• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Ontdek hier al onze VR-games!

Ontdek de wondere wereld van virtual reality. Kies jij voor een ontspannende ervaring in een prachtige virtuele omgeving of ga jij voor spanning en sensatie tijdens het spelen van een realistische zombie-shooter? Met virtual reality kan het allemaal.

In de onderstaande lijst kan je een spel kiezen. Geef door aan de game-master welk spel je graag wilt spelen. 

Voor ieder wat wils!

Uitleg controller

After the fall

After The Fall - zombie shooter (max 4 spelers) 

Overleef de ijzige, door de Snowbreed geteisterde ruïnes van een postapocalyptisch Los Angeles.

Vertigo Games (Arizona Sunshine) presenteert een epische FPS in VR, met intense cross-platform coöp-gameplay. Maximaal vier spelers nemen het op tegen meedogenloze hordes en indrukwekkende bazen om de stad te heroveren.

2005, Los Angeles. Er is een generatie verstreken sinds de wrede Snowbreed onze steden begonnen aan te vallen, wat het einde inluidde van de beschaving. 

Jij verkent als een van de overlevenden de ruïnes van de menselijke beschaving die in een alternatieve versie van de jaren 1980 tot stilstand is gebracht.

Angry Birds VR: Isle of Pigs

Gewapend met een katapult in de hand ga je de strijd aan tegen de varkens. Een simpel spel met cartoon achtige grafische beelden, wat dit spel uitermate geschikt maakt voor kinderen. Met 104 levels en verschillende exploderende vogels is dit spel prima voor een tijd vermaak.

A fishermans tale

Een puzzle game waarin je verschillende wetten van de natuurkunde verbreekt. Het spel zit in zichzelf, de muren zijn muren in het spel en alles gaat door elkaar heen. Vind/puzzel een weg naar de top van de vuurtoren door dingen op te pakken, te combineren, de camera te draaien en verschillende aspecten te zien.

Arizona Sunshine - max. 4 spelers

Genre 
Shooter / multiplayer / horror 

Stap midden in een zombie-apocalyps alsof je er echt was, beweeg vrij rond, verken een post-apocalyptische wereld en hanteer bewegingsgestuurde wapens met real-life bewegingen - de ondoden weer tot rust brengen is spannender en bevredigender dan ooit tevoren.

Wanneer je een flits van een menselijke stem op de radio hoort, worden je hoop en overtuigingen bevestigd: er zijn nog steeds overlevenden in de zinderende hitte van de post-apocalyptische staat Grand Canyon! Arizona Sunshine vormt een tweevoudige strijd om te overleven in een VR-zombie-apocalyps waarin spelers moeten navigeren door zowel de hordes zombies die op hun hersens afkomen als door de verzengende hitte in hun wanhopige zoektocht naar menselijk contact.

Clash of Chefs - max. 2 spelers

Genre 
Multiplayer / simulator / voor kinderen 

Bij Clash of Chefs VR draait het allemaal om wie de snelste en meest bekwame kok is.
Bereid besteld eten en drinken voor om jouw klanten tevreden te stellen. Concurreer online tegen andere spelers, verbeter hun score en win de opscheprechten als de beste chef-kok ter wereld.

Chef-conflicten voor meerdere spelers zullen uitwijzen wie de beste is, terwijl je naam steeds hoger op de wereldtopscorelijst klimt.

Train voor het echte gevecht in de modus voor één speler en geniet van meer dan 20 spannende niveaus in elke keuken. Tijdens de Early Access wordt er meer keuken toegevoegd. Blijf leveren in het groen voor een gestage stroom tevreden klanten. Steeds complexere recepten vereisen zeker snelle reflexen en stellen jouw kookvaardigheden op de proef.

Gang Of Dummizz - max. 6 spelers

Genre:
Multiplayer / shooter / avontuur 

We lanceren Operatie Vendetta. Ten onrechte beschuldigd van een overval die je niet hebt gepleegd, ben je vastbesloten wraak te nemen op jouw werkgever: de VSC BANK. Pak je wapen, zet je favoriete masker op en organiseer de overval van de eeuw met je voormalige collega's! Geen genade: jij laat ze betalen! Jouw missie: plan de overval van de eeuw, plunder alles wat je kunt vinden zonder gepakt te worden door de politie en ren weg met de grootste buit van je leven!

Hoogtepunten: een dynamisch coöperatief spel met een sterke grafische identiteit, met de mogelijkheid om onbeperkt een hele bank te plunderen, momenten om veel kluizen te openen en een ongebruikelijk universum met verrassende karakters.

Escape Quest: Espionage Express - min. 2, max. 6 spelers

Genre: 
Puzzel / escaperoom / actie / voor kinderen / multiplayer 

Let op alle agenten, je volgende missie wacht op je! Ben je klaar om aan een spannend avontuur te beginnen en te ontsnappen uit een gehackte trein op zoek naar Dr. Montgomery? Bereid je voor om je puzzeloplossende vaardigheden, observatievermogen en creativiteit op de proef te stellen in Escape Quest: Spionage Express – het ultieme coöperatieve escaperoom-avontuur voor virtual reality.

Epic Roller Coaster

In Epic Roller Coaster krijg je hetzelfde gevoel als in een echte achtbaan met hoge grafische krachten en een nagenoeg echte simulatie. Je kan volledig rondom kijken, zo mis je niks van wat deze achtbanen je te bieden hebben!
 

Fujii - singleplayer

Genre
Relax / voor kinderen / futuristisch 

Een serene, mystieke reis die een reeks buitenaardse, organische landschappen doorkruist, Fujii is een toevluchtsoord voor vermoeide reizigers. De ervaring vloeit tussen het verkennen van de buitenlucht en creatief tuinieren, waarbij aspecten van avontuur en cultivering samenkomen tot een verfrissend, muzikaal omhullend geheel.

I Expect You To Die - singleplayer

Genre 
Puzzel / escaperoom / actie / avontuur / shooter 

I Expect You To Die is een virtual reality-puzzelspel waarin je in de goed gepolijste schoenen van een elite geheimagent plaatst. Je moet proberen dodelijke situaties te overleven op meeslepende en gevaarlijke locaties. Voltooi elke operatie met behulp van probleemoplossende vaardigheden en verstand... Oh, en de kracht van telekinese waarmee al onze agenten zijn uitgerust. Gebruik alle middelen die je maar kunt vinden om aan elke situatie te ontsnappen, of sterf tijdens je poging.

Ironwolf VR

IronWolf VR is een onderzeeërspel op kamerschaal dat zowel singleplayer als online coöp kan worden gespeeld met bewegingsbediening. Elk onderdeel van de onderzeeër is vanaf de grond opgebouwd voor VR en is gemaakt voor een optimale VR-ervaring. Duelleer met je tegenstanders, kies je voor schieten met veel bombarie of toch voor de zachte aanpak?

Loco Dojo

Betreed de grillige houten wereld van Loco Dojo en stap naar Grand Senseis Table of Trials om je gekste vaardigheden te testen tegen (maximaal) drie vrienden of vreemden in deze hilarisch competitieve platformonafhankelijke sociale VR-partygame voor meerdere spelers.

SuperHot - singleplayer

Genre 
Shooter / beweging 

Met of zonder VR heeft SuperHot een briljante verwaandheid: de tijd beweegt alleen als jij beweegt.

Dat betekent dat je volledig omringd kunt zijn door vijanden die bezaaid zijn met machinegeweren of machines die klaar staan om je in stukken te snijden, en ze toch allemaal kunt verslaan door – oh zo langzaam – hun wapens opzij te schuiven, kogels te ontwijken, met potten en pannen te gooien, enz. Elk level speelt net zo goed als een puzzel als een schietspel, en je ziet er elke keer weer uit als een actieheld.

VR betekent dat je het allemaal met je eigen handen en hoofd doet, en je voelt je veel dichter bij het plot van SuperHot - wat we hier niet zullen verklappen.

Ragnarock - multiplayer (max. 6 spelers)

Genre
Ritme / muziek 

Ben je klaar om te rocken? Ragnarock is een solo/multiplayer VR-ritmespel waarin je een vikingkapitein speelt die meedoet aan een longship-race. Verpletter met je twee hamers de binnenkomende runen, synchroon met epische vikingmuziek.

Ragnarock is gemakkelijk te spelen, moeilijk te beheersen. Alleen de meest ervaren spelers kunnen alle gouden medailles verzamelen, de hoogste scores verslaan en hun naam op het klassement zetten!

Rhythmatic

Rhythmatic speelt zich af in een etherische, evoluerende wereld voor maximaal 6 spelers en neemt het concept van meedoen op muziek mee naar de stratosfeer. Sla alle beats precies op de maat en neem de highscore mee naar huis!

 

Richies plank experience

Last van hoogtevrees? Pak de lift naar 160 meter hoogte, op de bovenkant van het gebouw ligt een plank. Durf jij er overheen te lopen tot het einde, maar pas op dat je niet te ver loopt.
Toch meer van het heldenbestaan? Probeer dan de hero academy, vlieg door de stad heen en blus hier en daar een keer een brandje…

Tales Of The Rocks

Al duizenden jaren ligt ergens in Europa een ondoordringbaar fort verborgen tussen prachtige rotsen. Deze magische plek was de thuisbasis van dinosaurussen, Keltische druïden, Romeinse legers, kruisvaardersridders en Ottomaanse derwisjen. Treed in hun voetsporen en wees getuige van hevige veldslagen, mystieke rituelen en sluwe politieke samenzweringen die rechtstreeks uit de geschiedenis zijn overgenomen. Beklim de hoogste klif, ga bij het vuur zitten en luister naar verhalen over liefde, verraad en moed.

 

Rotten Apple

Sinds de uitbraak is New York veranderd in een geïsoleerde quarantainezone. Jij en je team zijn net op weg naar de grens van de quarantainezone om de bewaker te versterken wanneer een onverwachte noodoproep je dwingt naar binnen te gaan. Degenen die de quarantainezone binnenkomen, keren zelden terug. Kunnen jij en je team overleven?

 

Traffic jams

In de wereld van Traffic Jam zijn alle verkeerslichten uitgegaan en ben jij de enige die het verkeer door kan laten stromen. Ga op avontuur naar 's werelds meest iconische en chaotische steden terwijl je een verkeerscontrole-optreden vol schandalige gebeurtenissen en flagrante woede op de weg op je neemt. Elke stad heeft zijn eigen wendingen, van ontgrendelbare evenementen zoals ‘cheese bowling’ of het puffen van frisbees naar nietsvermoedende voetgangers tot (on)natuurrampen zoals spontaan ontbrandende gebouwen en af ​​en toe een meteoriet. Tijd om te bewijzen dat je de ultieme verkeersshowman bent terwijl je het verkeer op jouw manier regelt. 

 

Synth Riders

Laat je raken door de muziek in Synth Riders, een freestyle dance VR-ritmegame met officiële ondersteuning voor aangepaste nummers en een bloeiende community! Met maximaal 10 vrienden te spelen, wellicht kun jij de music master worden!

WW1 Line of Fire

Gebaseerd op echte verhalen vanuit de eerste wereldoorlog, nu verwerkt in een high-tech VR game. Maak tactische keuzes en help elkaar om verder te komen. Het doel is om 3 dagen te overleven en je eigen loopgraven te verdedigen!

Walkabout Mini Golf

Baan je een weg door prachtig ontworpen banen, verzamel verloren ballen, daag je vrienden uit en ontgrendel bonuslevels. Realistische fysica creëert de perfecte ervaring voor zowel hardcore golfers als casual spelers. Minigolf was nog nooit zo leuk! Met 18 unique holes in 8 verschillende werelden raak je nooit uitgespeeld!

 

Pop Quest Adventure

Deze wereld is van ballonnen gemaakt, je kan alles kapot prikken! Maar dan ook echt alles... Vrienden en vijanden zijn opgeblazen, weet jij bewapend met twee ballonnenkanonnen alle levels te voltooien?

Winter Break

Winter Break is een gezinsvriendelijke VR-game waarin maximaal twee teams van 5 spelers tegen elkaar strijden in een sneeuwballengevecht. De spelers staan ​​een aantal minuten lang tegenover elkaar in een mooi en schattig winterpark. Scoor door andere spelers te raken of door de speciale evenementen die in de loop van het spel plaatsvinden! Weet jij alles en iedereen te raken?

Flairtender

Flairtender is een virtual reality bartendingspel waarin je drankjes in stijl mixt! Begin klein met het maken van een paar eenvoudige cocktails en binnen de kortste keren ben je een meester-mixoloog. Van water tot een uitbundige megamix, niks is jou te gek.

Fruit Ninja VR 2

Het vervolg op de sappigste VR-game aller tijden! Bouw je verzameling zwaarden en bogen. Baan je een weg door unieke levels en minigames. Ontdek de levendige wereld van Fruitasia en word een echte Fruit Ninja-meester!

I Expect You To Die 2

Agent, het lijkt erop dat Zoraxis haar trukendoos tevoorschijn heeft gehaald en een nieuw plan heeft om de wereld over te nemen. Het is aan jou om dit duivelse geheime plan aan het licht te brengen en er een eind aan te maken.

Je leven staat op het spel, dus maak optimaal gebruik van je telekinetische krachten en je probleemoplossend vermogen. Los lastige puzzels op en kraak geheime codes in een gloednieuwe extreem interactieve omgeving.

Of je het moet overleven? Natuurlijk niet. Het is de bedoeling dat je het loodje legt!

Battle Bows

Pak je boog en regen magische pijlen vanaf je kasteeltoren. Verdedig het hart van het kasteel tegen steeds uitdagendere golven van kwaadaardige ballonnen en versla moeilijke gigantische bazen in deze epische VR-waveschieter voor boogschieten. Speel de online coöpmodus of solo en klim naar de top van de seizoensklassementen!

Just In Time

Word verzekeringsagent bij Just In Time Incorporated en voorkom dat je klanten overlijden. Behoed ze voor een gruwelijke dood door kogels, granaten of zelfs een brandblusser te onderscheppen. Met je geavanceerde hyperhandschoenen vertraagt de tijd, maar dat geldt niet voor jou! De een de dood is een ander zijn brood. Dat betekend weinig eten dus...