• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Het antwoord op de meest gestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen bel ons (0413 - 78 22 50) of stuur ons een e-mail (info@noordkade-uitjes.nl), wij geven graag antwoord.

Kan ik parkeren dichtbij de locatie?

Recht voor onze deur vind je de grote parkeerplaats P1, waar je gratis kan parkeren. Ook op parkeerplaats P2 en P3 kan je gratis parkeren, deze zijn op loopafstand van Noordkade Uitjes.

Noordkade Uitjes heeft haar eigen ontvangstruimte met een prachtige bar waar je van harte welkom bent om voor of na je activiteit een drankje te doen. De horeca wordt hier volledig geregeld door buurrestaurant Wittern. Daarnaast zijn er diverse bijzondere restaurants, lunchrooms en koffietentjes op de Noordkade aanwezig.

Dat is zeker mogelijk. Wij bieden diverse mogelijkheden aan voor een geheel verzorgd programma. Denk daarbij aan hapjes, drankjes of een geheel verzorgd lopend buffet. We kunnen overal in mee denken. Heb je interesse, neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 50.

Jazeker, we kunnen een hele dag voor je plannen, afgestemd op jullie wensen. Dat betekent dat je kan kiezen voor meerdere activiteiten achter elkaar, of activiteiten in combinatie met een diner, lunch of borrel. Ben je met een grote groep? Kom dan eens langs voor een kopje koffie, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

iDeal, pinbetalingen, contant of op factuur.

Je kan direct online betalen d.m.v. iDeal. Kies je voor contant of pin dan betaal je op de dag zelf aan de bar, eventuele genuttigde drankjes staan dan ook op de bon.
De optie factuur is mogelijk voor bedrijven, we sturen dan achteraf één eindfactuur met daarop alle kosten. Combineer je het programma met een hapje eten in een restaurant, dan nemen we die kosten ook mee op de eindfactuur, wel zo gemakkelijk!

Let op: creditcard betalingen zijn niet mogelijk!

Tot 96 uur voor aanvang (4 dagen) kan je een reservering tot 20 personen kosteloos annuleren. Binnen 96 uur wordt 100% in rekening gebracht.

Annuleren is alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar info@noordkade-uitjes.nl, u ontvangt altijd een annuleringsbevestiging.

Voor groepen vanaf 20 personen is kosteloos annuleren alleen mogelijk tot 30 dagen voor aanvang. Annuleert u binnen de 30 dagen voor uw reservering dan wordt 50% in rekening gebracht. Wanneer u annuleert binnen 96 uur voor aanvang dan zal er 100% in rekening worden gebracht.

Alle gemaakte kosten bij derden zullen één op één worden doorgezet.

Wij sturen ALTIJD een bevestigingsmail. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op om te controleren of alles goed is gegaan. Let op: ons reserveringssysteem is geautomatiseerd en daarom kan het zijn dat je e-mail in de spam is beland.

Bij elke reservering ontvang je een bevestigingsmail waarin staat vermeld hoe laat je aanwezig dient te zijn. Zorg dat je er op tijd bent, want de activiteit start op het aangegeven tijdstip.

We werken met vaste tijden voor alle activiteiten, wanneer dit niet goed uitkomt, kunnen we altijd meekijken en -denken. Neem dan telefonisch contact met ons op: 0413 – 78 22 50.

Absoluut! Twee van onze escaperooms zijn ook geschikt voor kinderen en de kinderfeestjes zijn erg populair! Beide escaperooms zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en alle pakketten zijn inclusief een zakje chips, onbeperkt ranja en een certificaat na afloop.

Ook bij Sim Racing Veghel bieden wij kinderfeestjes aan, hiervoor moeten de kinderen minimaal 1 meter 40 zijn. 

Bekijk hier de kinderfeestjes pagina’s en zie welke pakketten we hebben gemaakt. Je bent een halfuur voor aanvang aanwezig en het kinderfeestje zelf duurt ongeveer een uur. Bij de escaperoom gaat er begeleiding vanuit Noordkade Uitjes mee naar binnen, de ouders kunnen een drankje doen bij ons of de rest van de Noordkade verkennen. Het is voor de ouders niet mogelijk om mee te kijken met de begeleiding.

Bij Sim Racing Veghel kunnen de ouders wel het hele uur meekijken met de kinderen.

Bij Noordkade Uitjes hanteren we tijdsloten per activiteit. Hierbij hebben we bij bijvoorbeeld de escaperooms of Axe Throwing tijdsloten van 1.5 uur, bij het Sim Racen en virtual reality hanteren we tijdsloten van 1 uur. Jouw activiteit is hoeft niet altijd deze volledige tijd te duren, maar is wel altijd beëindigd aan het eind van het tijdslot.

Bijvoorbeeld: jullie hebben een escaperoom geboekt om 14.00 uur. Nadat jullie een uitleg hebben gehad van onze collega, krijgen jullie een filmpje te zien en gaan jullie je proberen te bevrijden. Omdat jullie goede puzzelaars zijn, halen jullie het binnen de tijd. Om 15.05 staan jullie weer buiten. 

Mocht het onverhoopt zo zijn dat jullie de escaperoom niet halen, of is er een reden dat jullie later starten, staan jullie altijd om 15.30 weer buiten!

We kunnen voor groepen tot en met ongeveer 500 deelnemers een geheel verzorgd programma opmaken, inclusief diner, hapjes en drankjes.

Enkel de activiteiten Axe Throwing, Niets is wat het lijk, Key to the city , Ulli's wunderschöne bingoshow en de pubquiz zijn rolstoeltoegankelijk. De andere activiteiten zijn enkel te bereiken met de trap. Mocht je slecht ter been zijn en twijfelen? Neem dan even contact met ons op!