• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Eigen programma samenstellen

Ontdek hier al onze VR-games!

Ontdek de wondere wereld van virtual reality. Kies jij voor een ontspannende ervaring in een prachtige virtuele omgeving of ga jij voor spanning en sensatie tijdens het spelen van een realistische zombie-shooter? Met virtual reality kan het allemaal.

In de onderstaande lijst kan je een spel kiezen. Geef door aan de game-master welk spel je graag wilt spelen. 

Ontdek nu al onze games!

Ontdek nu al onze games! Op de onderstaande lijst vind je alle speelbare spellen terug. Achter de spelnaam staat aangegeven of je het spel als multiplayer kan spelen met meerdere booths tegelijk. Multiplayer spellen zijn meestal ook als singleplayer te spelen. 

Kijk ook naar de tips van onze VR expert onder dit kopje óf laat je adviseren door een van onze medewerkers. 

 • A Fisherman's Tale - singleplayer
 • Angry Birds VR: Varkenseiland - singeplayer
 • Arizona Sunshine Arcade - multiplayer (max. 4 spelers)
 • Art Plunge - singeplayer
 • Clash of Chefs VR - multiplayer (max. 2 spelers)
 • Epic Roller Coasters - singleplayer
 • Escape Quest: Espionage Express - multiplayer (min. 2 spelers, max. 6 spelers)
 • Fujii - singleplayer
 • Gang Of Dummizz - multiplayer (max. 6 spelers)
 • Hold My Beer - singleplayer
 • I Expect You To Die - singleplayer
 • IronWolf VR - multiplayer (max. 4 spelers)
 • Loco Dojo - singleplayer
 • Poly Quest - singleplayer
 • Ragnaröck - singleplayer
 • Rhythmatic - multiplayer (max. 6 spelers)
 • Rhythmatic 2 - multiplayer (max. 6 spelers)
 • Richies Plank Experience - singleplayer
 • Sep's Diner - singleplayer
 • Space Pirate Trainer - singleplayer
 • SuperHot VR: Arcade Edition - singleplayer
 • Synth Riders - singleplayer
 • Tales of the Rocks - singleplayer
 • The Cooking Game VR - singleplayer
 • Traffic Jams - singleplayer
 • VR Furballs - Demolition - singleplayer
 • Walkabout Mini Golf VR - multiplayer (max. 6 spelers)
 • WW1 Line Of Fire - multiplayer (max. 4 spelers)
De beste games volgens onze VR expert!
Gang Of Dummizz - max. 6 spelers

Genre:
Multiplayer / shooter / avontuur 

We lanceren Operatie Vendetta. Ten onrechte beschuldigd van een overval die je niet hebt gepleegd, ben je vastbesloten wraak te nemen op jouw werkgever: de VSC BANK. Pak je wapen, zet je favoriete masker op en organiseer de overval van de eeuw met je voormalige collega's! Geen genade: jij laat ze betalen! Jouw missie: plan de overval van de eeuw, plunder alles wat je kunt vinden zonder gepakt te worden door de politie en ren weg met de grootste buit van je leven!

Hoogtepunten: een dynamisch coöperatief spel met een sterke grafische identiteit, met de mogelijkheid om onbeperkt een hele bank te plunderen, momenten om veel kluizen te openen en een ongebruikelijk universum met verrassende karakters.

Arizona Sunshine - max. 4 spelers

Genre 
Shooter / multiplayer / horror 

Stap midden in een zombie-apocalyps alsof je er echt was, beweeg vrij rond, verken een post-apocalyptische wereld en hanteer bewegingsgestuurde wapens met real-life bewegingen - de ondoden weer tot rust brengen is spannender en bevredigender dan ooit tevoren.

Wanneer je een flits van een menselijke stem op de radio hoort, worden je hoop en overtuigingen bevestigd: er zijn nog steeds overlevenden in de zinderende hitte van de post-apocalyptische staat Grand Canyon! Arizona Sunshine vormt een tweevoudige strijd om te overleven in een VR-zombie-apocalyps waarin spelers moeten navigeren door zowel de hordes zombies die op hun hersens afkomen als door de verzengende hitte in hun wanhopige zoektocht naar menselijk contact.

Escape Quest: Espionage Express - min. 2, max. 6 spelers

Genre: 
Puzzel / escaperoom / actie / voor kinderen / multiplayer 

Let op alle agenten, je volgende missie wacht op je! Ben je klaar om aan een spannend avontuur te beginnen en te ontsnappen uit een gehackte trein op zoek naar Dr. Montgomery? Bereid je voor om je puzzeloplossende vaardigheden, observatievermogen en creativiteit op de proef te stellen in Escape Quest: Spionage Express – het ultieme coöperatieve escaperoom-avontuur voor virtual reality.

In dit spannende kat-en-muisspel moeten spelers samenwerken om puzzels op te lossen en uitdagingen te overwinnen die zijn achtergelaten door de sluwe Dr. Montgomery. Bij elke stap moeten spelers waakzaam en aandachtig blijven voor hun omgeving terwijl ze door de meeslepende omgeving navigeren.

Escape Quest: Spionage Express is ontworpen als een leuke en uitdagende coöperatieve ervaring waarvoor lichte tot gemiddelde puzzeloplossende vaardigheden vereist zijn. Dit maakt het een geweldige game voor beginnende VR-spelers die vertrouwd willen raken met het medium en de besturing. Met veel interactieve objecten en op fysica gebaseerde puzzels om te verkennen, kunnen spelers zich echt onderdompelen in de wereld van virtual reality en hun creativiteit op de proef stellen.

Clash of Chefs - max. 2 spelers

Genre 
Multiplayer / simulator / voor kinderen 

Bij Clash of Chefs VR draait het allemaal om wie de snelste en meest bekwame kok is.
Bereid besteld eten en drinken voor om jouw klanten tevreden te stellen. Concurreer online tegen andere spelers, verbeter hun score en win de opscheprechten als de beste chef-kok ter wereld.

Chef-conflicten voor meerdere spelers zullen uitwijzen wie de beste is, terwijl je naam steeds hoger op de wereldtopscorelijst klimt.

Train voor het echte gevecht in de modus voor één speler en geniet van meer dan 20 spannende niveaus in elke keuken. Tijdens de Early Access wordt er meer keuken toegevoegd. Blijf leveren in het groen voor een gestage stroom tevreden klanten. Steeds complexere recepten vereisen zeker snelle reflexen en stellen jouw kookvaardigheden op de proef.

Bewegingsziekte zorgt er vaak voor dat VR-spelers niet ten volle van het spel kunnen genieten. Niet in ons spel, omdat Clash of Chefs VR niet kan teleporteren of bewegen. Het spel is erg dynamisch, waarbij je voorover leunt, ontwijkt en snel maaltijden klaarmaakt, maar nooit last krijgt van de ziekte - want er is geen snellere beweging dan je eigen lichaam!

Fujii - singleplayer

Genre
Relax / voor kinderen / futuristisch 

Een serene, mystieke reis die een reeks buitenaardse, organische landschappen doorkruist, Fujii is een toevluchtsoord voor vermoeide reizigers. De ervaring vloeit tussen het verkennen van de buitenlucht en creatief tuinieren, waarbij aspecten van avontuur en cultivering samenkomen tot een verfrissend, muzikaal omhullend geheel.

Nadat spelers uit een mystieke boom zijn gekomen, gaan ze op pad om drie unieke en magische biomen te verkennen. Door planten en wezens in elk bioom water te geven, aan te raken en op muzikale wijze interactie aan te gaan, wordt de levenskracht hersteld en worden de energetische lichtringen die erboven zweven groter. Elk bioom brengt zijn eigen biodiversiteit en plantinteracties met zich mee, waardoor spelers uiteindelijk naar de bron van Fujii’s krachtige energiebron worden geleid.

Fujii laat spelers ook een groot aantal exotische zaden verzamelen uit de gevarieerde biomen, die ze mee naar huis kunnen nemen om te cultiveren en hun eigen unieke, buitenaardse tuin aan te passen. Door plantenbakken uit de grond te tillen en zaden in potten van verschillende vormen en maten te zaaien, kunnen spelers unieke, overvloedige landschappen creëren voor virtuele ontspanning.

I Expect You To Die - singleplayer

Genre 
Puzzel / escaperoom / actie / avontuur / shooter 

I Expect You To Die is een virtual reality-puzzelspel waarin je in de goed gepolijste schoenen van een elite geheimagent plaatst. Je moet proberen dodelijke situaties te overleven op meeslepende en gevaarlijke locaties. Voltooi elke operatie met behulp van probleemoplossende vaardigheden en verstand... Oh, en de kracht van telekinese waarmee al onze agenten zijn uitgerust. Gebruik alle middelen die je maar kunt vinden om aan elke situatie te ontsnappen, of sterf tijdens je poging.

SuperHot - singleplayer

Genre 
Shooter / beweging 

Met of zonder VR heeft SuperHot een briljante verwaandheid: de tijd beweegt alleen als jij beweegt.

Dat betekent dat je volledig omringd kunt zijn door vijanden die bezaaid zijn met machinegeweren of machines die klaar staan om je in stukken te snijden, en ze toch allemaal kunt verslaan door – oh zo langzaam – hun wapens opzij te schuiven, kogels te ontwijken, met potten en pannen te gooien, enz. Elk level speelt net zo goed als een puzzel als een schietspel, en je ziet er elke keer weer uit als een actieheld.

VR betekent dat je het allemaal met je eigen handen en hoofd doet, en je voelt je veel dichter bij het plot van SuperHot - wat we hier niet zullen verklappen.

Ragnarock - multiplayer (max. 6 spelers)

Genre
Ritme / muziek 

Ben je klaar om te rocken? Ragnarock is een solo/multiplayer VR-ritmespel waarin je een vikingkapitein speelt die meedoet aan een longship-race. Verpletter met je twee hamers de binnenkomende runen, synchroon met epische vikingmuziek.

Ragnarock is gemakkelijk te spelen, moeilijk te beheersen. Alleen de meest ervaren spelers kunnen alle gouden medailles verzamelen, de hoogste scores verslaan en hun naam op het klassement zetten!

- VIKING MUZIEK: laat de drummer in je los en speel op de epische rock- en metaltracks van Alestorm, Gloryhammer, Saltatio Mortis, Wind Rose en nog veel meer!

- PLATFORM MULTIPLAYERMODUS (max. 6 spelers): versla ze allemaal om op de eerste plaats te eindigen! In je eentje kun je ook tegen spookschepen racen om wat concurrentie toe te voegen.

- MYTHOLOGISCHE OMGEVINGEN: reis door gestileerde omgevingen geïnspireerd door de Noorse mythologie.