• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Alle uitjes op een rij

Op deze pagina kan je alle arrangementen terugvinden die worden aangeboden door Noordkade Uitjes.

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onderstaande uitjes stuur ons dan een e-mail of bel ons even.
Onderaan deze pagina kan je onze contactgegevens terugvinden.

Al onze andere activiteiten

V.a. € 19,50 p.p.

Twee prachtig gedecoreerde escaperooms in stijl van de Koude Oorlog en beoordeeld met een 9.1 op Escapetalk. Kies voor team Amerika of team Spionnen. Grote groep? Speel dan een battle tegen elkaar. Te reserveren vanaf 3 t/m 20 personen.

V.a. € 18,50 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden? Te reserveren vanaf 2 t/m 8 personen.

V.a. € 21,50 p.p.

Van 15 t/m 400 deelnemers! Een uitdagend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen diverse puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen.

V.a. € 20,50 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Onze enige echte Ulli en kameraad nemen je mee op een bizarre reis vol humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten. Te reserveren vanaf 15 t/m 40 personen.

V.a. € 19,50 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen...

V.a. € 27,50 p.p.

Verken de prachtige omgeving van de Meierijstad met onze elektrische steps. Combineer deze activiteit met bijvoorbeeld de rondvaart, escaperoom of met onze wateractiviteit suppen!

V.a. € 25,00 p.p.

Verken Veghel al suppend op het water! Tijdens deze verfrissende en uitdagende activiteit sta je gewapend met een peddel op een supboard en trotseer je de wateren van de Zuid-Willemsvaart en de Veghelse haven.

V.a. € 16,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.

V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant! Kies voor een spannende ervaring met een levensechte, 25 meter hoge raket en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

V.a. € 16,00 p.p.

Een spannend kinderfeestje op de Noordkade beleef je bij onze Escaperoom! Daal af in de kelders van deze oude veevoederfabriek en start deze race tegen de klok. Lukt het jou en de anderen om Veghel en omstreken van een grote ramp te behoeden?

V.a. € 6,00 p.p.

Op het voormalige fabrieksterrein aan de Noordkade bruist het van de activiteiten. De oude veevoederfabriek is in oude glorie hersteld en biedt nu onderdak aan diverse culturele instellingen, restaurants, winkels, escaperooms en nog veel meer!

V.a. € 9,95 p.p.

Een spannende autospeurtocht waarbij je samen met je groep een moordmysterie gaat oplossen. Weet jij alle hints en clues te vinden?

V.a. € 17,50 p.p.

Voor de meest sportieve ervaring op de Noordkade moet je bij CLUBPT zijn. Een unieke work-out met een mix van verschillende groepslessen in een toffe industriële Urban Gym.

V.a. € 29,50 p.p.

De barones is overleden, men vermoedt kwade opzet. Iedereen krijgt zijn eigen unieke karakter; communicatie is cruciaal. Lossen jullie deze moordzaak op?

V.a. € 59,00 p.p.

Thuis baristawaardige koffie serveren!? Maak kennis met de wereld van koffie: de geschiedenis, productie, het brandproces, verschillende zetmethoden en smaken. Leer in een avond het maken van de perfecte espresso en latte art!

Ondersteuning op maat bij het plannen van je uitje?

Kom je met een grotere groep of kun je wel wat planningshulp voor je evenement of groepsuitje gebruiken? Dan kunnen we samen een mooi en legendarisch programma maken waarin we verschillende activiteiten combineren. Bel ons gerust op 0413 782 250 of stel je vraag via het contactformulier hiernaast.

Contact