• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Gevestigd op de Noordkade in Veghel zit Phoenix Cultuur.

Ontdek en ontwikkel je eigen talent bij ons. Met een gevarieerd scala aan cursussen, workshops en activiteiten willen wij je laten kennismaken met cultuur. Kunstprofessionals verzorgen de lessen: musici, dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars. Onder hun begeleiding en coaching kun jij je specialiseren in een van de kunstdisciplines. 

Wij zijn er voor jou, voor het onderwijs, voor (muziek)verenigingen, bedrijven en de zorg.

Zomertour van 1 t/m 16 augustus @Noordkade Veghel

Te gekke kunstzinnige en (re)creatieve workshops voor jong en oud!

De leukste thuisvakantie aan de Costa - Del - Noordkade!

Blijf je thuis, en heb je nog geen idee hoe je de zomer doorkomt? Dan hebben wij iets leuks voor jou in petto! Van 1 t/m 16 augustus kun jij deelnemen aan de Phoenix Zomertour. Te gekke kunstzinnige en (re)creatieve workshops en activiteiten voor jong en oud, op de Noordkade in Veghel.

Boek hier jouw workshop: reserveer hier.

Ideaal om te combineren

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Ook geschikt voor de m

V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant! Kies voor een spannende ervaring met een levensechte, 25 meter hoge raket en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

V.a. € 10,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van prachtige sci-fi ijsbanen tot hilarische rollercoasters. Minimum leeftijd: 10 jaar.