• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Over Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes staat voor beleving, gezelligheid en vermaak op de Noordkade in Veghel. 
Dat doen we met alleen maar professionals, de beste die te vinden zijn in ons vak.

Voordat nieuwe collega's zich mogen aansluiten bij het team dienen ze een strenge selectieprocedure te doorstaan. Je zal getraind en gedrilld worden, niet alleen door commissaris Van Druten maar ook generaal D.C. Johnson zal kritisch zijn op de nieuwe rekruten die voorbij komen. Menig hakbijlen zullen hun om de oren vliegen.

Doorstaan ze met bloed, zweet en tranen de zware trainingen, weten ze de spannende en mysterieuze kelder van de Noordkade te overleven en kunnen ze met twee hakbijlen tegelijk de killshot raken als een echte Axepert; dan pas zijn deze professionals welkom bij ons team.

Benieuwd wie er passie heeft in hun vak, met plezier gasten ontvangen en ervoor zorgen dat jij een top uitje hebt? Scroll dan naar beneden en bekijk onze luitjes!

Een geweldige en afwisselende (bij)baan!
Onze Luitjes

Roel

De founder van de escaperooms en Axe Throwing Veghel. De man die het allemaal draaiende houdt. Roel is super trots op Noordkade Uitjes en het team, dat blijft groeien! In zijn vrije tijd wel eens te vinden bij Blauw Geel en sinds kort ook op de golfbaan. Roel staat graag klaar voor alle gasten om ze te voorzien van een mooi programma, zodat hun uitje tot in de puntjes verzorgd is!

Specialiteit: Lekkere lunch bestellen
Motto: Blijf dicht bij jezelf, dan kun je ver komen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Elektrische steps

Destiny

Destiny is een echte puzzel- en spelfanaat. Tijdens het begeleiden van onze activiteiten is ze ook erg energiek en betrokken en probeert ze het beste uit elke groep te halen. Ze zal dan ook niet zo snel iets cadeau geven. Zelf speelt ze ook graag escaperooms en is ze altijd in voor gezelligheid.

Specialiteit: Altijd het hart op de tong
Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën
Motto: Liever te druk dan veel te rustig
Favoriete uitje: Axe Throwing

Eric

Eric werkt inmiddels al sinds begin 2017 bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt
Favoriete Uitje: De Bingo-show

 

Khelyan

Khelyan is op zijn veertiende bij ons begonnen en hoort inmiddels alweer een paar jaartjes bij deze gezellige club. Zonder problemen begeleidt hij tijdens activiteiten en staat dan ook zelfverzekerd voor de groepen die we ontvangen. Axe Throwing ligt helemaal in zijn straatje en hij vindt het leuk om onze gasten te vermaken, met hier en daar wat grapjes. Hij gaat in ieder geval altijd met een glimlach naar huis!

Specialiteit: Wordt ouder geschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Motto: Geniet van het leven, want het duurt nog maar even.
Favoriete uitje: Axe Throwing

Kom jij bij ons werken?

Noordkade Uitjes is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste luitjes.
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan vast deze video en krijg alvast een super toffe sfeerimpressie.
Ben je daardoor nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op via:
E-mail: info@noordkade-uitjes
Telefoon: 0413 - 78 22 50

Kom jij ons team versterken?