• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Over Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes staat voor beleving, gezelligheid en vermaak op de Noordkade in Veghel. 
Dat doen we met alleen maar professionals, de beste die te vinden zijn in ons vak.

Voordat nieuwe collega's zich mogen aansluiten bij het team dienen ze een strenge selectieprocedure te doorstaan. Je zal getraind en gedrilld worden, niet alleen door Commissaris Van Druten maar ook Generaal D.C. Johnson zal kritisch zijn op de nieuwe rekruten die voorbij komen. Menig hakbijlen zullen hun om de oren vliegen.

Doorstaan ze met bloed, zweet en tranen de zware trainingen, weten ze de spannende en mysterieuze kelder van de Noordkade te overleven en kunnen ze met twee hakbijlen tegelijk de killshot raken als een echte Axepert dan pas zijn deze professionals welkom bij ons team.

Benieuwd wie er passie heeft in hun vak, met plezier gasten ontvangen en zorgen dat jij een top uitje hebt? Scroll dan naar beneden en bekijk onze luitjes. 

Een geweldige en afwisselende (bij)baan!
Onze Luitjes

Roel

Oprichtiger en bedenker van Escape Room Veghel in 2015. Won met deze escaperoom in 2016 de prijs Beste Escape Room van Nederland. Pakte door met de twee The Space escaperooms en startte in 2019 Axe Throwing Veghel. Hij is het gezicht van Noordkade Uitjes en is (bijna) dagelijks op de werkvloer te vinden.

Amber

Amber zorgt ervoor dat iedereen met een grote lach op het gezicht bij ons naar buiten wandelt. Deze meid is altijd vrolijk en is multi-inzetbaar. Van de bingoshow tot alle escaperooms, eigenlijk kan ze alles!

 

Specialiteit: Hakbijl misgooien tijdens de instructie

Motto: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Favoriete uitje: Pubquiz

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Elektrische steps

Destiny

Destiny is een echte puzzel- en spelfanaat. Tijdens het begeleiden van onze activiteiten is ze ook erg energiek en betrokken en probeert ze het beste uit elke groep te halen. Ze zal dan ook niet zo snel iets cadeau geven. Zelf speelt ze ook graag escaperooms en is ze altijd in voor gezelligheid.

 

Specialiteit: Altijd het hart op de tong

Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.

Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën
Motto: Liever te druk dan veel te rustig
Favoriete uitje: Axe Throwing

Eric

Eric werkt inmiddels al ruim 5 jaar bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

 

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt
Favoriete Uitje: De Bingo-show

 

Khelyan

Deze gezellige jongeman verbaast ons vanaf het begin. Was de jongste collega ooit (met 14 jaar) maar assisteert ondertussen al bij het draaien van escaperooms en het axe throwing, is niet vies van hard werken & sjouwen en werkt graag mee achter de bar. De komende jaren krijgt hij de mogelijkheid om zich verder bij ons te ontwikkelen. Vanaf 01 januari 2020 lid van de Noordkade Uitjes crew.

Sanne

Wederom een jongedame die het uitstekend naar haar zin heeft bij Noordkade Uitjes. Gestart in september 2017, behoort ze ondertussen tussen bij de 'oude' garde van ons team. Met een studie in Nijmegen die nog even duurt zal je haar de komende jaren nog wel als Axepert of gamemaster zien.

Tim

Tim heeft het entertainen al vanaf jonge leeftijd in zijn vingers. (Bijna) dagelijks te vinden op de werkvloer, zet hij zich zowel voor als achter de schermen in voor groepen of nieuwe activiteiten. Wie weet welke hersenspinsels ooit nog het daglicht te zien krijgen!

Specialiteit: Grapjes maken
Motto: Doe maar gek, de rest doet al normaal genoeg!
Favoriete uitje: De nieuwe die komen gaan

Kom jij bij ons werken?

Noordkade Uitjes is altijd op zoek naar nieuwe en enthousiaste luitjes.
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Bekijk dan vast deze video en krijg alvast een super toffe sfeerimpressie.
Ben je daardoor nog enthousiaster geworden, neem dan contact met ons op via:
Mail: Info@noordkade-uitjes
Telefoon: 0413-782250

Kom jij ons team versterken?