uitje of personeelsuitje een waar feest met onze heerlijke groepsarrangementen. Zo kun je jouw dagje weg combineren met de lekkerste dranken en een heerlijke koude of warme maaltijd in verschillende prijsklassen.

Of je nou voor de lekkerste patat en snacks bij Pieperz gaat, of een diner bij restaurant Wittern; wij weten zeker dat jullie gaan genieten op de Noordkade in Veghel.

Pieperz - Klassieke burger menu
€ 10,90
Pieperz - Klassieke snack menu
€ 8,40
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Wittern - Puntzak friet met bittergarnituur
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 37,50
Wittern lunch
€ 0,00
Wittern - Lopend buffet
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 28,50

Onze Escape Room The Space is bijvoorbeeld heel geschikt voor een familie-uitje

Escape Room The Space in Veghel neemt je terug in de tijd naar de Koude Oorlog.

In 1983 is de Koude Oorlog op het hoogtepunt. In dit jaar worden er dan ook kernrakketten Nederland binnengereden. En laat dat nu nét in het dorpse Veghel zijn. De inwoners weten niet wat hun overkomt. Wat als er eentje ontploft?

Aan jullie de uitdagende taak om te achterhalen waar de rakketten gestationeerd worden en deze gebeurtenis tot een goed einde te brengen. Hier is goede samenwerking, communicatie en lef voor nodig. Heb jij dat in je? Escape Room The Space is een gezellig familie-uitje in Veghel waar jij, samen met jouw familie, een keer anders meemaakt dan normaal.

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info
V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Telefonisch te boeken
Meer info

Axe Throwing met de familie

Of wat dacht je van Axe Throwing met de familie! Een activiteit die je niet snel gaat vergeten en waar je oergevoel naar boven komt. Het is als darten; maar dan met zwaar gereedschap en een aangepaste techniek.

Indoor bijlwerpen, oftewel Axe Throwing, is in de Verenigde Staten al een rage. Nu introduceren wij deze geweldig competitieve groepsactiviteit ook bij Noordkade Uitjes in Veghel.

Het is een activiteit die vraagt om kracht en precisie, een uitje wat je voelt en wat het oergevoel in je naar boven roept. Voel de kracht die je in je hebt als je de hakbijl naar het doel werpt.

Moedig elkaar aan en geef tips. Dit uitje is voor bijna iedereen nieuw dus de kansen zijn gelijk. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Dus geen zorgen, de begeleiding is professioneel en de banen zijn ingericht voor de beste en veiligste groepsbeleving.

Wij helpen graag!

Plaats een optie voor een programma en arrangement. Of reserveer direct via deze site.

Kun je wel wat planningshulp voor je evenement of uitje gebruiken? Bel ons dan gerust. Wij helpen je graag om van jouw originele groepsuitje, een geweldige beleving te maken.

Contact