• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Virtual Reality Experience

Maak kennis met de technologie van nu en waan je in een digitale wereld met eindeloze mogelijkheden. Met onze Oculus Quest brillen zijn er diverse mogelijkheden en games om te beleven. Denk bijvoorbeeld aan hoogtevreesbelevingen, spannende shooters of grappige multiplayer games.
Deze activiteit is te boeken voor minder geoefende spelers maar ook voor de ervaren gamers.

Geniet van het beste van twee werelden!
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Loop over een plank van een heuse wolkenkrabber af.

In kleine groepjes gaan jullie jezelf wegwijs maken in de virtuele wereld met een Oculus Quest bril. Maak indruk op je vrienden of collega's met jouw skills! Loop over een plank een gebouw uit, maar dan op 70e etage; ontmantel samen een bom óf speel samen met een vriend of collega en probeer samen alle zombies te verslaan! Maak zelf je keuze: speel je individueel en wissel je af óf ga je toch liever samen met je groepje aan de slag? Eén iemand heeft de bril op terwijl de rest van je groepje zich vermaakt en mee kan kijken op een televisiescherm.

Tijdens het uur dat je deze virtuele wereld aan het ontdekken bent is het mogelijk om drankjes te nuttigen. We hebben een divers aanbod aan verschillende drankjes: variaties in fris; wijn en meerdere speciaal-bieren

Belangrijke informatie:
- Geschikt voor groepen tot en met 12 personen. 
- Grotere groepen op aanvraag.
- Beleving van 60 minuten. 

Maak je uitje compleet met een extra activiteit!

Wil je naast de virtuele omgeving jezelf ook nog uitdagen in de echte wereld? Combineer je virtuele beleving dan met een van onze uitdagende escaperooms of ga bijlen gooien! Mocht je behoefte hebben aan een programma op maat dan kan je altijd contact opnemen met een van onze collega's. Zij helpen je graag op weg om er een onvergetelijke dag van te maken! 

Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in hout sfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Pubquiz
Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor pers.
Borreluurtje
Perfect om te combineren met jouw uitje: Borreluurtje. Eén uur lang genieten van tapbier, 0% bier, diverse frisdrank en onze huiswijnen. Gezellig om na het spelen van de activiteit nog even samen te borrelen.
Maak je ervaring compleet

Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Kies je voor een 3 gangen diner in de gezellige jachthaven van Veghel, een verrassingsmenu in het hart van de Noordkade óf voor een á la carte diner bij onze buren? Alles is mogelijk! Het enige wat je nodig hebt is goede honger, de rest verzorgen wij! 

Puntzak friet met snack
€ 7,50
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 20,00
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 25,00
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 27,50
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern lunch
€ 0,00
PLANK - Lunch
€ 14,95
PLANK - diner
€ 22,50
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
 • Niet te reserveren
Kies jouw starttijd op
06 december 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Kortingscodes zijn alleen van toepassing op onze uitjes/evenementen.

  Betaling

  Totaaloverzicht

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Virtual Reality €0,00
  • Totaal: €0,00

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.

  Uw reservering

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Virtual Reality €0,00
  • Totaal: €0,00