• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Over Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes staat voor beleving, gezelligheid en vermaak op de Noordkade in Veghel. 
Dat doen we met alleen maar professionals, de beste die te vinden zijn in ons vak.

Voordat nieuwe collega's zich mogen aansluiten bij het team dienen ze een strenge selectieprocedure te doorstaan. Je zal getraind en gedrilld worden, niet alleen door Commissaris Van Druten maar ook Generaal D.C. Johnson zal kritisch zijn op de nieuwe rekruten die voorbij komen. Menig hakbijlen zullen hun om de oren vliegen.

Doorstaan ze met bloed, zweet en tranen de zware trainingen, weten ze de spannende en mysterieuze kelder van de Noordkade te overleven en kunnen ze met twee hakbijlen tegelijk de killshot raken als een echte Axepert dan pas zijn deze professionals welkom bij ons team.

Benieuwd wie er passie heeft in hun vak, met plezier gasten ontvangen en zorgen dat jij een top uitje hebt? Scroll dan naar beneden en bekijk onze luitjes. 

Onze Luitjes

Roel

Oprichtiger en bedenker van Escape Room Veghel in 2015. Won met deze escaperoom in 2016 de prijs Beste Escape Room van Nederland. Pakte door met de twee The Space escaperooms en startte in 2019 Axe Throwing Veghel. Hij is het gezicht van Noordkade Uitjes en is (bijna) dagelijks op de werkvloer te vinden.

Amber

Spontane en goedlachse jongedame is sinds oktober 2020 lid van het Noorkdade Luitjes team. Een zeer welkome versterking met o.a. haar horeca ervaring! Door haar ervaring is ze momenteel vooral in de barruimte te vinden maar zal zich de komende periode gaan richten op de activiteiten. 

Destiny

Destiny is één van onze gamemasters en kan behalve de 3 escaperooms ook onze activiteit Axe Throwing draaien. Heb je vragen over jouw missie dan kan ze dat haarfijn uitleggen. Ze is streng doch rechtvaardig en zal tijdens de missie niets cadeau geven.

Ender

Deze goedlachse Turkse jongen begeleid het liefste de activiteit Axe Throwing. Spreekt een perfect woordje Nederlands, Turks en Engels en is behoorlijk mode bewust. Sinds december 2017 in dienst en behoort ondertussen tot onze senioren. Was tijdens het NK Axe Throwing begin 2020 één van onze officials.

Eric

Eric Janssen is onze goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als Russische Generaal of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken of sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis. Sinds februari 2017 in dienst, hij kent dus alle kneepjes van het vak!

Gidi

Onze horecatopper werkt sinds november 2019 bij Noordkade Uitjes, begeleid diverse uitjes en is helemaal thuis in onze barruimte. Blad vol met bier of een paar heerlijke mixdrankjes? Bij Gidi bij je aan het juiste adres, ook voor de gezelligheid aan de andere kant van de bar.

Iris

Deze fanatieke puzzelaar zit helemaal op haar plek bij Noordkade Uitjes. Gapend achter de kassa werd ze gevraagd om bij Noordkade Uitjes te komen werken en daar hoefde ze geen seconde over na te denken. Sinds oktober 2019 werkzaam bij Noordkade Uitjes als gamemaster voor alle escaperooms.

Jannes

Over spontaniteit en enthousiasme gesproken. Jongeman, met roots in Zuid Amerika, stort zich vol op zijn rol als commissaris van de Noordkade. Begeleid groepen alsof hij al jarenlang werkzaam is bij Noordkade Uitjes. Na een korte training als soldaat zal hij ook die rol perfect aannemen. Sinds oktober één van de nieuwste leden van de Noordkade Luitjes crew.

Khelyan

Deze gezellige jongeman verbaast ons vanaf het begin. Was de jongste collega ooit (met 14 jaar) maar assisteert ondertussen al bij het draaien van escaperooms en het axe throwing, is niet vies van hard werken & sjouwen en werkt graag mee achter de bar. De komende jaren krijgt hij de mogelijkheid om zich verder bij ons te ontwikkelen. Vanaf 01 januari 2020 lid van de Noordkade Uitjes crew.

Rinske

Rinske of lieftallig Ronny genoemd, is een jolige dame die al vanaf februari 2018 een vaste waarde is van onze club. Kritisch tijdens het begeleiden van de escaperooms waarbij ze niets cadeau geeft maar na de missie uitgebreid de tijd neemt om jullie alles uit te leggen waar het heel goed ging, of misschien juist minder goed.

Roald

Roald onze commissaris en gamemaster van Escape Room Veghel. Werd enthousiast gemaakt door zijn oudere zus Iris en heeft vanwege de coronalockdown in maart helaas nog niet veel van zijn kunsten kunnen vertonen, maar de verwachting is dat hij dat de komende jaren nog voldoende kan doen.

Sanne

Wederom een jongedame die het uitstekend naar haar zin heeft bij Noordkade Uitjes. Gestart in september 2017, behoort ze ondertussen tussen bij de 'oude' garde van ons team. Met een studie in Nijmegen die nog even duurt zal je haar de komende jaren nog wel als Axepert of gamemaster zien.

Simon

Nog een nieuwe member van de club. Volgt de opleiding gymnasium Bernrode en is zeer flexibel inzetbaar voor het begeleiden van activiteiten bij Noordkade Uitjes. Als commissaris in zijn rol bij Escape Room Veghel heeft hij al diverse groepen mogen begeleiden. Hij leeft zich in in zijn rol en weet iedere groep op een leuke manier te vermaken. 

Sjoerd

Sinds oktober 2020 in dienst bij Noordkade Uitjes. Weet zich direct eigen te maken van Escape Room Veghel en de facetten die daarbij horen. Met zijn bijna 2 meter lange verschijning is hij een commissaris die indruk maakt op de rechercheurs die het mysterie komen beleven. 

Tjeu

Tjeu is één van onze nieuwste aanwinsten uit een groep van 5 nieuwe luitjes en op dit moment gamemaster van Escape Room Veghel. Samen met Khelyan is hij al veelvuldig bezig geweest met Niets Is Wat Het Lijkt, het is kwestie van tijd voordat hij ook deze activiteit eigen is. Sinds september 20 in dienst en staat te trappelen om uitjes te begeleiden.

Valentijn

Over deze jongeman kunnen we een heel boek schrijven. Met zijn energie is hij een entertainer pur sang. Staat het liefste in onze barruimte biertjes te tappen maar is ook helemaal thuis in zijn rollen als Axepert, Russische Generaal of pubquiz host. Valentijn is begonnen in januari 2020 en nu al niet meer weg te denken uit de club.

Yannick

Yannick en Axe Throwing was liefde op het eerste gezicht. Mocht als model meedoen met een fotoshoot bij deze activiteit en is niet meer weggegaan. Vol passie kan hij jullie vertellen hoe je de juiste technieken moet gebruiken met het gooien van onze hakbijlen. Deed een gooi naar de titel Nederlands Kampioen Axe Throwing 2020 maar kwam net een paar punten te kort.

Een geweldige en afwisselende (bij)baan!

Kom jij bij ons werken?

Noordkade Uitjes is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste luitjes.
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan vast deze video en krijg alvast een super toffe sfeerimpressie.
Ben je daardoor nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op via:
Mail: Info@noordkade-uitjes
Telefoon: 0413-782250

Kom jij ons team versterken?