• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Alle uitjes op een rij

Op deze pagina kan je alle arrangementen terugvinden die worden aangeboden door Noordkade Uitjes.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onderstaande uitjes stuur ons dan een e-mail of bel ons even.
Onderaan deze pagina kan je onze contactgegevens terugvinden.

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen.

V.a. € 16,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

V.a. € 16,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...

V.a. € 20,00 p.p.

Voor groepen tot 250 personen! Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor?

V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant. Kies voor een levensechte ervaring en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

V.a. € 16,00 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten.

V.a. € 13,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.

V.a. € 12,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.

V.a. € 6,00 p.p.

Ontdek de historie van onze locatie. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. In groepen tot maximaal 15 personen krijgen jullie een rondleiding van een uur over deze prachtige locatie.

V.a. € 16,00 p.p.

Een spannend kinderfeestje op de Noordkade beleef je bij onze Escaperoom op de Noordkade! Daal af in de kelders van deze oude veevoederfabriek en start deze race tegen de klok. Lukt het jou en de andere om Veghel en omstreken van een grote ramp te behoeden?

Ondersteuning op maat bij het plannen van je uitje?

Kom je met een grotere groep of kun je wel wat planningshulp voor je evenement of groepsuitje gebruiken? Dan kunnen we samen een mooi en legendarisch programma maken waarin we verschillende activiteiten combineren. Bel ons gerust op 0413 782 250 of stel je vraag via het contactformulier hiernaast.

Contact

Veelgestelde vragen

Staat jou vraag of gewenste antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op via info@noordkade-uitjes.nl, bel ons op 0413-782250 óf vul het contactformulier in. 

Hoe kan ik jullie het makkelijkste bereiken?

Noordkade uitjes is het makkelijkste te bereiken via parkeerplaats 1 (P1)
Parkeren is daar gratis. We zitten in hetzelfde gebouw gevestigd als restaurant Wittern en bioscoop Industry. De ingang zie je direct onder ons spandoek.

Op de Noordkade zijn 3 grote parkeerplaatsen waar parkeren gratis is. Alle 3 zijn ze op loopafstand van Noordkade Uitjes.
Parkeerplaats P1 is het dichtste bij.

Noordkade Uitjes heeft haar eigen ontvangstruimte met een prachtige bar waar je van harte welkom bent. Daarnaast zijn er diverse bijzondere restaurants, lunchrooms en koffietentjes op de Noordkade aanwezig. We geven je graag advies.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor een geheel verzorgd programma. Denk daarbij aan hapjes, drankjes of een geheel verzorgd lopend buffet. We kunnen overal in mee denken. Heb je interesse, neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 55.

Jazeker, het is zelfs gunstig voor de prijs! Neem je meerdere activiteiten bij ons af dan kunnen wij zelfs nog wat met de prijs van de activiteit doen.

IDeal / Pin of contant / Factuur.

Let op: Credit Card betalingen zijn niet mogelijk!
Je kan direct online betalen d.m.v. IDeal. Kies je voor contant of pin dan betaal je op de dag zelf aan de bar, eventuele genuttigde drankjes staan dan ook op de bon.
Optie factuur is mogelijk voor bedrijven, we sturen dan achteraf één eindfactuur met daarop alle kosten. Combineer je het programma met een hapje eten in een restaurant dan nemen we die kosten ook mee op de eindfactuur, wel zo gemakkelijk.

Tot 96 uur (4 dagen) voor aanvang mag je gratis annuleren voor groepen tot 20 personen.

Daarna brengen we 50% van het totaalbedrag in rekening.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail: info@noordkade-uitjes.nl

Heb je een offerte ontvangen met meerdere activiteiten of bestaat de groep uit 21 of meer personen dan kan annuleren uitsluitend tot 30 dagen voor aanvang, daarna zal er 50% in rekening gebracht worden van de totale offerte. Alle gemaakte kosten en kosten bij derden zullen één op één in rekening gebracht worden.

Wij sturen ALTIJD een bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op om te controleren of alles goed is gegaan. Wij kijken dan samen met je of de reservering in onze agenda staat, we zullen dan nogmaals de bevestigingsmail versturen.

Jazeker, o.a. onze Escape Rooms zijn ingericht voor kinderfeestjes. Bekijk de volgende pagina’s en zie welke pakketten we hebben gemaakt.

Bij elke reservering ontvang je een bevestigingsmail waarin staat vermeld hoe laat je aanwezig dient te zijn. Wil je het zekere voor het onzekere kom dan ruim op tijd en pak vooraf nog even een borreltje in onze gezellige bar.

We werken me vaste tijden voor alle activiteiten, komt dit niet goed uit dan kunnen we altijd meekijken en denken. Neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 55.

We kunnen voor groepen tot en met ongeveer 250 deelnemers een geheel verzorgd programma opmaken, inclusief diner, hapjes en drankjes.