• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Eigen programma samenstellen

Evenementen agenda

Welkom op de evenementenpagina van Noordkade Uitjes. We laten jullie graag zien wat voor leuke activiteiten er nog meer te beleven te zijn op de Noordkade. Neem een kijkje in onze agenda en reserveer hier een ticket voor een van de evenementen van verschillende ondernemingen.

Houd de agenda in de gaten voor de nieuwste evenementen!

Evenementen agenda

V.a. € 27,50 p.p.

Wil jij meer te weten komen over speciaal bier?  DIS & Hellobier organiseren een bierproeverij op de Noordkade. 
Deze unieke samenwerking staat garant voor een avond genieten van spijs en drank!

V.a. € 29,95 p.p.

Allemaal aan boord! Laat je verrassen tijdens deze bierproeverij op het water. Biersommelier Job vertelt je alles wat je moet weten over dit goddelijke drankje. Tijdens de proeverij worden er heerlijke bijpassende hapjes geserveerd. 

V.a. € 15,00 p.p.

Bij Axe Throwing Veghel vindt op 2 april 2023 de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Axe Throwing plaats. Waar Amerika al meerdere jaren het toneel is van deze brute sport mag ook Nederland zich opmaken voor dit geweldige evenement.

V.a. € 7,50 p.p.

Nog even oefenen voor het NK Axe Throwing op zondag 02 april 2023? Dat kan! Met twee trainingsavonden en een ochtend op de planning kun jij je klaarstomen voor het toernooi!

V.a. € 22,50 p.p.

​Ben jij een echte koffieliefhebber? Ervaar dan een ware koffie-experience bij Noord Coffee Roasters aan de Noordkade in Veghel. Bij deze koffiebranderij, winkel en koffiebar inéén ben jij aan het goede adres!

V.a. € 39,50 p.p.

Nog niets te doen met Pasen en wil je er lekker op uit? Wij hebben een mooie deal voor je! Combineer een uitgebreide paasbrunch van restaurant Wittern met een spannende escaperoom bij Noordkade Uitjes op eerste en tweede Paasdag.

V.a. € 39,50 p.p.

Nog niets te doen met Pasen en wil je er lekker op uit? Wij hebben een mooie deal voor je! Combineer een uitgebreide paasbrunch van restaurant Wittern met de unieke activiteit Axe Throwing bij Noordkade Uitjes op eerste en tweede Paasdag

V.a. € 39,50 p.p.

Nog niets te doen met Pasen en wil je er lekker op uit? Wij hebben een mooie deal voor je! Combineer een uitgebreide paasbrunch van restaurant Wittern met een spannende escaperoom bij Noordkade Uitjes op eerste en tweede Paasdag.

Wegens het succes van vorige edities organiseert de Proeffabriek opnieuw een vrijmarkt tijdens Koningsdag op donderdag 27 april op de CHV Noorkade in Veghel. De vrijmarkt is geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

V.a. € 13,30 p.p.

Op deze feestelijke avond ontvangen we je op de rode loper met een welkomstdrankje en kun je aansluitend genieten van de première van Zomer in Frankrijk! Boek snel je tickets! 

V.a. € 11,80 p.p.

Wij ontvangen je graag op 21 of 23 april voor deze muzikale film: Antoon - Engel neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer.