• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Noordkade Uitjes presenteert de Online Kerstshow

Wil je 2020 graag op een leuke manier afsluiten met je collega's dan past onze Online Kerstshow perfect in jullie plaatje. Speel in kleine groepjes of maakt teams via een videocall en probeer tijdens de 2 uur durende show lastige challenges op te lossen of creatieve vragen te beantwoorden. Je kan pas naar de volgende vragen wanneer jij de vorige juist hebt beantwoord. Weet jouw team het verst te komen?

Hoe werkt het?

2 uur de tijd
Je speelt in teams met en tegen je collega's. Ieder team start op exact hetzelfde moment en heeft maximaal 2 uur de tijd om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. Het team dat het verst komt, wint!

Google is geen probleem
De opdrachten zijn een mix van speuren, logisch denken, puzzelen, vragen beantwoorden en veel creativiteit. Wil jij Google raadplegen dan is dat voor ons geen probleem. Geloof ons. Misschien helpt het je, maar wij weten dat je daar geen antwoorden terug kunt vinden.

Spelflow
Pas als je een vraag goed hebt, kun je door naar de volgende vraag. Kom je er echt niet meer uit, blijkt de vraag te lastig dan kan je natuurlijk om hulp vragen via ons supportteam.
Tijdens de show vind je hun Whatsappnummer terug om een hint te vragen. Wie weet krijg je die ook.

Datum & tijd
Bepaal zelf de datum en het tijdstip waarop je wilt spelen. 
Een kwartier voor aanvang zijn wij aanwezig om de eerste gasten te ontvangen in de virtuele omgeving. Alle teams zullen tegelijk starten en eindigen, er is geen manier om te cheaten!

Een knotsgekke online spelshow voor jouw bedrijf!

Prijzen

Je speelt al vanaf €10,00 per werknemer! Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW.
20 - 100 werknemers | €19,50 per werknemer
101 - 250 werknemers | €14,50 per werknemer
251 - 500 werknemers | €12,50 per werknemer
500+ werknemers | €10,00 per werknemer

Aantal deelnemers
Voor bedrijven vanaf 100 werknemers wordt de show live gepresenteerd.
Werk jij voor een groot bedrijf?
Vanaf 2500 werknemers kunnen we een voorstel op maat maken.

Vraag hier een offerte aan

Geen gedoe voor jullie, wij regelen alles.

Noordkade Uitjes heeft nauw samengewerkt met andere partijen voor het opzetten van deze prachtige online game. Er is veel tijd en energie gestoken in het opzetten van leuke, creatieve, verrassende challenges en vragen. 
Ben jij enthousiast geworden door bovenstaande informatie en wil jij, samen met jouw collega's, gebruik maken van deze online Kerstshow dan kan je via het formulier een offerte aanvragen.

Vul vrijblijvend jouw bedrijfsnaam en eigen gegevens in en je mag binnen 48 uur van ons een offerte op maat verwachten, die ontvang je per mail.

Wil je graag extra informatie kwijt wat voor ons belangrijk is om te weten, vul die gegevens dan in in het veldje 'bericht'. Denk daarbij bijvoorbeeld aan extra vragen over jouw bedrijf, 60 minuten langer spelen of andere dingen. Wij willen overal in meedenken.

Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Vul hier jouw gegevens in