• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Over Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes staat voor beleving, gezelligheid en vermaak op de Noordkade in Veghel. 
Dat doen we met alleen maar professionals, de beste die te vinden zijn in ons vak.

Voordat nieuwe collega's zich mogen aansluiten bij het team dienen ze een strenge selectieprocedure te doorstaan. Je zal getraind en gedrilld worden, niet alleen door commissaris Van Druten maar ook generaal D.C. Johnson zal kritisch zijn op de nieuwe rekruten die voorbij komen. Menig hakbijlen zullen hun om de oren vliegen.

Doorstaan ze met bloed, zweet en tranen de zware trainingen, weten ze de spannende en mysterieuze kelder van de Noordkade te overleven en kunnen ze met twee hakbijlen tegelijk de killshot raken als een echte Axepert; dan pas zijn deze professionals welkom bij ons team.

Benieuwd wie er passie heeft in hun vak, met plezier gasten ontvangen en ervoor zorgen dat jij een top uitje hebt? Scroll dan naar beneden en bekijk onze luitjes!

Een geweldige en afwisselende (bij)baan!
Onze Luitjes

Eric

Eric werkt inmiddels al sinds begin 2017 bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen.
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt.
Favoriete Uitje: De Bingo-show.

 

Roel

De founder van de escaperooms en Axe Throwing Veghel. De man die het allemaal draaiende houdt. Roel is super trots op Noordkade Uitjes en het team, dat blijft groeien! In zijn vrije tijd wel eens te vinden bij Blauw Geel en sinds kort ook op de golfbaan. Roel staat graag klaar voor alle gasten om ze te voorzien van een mooi programma, zodat hun uitje tot in de puntjes verzorgd is!

Specialiteit: Lekkere lunch bestellen.
Motto: Blijf dicht bij jezelf, dan kun je ver komen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk.
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Sim Racing Veghel.

Destiny

Destiny speelt graag gezelschapsspellen en laat geen escape room aan zich voorbijgaan. Daarnaast sluit ze haar werkdag graag af met een gezellige borrel of is ze regelmatig te vinden op een festival.

 

Specialiteit: Het eerste biertje van de dag slecht tappen.

Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën.
Motto: Liever te druk dan veel te rustig.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Femke

Femke volgt momenteel de opleiding Tourism Management in Breda. Reizen vindt ze ontzettend leuk; ze maakt graag plezier en houdt van gezelligheid. In haar vrije tijd is ze druk bezig met dansen en neemt deel aan danswedstrijden! Ze is graag in contact met mensen en wil hen altijd een leuke tijd bezorgen. Dit doet ze dan ook bij Noordkade Uitjes, waar ze enorm veel plezier uithaalt!

Specialiteit: Altijd bezig zijn met dansen.
Motto: Het leven is te kort om je zorgen te maken.
Favoriete uitje: The Space.

Guusje

Guusje is een spontane en sportieve meid met een passie voor gezelligheid en borreltjes. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden bij Jong Nederland Zijtaart, waar ze actief verschillende activiteiten organiseert voor de jeugd van Zijtaart. Op de padelbaan toont Guusje haar sportieve kant, of ze nu fanatiek speelt of geniet van de sfeer langs de zijlijn. Daarnaast zijn hardlopen en zwemmen favoriete bezigheden waar ze veel voldoening uit haalt, vooral tijdens de zomermaanden. Bij Noordkade uitjes werken is voor Guusje een bron van plezier. Ze waardeert de levendige sfeer, de gezellige collega's en vooral de afwisseling die het werk met zich meebrengt. 


Specialiteit: Vallen bij het zeggen van de zin: “pas op voor het afstapje."
Motto: Nog eentje dan!
Favoriete uitje: De bingo-show.


 

Iris G

Iris is een vrolijke meid uit Uden Haar liefde voor gezelligheid en drankjes gaat hand in hand met haar liefde voor haar Creative Business studie en haar werkzaamheden bij Noordkade Uitjes. 

Specialiteit: Borrelen op werkuitjes.
Motto: Een goed begin is het halve werk.
Favoriete Uitje: The Space.

Khelyan

Khelyan is op zijn veertiende bij ons begonnen en hoort inmiddels alweer een paar jaartjes bij deze gezellige club. Zonder problemen begeleidt hij tijdens activiteiten en staat dan ook zelfverzekerd voor de groepen die we ontvangen. Axe Throwing ligt helemaal in zijn straatje en hij vindt het leuk om onze gasten te vermaken, met hier en daar wat grapjes. Hij gaat in ieder geval altijd met een glimlach naar huis!

Specialiteit: Wordt ouder geschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Motto: Geniet van het leven, want het duurt nog maar even.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Linda

Linda is al een tijdje bij ons in dienst en is in de zomer ook actief geweest met animatiewerk. Duidelijk dus, dat zij dol is op entertainen en dan vooral voor kinderen. Kinderfeestjes in de escaperooms draaien, is helemaal haar ding. In haar vrije tijd vind ze het ook leuk om te dansen, dit doet ze ook als leiding voor kinderen.

Specialiteit: Het liefst altijd glitterschoenen aan hebben.
Motto: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 
Favoriete Uitje: The Launch.

Remco

Remco is een spontane jongen die wel van avonturen en gezelligheid houdt. Hij is daarom ook altijd aanwezig bij de team uitjes en na-borrels op werk. Doordeweeks is Remco wel eens te vinden in de sportschool en is hij druk bezig om zijn studie te halen, en in het weekend is hij te vinden op de Noordkade.

 

Specialiteit: Iets te lang blijven hangen bij de na-borrel terwijl ik op tijd naar huis zou gaan.

Motto: Omdat een goed verhaal nooit is begonnen met een glas water.

Favoriete uitje: The Space.

Kom jij bij ons werken?

Noordkade Uitjes is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste luitjes.
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan vast deze video en krijg alvast een super toffe sfeerimpressie.
Ben je daardoor nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op via:
E-mail: info@noordkade-uitjes
Telefoon: 0413 - 78 22 50

Kom jij ons team versterken?