• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Een training vol actie in alle disciplines

In deze gamebased teamtraining wisselen we theorie af met actie in verschillende
simulatieactiviteiten. In deze activiteiten gaan de teams op zoek naar de antwoorden, de waarheid,
het grote geld. De deelnemers gaan op zoek naar het enige juiste antwoord en worden uitgedaagd te
wisselen in strategie, perspectief en overtuigingen.

Spelen we met elkaar of tegen elkaar?

De deelnemers hebben 1 gezamenlijk hoger doel, maar werken ook vanuit eigen belang en zelfbehoud. Welke keuzes moet je dan maken?
De teams werken binnen en buiten, tussen de silo’s en in hun eigen ‘silo’. Ze strijden met elkaar aan de hand van kleine opdrachten, puzzels en vraagstukken. Er wordt afgewisseld tussen doen en denken, maar… sabotage ligt op de loer. Spelen we met elkaar of tegen elkaar? Gaat het om mij, mijn team of mijn groep? De teams moeten continu de keuze maken of ze voor een gezamenlijk einddoel werken of voor een eigen doel. Ze wegen af wat het hen kost én wat het hen oplevert om bepaalde strategieën te hanteren. Een activiteit vol actie in alle disciplines, intelligenties en vaardigheden. De deelnemers worden uitgedaagd en geprikkeld het beste uit zichzelf en elkaar te halen, soms los te laten van de eigen overtuigingen als het hoger doel iets anders vraagt, maar soms ook juist volhardend te zijn!

Kom uit je Silo!

Samen met de coach/trainer starten we een nieuw tijdperk, waarin we in verbinding met elkaar en vol positieve energie kei hard aan het werk gaan. De trainingen zijn opgezet op basis van de behoefte aan plezier en actie met de nodige leerelementen waar we allemaal voor nu en in de toekomst mee verder kunnen.
Wil jij met je team ‘Uit Je Silo’ en mag dat best een beetje leuk en spannend zijn? Dan gaan we in gesprek! Wat is je ambitie, je wens en wat zijn de mogelijkheden? Teamtrainingen zijn altijd op maat. Een teamtraining kan bestaan uit een dagdeel of een hele dag. Samen bepalen we de voorwaarden tot succes. 

Ben je er klaar voor?

Bedrijfstraining contactformulier