• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Het antwoord op de meest gestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen bel (0413 782 250) of mail (Info@noordkade-uitjes.nl) ons dan gerust, wij geven graag antwoord.

Hoe kan ik jullie locatie het makkelijkste bereiken?

Noordkade Uitjes is het makkelijkste te bereiken via parkeerplaats 1 (P1)
Parkeren is daar gratis. We zitten in hetzelfde gebouw gevestigd als restaurant Wittern en bioscoop Industry. De ingang zie je direct onder ons spandoek.

Op de Noordkade zijn 3 grote parkeerplaatsen waar parkeren gratis is. Alle 3 zijn ze op loopafstand van Noordkade Uitjes.
Parkeerplaats P1 is het dichtste bij.

Noordkade Uitjes heeft haar eigen ontvangstruimte met een prachtige bar waar je van harte welkom bent. Daarnaast zijn er diverse bijzondere restaurants, lunchrooms en koffietentjes op de Noordkade aanwezig. We geven je graag advies.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor een geheel verzorgd programma. Denk daarbij aan hapjes, drankjes of een geheel verzorgd lopend buffet. We kunnen overal in mee denken. Heb je interesse, neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 50.

Jazeker, het is zelfs gunstig voor de prijs! Neem je meerdere activiteiten bij ons af dan kunnen wij zelfs nog wat met de prijs van de activiteit doen.

IDeal, Pinbetalingen, contant of op factuur.

Je kan direct online betalen d.m.v. IDeal. Kies je voor contant of pin dan betaal je op de dag zelf aan de bar, eventuele genuttigde drankjes staan dan ook op de bon.
De optie factuur is mogelijk voor bedrijven, we sturen dan achteraf één eindfactuur met daarop alle kosten. Combineer je het programma met een hapje eten in een restaurant, dan nemen we die kosten ook mee op de eindfactuur, wel zo gemakkelijk!

Let op: Credit Card betalingen zijn niet mogelijk!

Tot 96 uur (4 dagen) voor aanvang mag je gratis annuleren voor groepen tot 20 personen.

Daarna brengen we 50% van het totaalbedrag in rekening.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail: info@noordkade-uitjes.nl

Heb je een offerte ontvangen met meerdere activiteiten of bestaat de groep uit 21 of meer personen dan kan annuleren uitsluitend tot 30 dagen voor aanvang, daarna zal er 50% in rekening gebracht worden van de totale offerte. Alle gemaakte kosten en kosten bij derden zullen één op één in rekening gebracht worden.

Wij sturen ALTIJD een bevestigingsmail. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op om te controleren of alles goed is gegaan. Wij kijken dan samen met je of de reservering in onze agenda staat, we zullen dan nogmaals de bevestigingsmail versturen.

Doordat ons reserveringsysteeem geautomatiseerd is met onze agenda zijn er helaas sommige e-mailprogramma's die hem als spam- of junkmail beschouwen.
Controleer daarom ook of de bevestigingsmail niet bij de ongewenste mail staat.

Jazeker, is dat mogelijk. Dat is één van de vele activiteiten waar wij om bekend staan, onze Escape Rooms zijn perfect ingericht voor kinderfeestjes. Bekijk hier de kinderfeestjes pagina’s en zie welke pakketten we hebben gemaakt.

Bij elke reservering ontvang je een bevestigingsmail waarin staat vermeld hoe laat je aanwezig dient te zijn. Wil je het zekere voor het onzekere nemen, kom dan ruim op tijd en pak vooraf nog even een borreltje in onze gezellige bar.

We werken met vaste tijden voor alle activiteiten, wanneer dit niet goed uitkomt, kunnen we altijd meekijken en -denken. Neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 50.

We kunnen voor groepen tot en met ongeveer 500 deelnemers een geheel verzorgd programma opmaken, inclusief diner, hapjes en drankjes.

Qua annuleringen zijn we (net als normaal) uiteraard heel soepel. Tot 48 uur van tevoren kan je gratis afzeggen. Is er binnen die tijd iemand ziek, dan kan diegene ook nog gratis annuleren en kan de rest gewoon langskomen.

We hanteren geen minimumleeftijd bij onze reguliere escaperooms - mits er minimaal 1 volwassene (ouder of begeleider) aanwezig is. Bestaat de groep uit alleen minderjarigen, dan dient er altijd minimaal 1 volwassene mee te gaan om de groep te begeleiden. Deze volwassene mag een ouder of begeleider zijn, of een medewerker vanuit Noordkade Uitjes.
Gaat er een ouder of begeleider mee dan dient deze wel entree te betalen.