• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Noordkade Veghel zomerprogramma

Benieuwd wat er allemaal te doen is op de Noordkade in Veghel deze zomer. Op deze pagina is het complete programma uitgeschreven. Van kunst en cultuur tot food en leisure.

Kijk gerust even rond, er is veel te doen. Heb je vragen neem dan contact met ons op: 0413 - 78 22 55.

Ontdek BEACHCLUB: "ZOMERKADE"

Zomer 2020 activiteiten

Buiten onze huidige aanbod aan uitjes hebben we ook diverse leuke activiteiten geregeld op de Noordkade gedurende de maanden juli en augustus. Zo verzorgen wij een complete sportsbar waar we diverse sporten en quizzen verzorgen. Je zal versteld staan van de prachtige NPF toren waarin alle sporten de revu passeren.

Ook op het Wittern strand zijn we 7 weken lang te vinden met diverse uitjes. Ga je niet op vakantie maar wil je toch het heerlijke vakantie gevoel krijgen, meld je dan aan voor Campfire Classics Pubquiz. Lekker met de voetjes in het zand, diverse koude cocktails op de tafels, een knetterend kampvuur en gezellige muziek verzorgt door een gitarist en zanger. De zomer komt naar jou toe op de Noordkade in Veghel!

V.a. € 10,00 p.p.

Een zinderend seizoen vol Formule 1 beleef je live bij Sportsbar Zomerkade. Deze zomer is ein-de-lijk seizoen 2020 gestart.

V.a. € 13,50 p.p.

Wil je niets missen van de resterende wedstrijden die nog gespeeld moeten worden in de Champions League? Koop dan hier je tickets.

V.a. € 29,00 p.p.

Fervent liefhebber van bijzondere streekbieren en een fietstocht door het prachtige Brabantse land? Dan zijn deze bierfietsroutes echt iets voor jou!

V.a. € 12,50 p.p.

Gewoon Brabantse gastvrijheid op een oude houten giethoornse boot. Samen met Kapitein Martijn het water op staat voor genieten en mooie verhalen en anekdotes. Te combineren met hapjes en drankjes!

V.a. € 5,00 p.p.

Wat krijg je als je een leuke pubquiz combineert met een gitarist en een zanger, ondergaande zon met strand en een kampvuur? Campfire Classics Pubquiz!

Phoenix Zomertour: Te gekke kunstzinnige en (re)creatieve workshops voor jong en oud!