• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Escaperoom voor grote groepen

Een escape room voor een grote groep of voor grote groepen is een oplossing om veel mensen tegelijkertijd spanning en sensatie te geven. Die spanning die je zoekt, is te vinden bij escape room The Space in Veghel. Red de wereld en voorkom de lancering van een oude Koude Oorlog-raket die in verkeerde handen gevallen is. Zijn jullie in een slechte bui en willen jullie die raket zelf afschieten? Dat kan! Wat jullie doel ook is, zorg dat je ervoor gaat! Als je gepakt wordt, zijn de gevolgen niet te overzien.

Red de wereld in onze escape room voor een grote groep en grote groepen

Wanneer je naar een speciale escape room voor een grote groep of grote groepen wilt, ga je naar escape room The Space in Veghel toe. Jullie bepalen de geschiedenis in de zwaarbewaakte lanceerbasis. Zorg er samen met maximaal 10 mensen voor, dat de wereld gered wordt van een kernaanval. Stop de boeven en zorg ervoor dat de raketlancering succesvol verloopt met The Launch - Escape Mission. Geen zin om lief te zijn? Probeer met maximaal 10 mensen zelf de wereld te vernietigen met The Sabotage - Break In Mission. Maar wordt niet gepakt, als je van plan bent om je geliefden ooit nog terug te zien…

Tal van mogelijkheden voor grote groep bij onze escape room

Eén verkeerde beslissing en je lanceert je eigen ondergang. Ben je met een écht grote groep en wil je de goeden tegen de slechten laten strijden? Kom dan met maximaal 20 mensen langs voor Sabotage The Launch - Challenge Your Opponent. Zal de wereld gespaard blijven of zijn de laatste minuten geslagen?

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
Meer info
V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
Meer info

Groepen groter dan 20 personen

Bij Noordkade uitjes beschikken we over een groot activiteiten aanbod. Met in totaal 3 escaperooms, axe throwing en nog veel meer zijn we in staat om ook groepen van meer dan 50 personen een mooi programma te bieden. Waar wij ontzettend goed in zijn is het maken van programma's op maat, alles is bij ons mogelijk en haast niets is bij ons te gek. Heb je graag persoonlijk contact met ons om het programma te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op op nummer 0413-78 22 50.