• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Over Noordkade Uitjes


Noordkade Uitjes staat voor beleving, gezelligheid en vermaak op de Noordkade in Veghel. 
Dat doen we met alleen maar professionals, de beste die te vinden zijn in ons vak.


Het ontstaan van Noordkade Uitjes.

Waar het allemaal ooit begon, de deuren van Escaperoom Veghel: Het Mysterie van de Noordkade openen. Een primeur in Veghel en een van de eerste escaperooms in Nederland. Door de jaren heen is bedrijf Noordkade Uitjes ontstaan, onze specialiteit? Activiteiten verzorgen voor gezinnen en vriendengroepen of programma’s op maar voor de grootste families of bedrijven.

Na ‘Het Mysterie van de Noordkade’ werd er uitgebreid met twee spectaculaire escaperooms. Een 34 meter hoge silo, die voorheen diende als veevoederopslag, werd een zwaarbeveiligde raket lanceerplaats. Twee unieke ervaringen volledig in het thema van de Koude Oorlog.

Een uitdagende nieuwe activiteit vindt zijn plek op de Noordkade. Overgewaaid vanuit Amerika: Axe Throwing. Wederom in een oude voedersilo, wordt een echte man-cave gecreëerd. Met de lancering van Axe Throwing Veghel werd ook de nieuwe naam Noordkade Uitjes bekend gemaakt. Daarbij werd ook onze gloednieuwe website gelanceerd.

We streven ernaar om ons aanbod continu uit te breiden met nieuwe activiteiten of evenementen, passend bij de huidige trends.

We houden jullie op de hoogte!

Missie en visie

Wij zijn Noordkade Uitjes. Onze specialiteit? Uitjes. 

Variërend in activiteiten voor gezinnen en vriendengroepen tot programma’s op maat voor de grootste families of bedrijven. Wij zorgen voor een optimale beleving. Het verrassen en amuseren van onze gasten behoren tot onze kernwaarden. 

Dit bereiken wij door onze bezoekers volledig te ontzorgen. Tijdens de voorbereiding van het uitje én op de dag zelf. Om dit te realiseren, werken we 7 dagen per week, het hele jaar door. Daarbij werken we zorgvuldig samen met externe partners. We vernieuwen doorgaans ons aanbod met nieuwe activiteiten of evenementen, passend bij de huidige trends. 

Wij zijn Noordkade Uitjes, een jong en alsmaar groeiend bedrijf. Met ons hechte team staan we altijd met een glimlach paraat. Bij ons vliegt de tijd voorbij 

Bij Noordkade Uitjes streven we ernaar onvergetelijke dagen te creëren voor elke gast. Laat ons je begeleiden naar bijzondere momenten. Maak kennis met de Noordkade Luitjes!

Eric

Eric werkt inmiddels al sinds begin 2017 bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen.
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt.
Favoriete Uitje: De Bingo-show.

 

Randy

Randy's passie is van oorsprong voetbal. Na de geboorte van zijn kinderen Jonas en Feline is het zelf voetballen op een lager pitje komen te staan. Naast leuke dingen ondernemen met zijn gezin houdt Randy graag van een feestje of festival, kijkt hij graag naar een goede voetbalwedstrijd en volgt hij alles van de Formule 1. Zodoende is bij hem bijna 4 jaar geleden het idee ontstaan om het gevoel om zelf in een Formule 1-auto te rijden voor meer mensen mogelijk te maken. Na hier een aantal keer met Roel over gebrainstormd te hebben, hebben ze samen het concept Sim Racing Veghel bedacht en uitgewerkt. Deze unieke activiteit is sinds juli 2023 toegevoegd aan de overige activiteiten die al bij Noordkade Uitjes te boeken waren.

 

Specialiteit: Om op elk feestje als laatste te vertrekken.

Motto: Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten!

Favoriete uitje: Sim Racing Veghel.

Roel

De founder van de escaperooms en Axe Throwing Veghel. De man die het allemaal draaiende houdt. Roel is super trots op Noordkade Uitjes en het team, dat blijft groeien! In zijn vrije tijd wel eens te vinden bij Blauw Geel en sinds kort ook op de golfbaan. Roel staat graag klaar voor alle gasten om ze te voorzien van een mooi programma, zodat hun uitje tot in de puntjes verzorgd is!

Specialiteit: Lekkere lunch bestellen.
Motto: Blijf dicht bij jezelf, dan kun je ver komen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk.
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Sim Racing Veghel.

Destiny

Destiny speelt graag gezelschapsspellen en laat geen escape room aan zich voorbijgaan. Daarnaast sluit ze haar werkdag graag af met een gezellige borrel of is ze regelmatig te vinden op een festival.

 

Specialiteit: Het eerste biertje van de dag slecht tappen.

Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Eloïse

 Eloïse is een gezellige meid die zeker openstaat voor een gezellig praatje. Op het toneel is ze vaak te vinden en ook op de hockeyvelden staat ze niet stil.

 

Specialiteit: Heerlijk eten maken.

Motto: Ach waarom ook niet.

Favoriete uitje: De bingo.

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën.
Motto: Liever te druk dan veel te rustig.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Femke

Femke volgt momenteel de opleiding Tourism Management in Breda. Reizen vindt ze ontzettend leuk; ze maakt graag plezier en houdt van gezelligheid. In haar vrije tijd is ze druk bezig met dansen en neemt deel aan danswedstrijden! Ze is graag in contact met mensen en wil hen altijd een leuke tijd bezorgen. Dit doet ze dan ook bij Noordkade Uitjes, waar ze enorm veel plezier uithaalt!

Specialiteit: Altijd bezig zijn met dansen.
Motto: Het leven is te kort om je zorgen te maken.
Favoriete uitje: The Space.

Guusje

Guusje is een spontane en sportieve meid met een passie voor gezelligheid en borreltjes. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden bij Jong Nederland Zijtaart, waar ze actief verschillende activiteiten organiseert voor de jeugd van Zijtaart. Op de padelbaan toont Guusje haar sportieve kant, of ze nu fanatiek speelt of geniet van de sfeer langs de zijlijn. Daarnaast zijn hardlopen en zwemmen favoriete bezigheden waar ze veel voldoening uit haalt, vooral tijdens de zomermaanden. Bij Noordkade uitjes werken is voor Guusje een bron van plezier. Ze waardeert de levendige sfeer, de gezellige collega's en vooral de afwisseling die het werk met zich meebrengt. 


Specialiteit: Vallen bij het zeggen van de zin: “pas op voor het afstapje."
Motto: Nog eentje dan!
Favoriete uitje: De bingo-show.


 

Iris G

Iris is een vrolijke meid uit Uden Haar liefde voor gezelligheid en drankjes gaat hand in hand met haar liefde voor haar Creative Business studie en haar werkzaamheden bij Noordkade Uitjes. 

Specialiteit: Borrelen op werkuitjes.
Motto: Een goed begin is het halve werk.
Favoriete Uitje: The Space.

Khelyan

Khelyan is op zijn veertiende bij ons begonnen en hoort inmiddels alweer een paar jaartjes bij deze gezellige club. Zonder problemen begeleidt hij tijdens activiteiten en staat dan ook zelfverzekerd voor de groepen die we ontvangen. Axe Throwing ligt helemaal in zijn straatje en hij vindt het leuk om onze gasten te vermaken, met hier en daar wat grapjes. Hij gaat in ieder geval altijd met een glimlach naar huis!

Specialiteit: Wordt ouder geschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Motto: Geniet van het leven, want het duurt nog maar even.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Linda

Linda is al een tijdje bij ons in dienst en is in de zomer ook actief geweest met animatiewerk. Duidelijk dus, dat zij dol is op entertainen en dan vooral voor kinderen. Kinderfeestjes in de escaperooms draaien, is helemaal haar ding. In haar vrije tijd vind ze het ook leuk om te dansen, dit doet ze ook als leiding voor kinderen.

Specialiteit: Het liefst altijd glitterschoenen aan hebben.
Motto: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 
Favoriete Uitje: The Launch.

Remco

Remco is een spontane jongen die wel van avonturen en gezelligheid houdt. Hij is daarom ook altijd aanwezig bij de team uitjes en na-borrels op werk. Doordeweeks is Remco wel eens te vinden in de sportschool en is hij druk bezig om zijn studie te halen, en in het weekend is hij te vinden op de Noordkade.

 

Specialiteit: Iets te lang blijven hangen bij de na-borrel terwijl ik op tijd naar huis zou gaan.

Motto: Omdat een goed verhaal nooit is begonnen met een glas water.

Favoriete uitje: The Space.

Sophie

Sophie is dit jaar begonnen met haar Marketing Management studie aan het Avans in Den Bosch. Verder werkt ze als online marketingmedewerker bij Noordkade Uitjes. In haar vrije tijd houdt ze van spontane uitstapjes, gezellige terrasjes pakken en avondjes in de kroeg staan. Op zondagen is ze te vinden op het hockeyveld bij VMHC Geel-Zwart, hier zal ze de 3e helft ook zeker niet overslaan.

 

Specialiteit: Ster in de keuken.

Motto: Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen. 

Favoriete Uitje: Sim Racing Veghel.

 

Dinand

Dinand is een jongen die altijd met enthousiasme bezig is. In zijn vrije tijd is hij bezig met Content maken op meerdere platformen en speelt hij volleybal. Verder is Dinand een echte gamer (vragen over VR kan je dus altijd bij hem stellen).

 

Specialiteit: Ziet het glas altijd halfvol, als hij zijn collega’s moet geloven heeft hij de ideale radiostem.

Motto: Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.

Favoriete uitje: Escape Room Veghel of Virtual Reality.

Esmée

Esmée heeft op dit moment een tussenjaar, waardoor ze tegenwoordig vaak aanwezig is om met veel plezier activiteiten te draaien bij Noordkade Uitjes. Naast werken bij Noordkade Uitjes speelt ze volleybal in een ouderenteam of is ze graag thuis onder het genot van een goed boek of spel om te spelen. Graag zou ze nog meer van de wereld willen zien, maar dan moet ze toch iets beter met geld omgaan.

 

Specialiteit: Meer boeken kopen dan daadwerkelijk lezen.

Motto: Geld moet rollen!

Favoriete uitje: The Launch.

Iris V

Iris is een gezellige meid die graag wat drinkt met haar vriendinnen. Zij is een van onze activiteitenbegeleiders die jullie graag helpt tijdens de leukste activiteiten.

 

Specialiteiten: Vriendelijk zijn.

Motto: bij vlagen ben ik geniaal, alleen is het nu windstil.

Favoriete uitje: de Launch.

Jip

Jip is een enthousiaste evenementen student die graag bij evenementen is, maar ook het organiseren ervan erg leuk vindt. Haar dagen zijn gevuld met leuke projecten op school, werken op feestjes en natuurlijk bij Noordkade Uitjes. Ook vindt ze het leuk om met haar vrienden wat leuks te doen in haar vrije tijd. Ze is erg sociaal en staat altijd open voor een leuk gesprekje!

Specialiteit: Altijd tot het einde blijven.
Motto: Wacht niet met genieten tot later, want als later eerder komt ben je te laat.
Favoriete uitje: De Escaperooms.

 

Lotte

Lotte volgt de opleiding leidinggevende Leisure en hospitality aan de Cosmo acedemy in den Bosch. In haar vrije tijd is Lotte vaak in de natuur terug te vinden. Ze houdt er namelijk van om daar prachtige foto's te maken. Naast fotograferen is Lotte vaak met haar neus in de boeken te vinden, lezen is een vaan haar grootste hobby's. Lotte vindt het erg leuk om met onze bezoekers een praatje te maken en daarom zit ze helemaal op haar plek bij Noordkade-uitjes.

 

Specialiteit: erg goed in onhandig zijn.

Moto: Vandaag is vandaag dus leef.

Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Meryl

Meryl is een geboren artiest en is dan ook vaak zingend, dansend of acterend te vinden op een podium! Ze schroomt dan ook niet om voor een groot publiek te staan. Binnen Noordkade Uitjes zul je de altijd goedlachse Meryl vooral tegenkomen bij het presenteren van een pubquiz of het spelen in de Duitse bingo show! Met Meryl is ieder uitje een onvergetelijk feest!

 

Specialiteit: Mensen entertainen!
Motto: It's crazy, it's party!
Favoriete uitje: De Duitse bingo show, STIMMUNG!!

Rik

Rik, geboren op 09/06/2003 in Drunen, heeft een passie voor simracen die zijn leven beheerst. Hij is er 24/7 mee bezig en brengt zijn vrije tijd vaak door in zijn simulator. In het weekend houdt hij ook van een feestje en gaat graag op stap met vrienden.

 

Specialiteit: Simracen.
Motto: Geloof dat je het kan en je bent op de helft.
Favoriete uitje: Sim Racing Veghel.

Tim

Tim heeft het entertainen al vanaf jonge leeftijd in zijn vingers. Op de werkvloer zet hij zich zowel voor als achter de schermen in voor groepen of voor het vernieuwen of bedenken van activiteiten. Wie weet welke hersenspinsels ooit nog het daglicht te zien krijgen!

 

Specialiteit: In een rol kruipen/ grapjes maken/ worstenbroodjes eten.

Motto: Doe maar gek, de rest doet al normaal genoeg!

Favoriete uitje: Die nieuwe die komen gaan.

 

Kom jij bij ons werken?

Noordkade Uitjes is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste luitjes.
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan vast deze video en krijg alvast een super toffe sfeerimpressie.

Ben je daardoor nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op via:

E-mail: info@noordkade-uitjes
Telefoon: 0413 - 78 22 50

Kom jij ons team versterken?