• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Virtual Reality

 

In kleine groepjes gaan jullie jezelf wegwijs maken met een Oculus Go bril in de virtuele wereld. Iemand heeft de bril op en communiceert met de anderen aan tafel.

Een uur lang experimenteren met de diverse mogelijkheden die Oculus Go tot zijn beschikking heeft: van hoogtevreesbelevingen en spannende shooters tot grappige rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers, avonturiers, maar ook de minder geoefende spelers.

Tijdens het uur dat je enkele VR-brillen tot je beschikking hebt is het mogelijk om drankjes te nuttigen, we hebben een divers aanbod aan verschillende drankjes; variaties in fris, wijn en meerdere speciaal-bieren.

Tevens is het ook mogelijk om zelfstandig een poos met de VR-bril te experimenteren, wissel af met het gezelschap en speel individuele of teamspellen.


 

Totaaloverzicht


  Totaal: € 0,00
  Stel zelf je programma samen
  Aantal personen

  Onder het genot van een drankje

  60 minuten lang experimenteer je met de verschillende mogelijkheden die de Oculus Go tot zijn beschikking heeft. Denk aan hoogtevreesbelevingen en spannende shooters, tot grappige en enge rollercoasters. Een spel voor de échte actieliefhebbers, maar ook voor de minder geoefende spelers.

  Tijdens het uur heb je meerdere VR-brillen tot je beschikking. Ondertussen is het mogelijk om onze heerlijke frisdranken, (speciaal)bieren en wijnen te nuttigen

   Belangrijke informatie:

  • Groepen tot maximaal 20 personen
  • Beleving van 60 minuten
  • In combinatie met een Escape Room betaal je 15,00 euro per persoon
  • Los te boeken voor 19,50 euro per persoon
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  Escape Room Veghel
  Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  Pubquiz
  Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  Een warm ontvangst
  Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  Bingowski's Bingoshow
  Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten.
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  The Launch
  De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaat de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
  Niet beschikbaar met het door u gekozen aantal personen.
  The Sabotage
  De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
  Maak het helemaal af met eten en drinken

  Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

  Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

  Pieperz - Puntzak friet met snack
  € 7,25
  Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
  € 24,00
  Pieperz - Koude oorlog menu
  € 10,00
  Lopend buffet menu a
  € 23,50
  Hertog-Jan 3-gangen diner
  € 24,45
  Lopend buffet menu b
  € 28,50
  Pieperz - CHV menu
  € 7,25
  Hertog-Jan 4-gangen diner
  € 29,50
  Wittern diner
  € 0,00
  Hertog-Jan 5-gangen diner
  € 32,50
  Wittern proeverij diner
  € 35,50
  Wittern lunch
  € 0,00
  Kies jouw gewenste datum
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  Kies jouw starttijd op
  17 oktober 2019

   Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255