• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Covid-19 beleid Noordkade Uitjes

Vanaf 01 juni 2020 opent Noordkade Uitjes weer haar deuren voor gasten die zin hebben in een leuke activiteit. Zie hieronder de mogelijkheden die Noordkade Uitjes aanbied, zoals escaperooms, axe throwing en Niets Is Wat Het Lijkt.

Op basis van de adviezen die de gemeente en RIVM heeft gesteld heeft Noordkade Uitjes alle onderstaande COVID-19 proof gemaakt. 
Een paar belangrijke punten die nageleeft zullen worden zijn:
- 1,5 meter afstand in de horeca en tijdens de activiteiten
- kleine groepjes tot max 6 personen (voor huishoudens mogen de groepen groter tot max 8)
- extra desinfectie spullen voor iedere groep zoals handgel, mogelijkheid voor handschoentjes en mondkapjes.
 

Voor alle regelingen die Noordkade Uitjes heeft getroffen kan je verder scrollen naar beneden, ook de informatie omtrent annuleren vind je daar terug. Heb je vragen neem dan contact op met info@noordkade-uitjes.nl of telefonisch via 0413-782250.

We are in this together - and we will get through this, together.

Kies je activiteit - mogelijk vanaf 01 juni 2020

Vanwege de strenge eisen die zijn gesteld is het helaas niet mogelijk om al onze activiteiten te openen vanaf 01 juni, ontzettend jammer. 
Onderstaande uitjes zijn wel te boeken, reserveer nu!

V.a. € 20,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 17,50 p.p.

Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximum aantal deelnemers aan het spel.

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant. Kies voor een levensechte ervaring en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 19,50 p.p.

De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaat de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 19,50 p.p.

De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info

Meest gestelde vragen

We begrijpen dat er veel vragen zijn. Hieronder zijn de meest gestelde vragen uitgeschreven, staat je vraag daar niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Zijn jullie ook gesloten i.v.m. het Coronavirus?

Ja, op verzoek van het RIVM en de overheid zijn wij t/m 31 mei gesloten. Op deze manier hopen we de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Mocht u een reservering hebben staan dan nemen wij contact met u op. Als u alvast een activiteit wilt boeken na 1 juni kan dat via ons reserveringssyteem. Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons een e-mail sturen naar info@noordkade-uitjes.nl. Wij hopen op 1 juni de deuren weer te openen voor onze gasten. Tot dan!

Voor meer informatie over ons COVID-19 beleid, bekijk deze pagina.

Noordkade uitjes is het makkelijkste te bereiken via parkeerplaats 1 (P1)
Parkeren is daar gratis. We zitten in hetzelfde gebouw gevestigd als restaurant Wittern en bioscoop Industry. De ingang zie je direct onder ons spandoek.

Jazeker, het is zelfs gunstig voor de prijs! Neem je meerdere activiteiten bij ons af dan kunnen wij zelfs nog wat met de prijs van de activiteit doen.

Belangrijke aanvulling i.v.m. Covid-19: tot 01 september bekijken | bespreken we dat per aanvraag. Mocht vernieuwd inzicht over de veiligheid dicteren dat we moeten annuleren zullen we niet twijfelen dit te doen.

Wij sturen ALTIJD een bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op om te controleren of alles goed is gegaan. Wij kijken dan samen met je of de reservering in onze agenda staat, we zullen dan nogmaals de bevestigingsmail versturen.

Doordat ons reserveringsysteeem geautomatiseerd is met onze agenda zijn er helaas sommige e-mail programma's die hem als spam- of junk-mail beschouwen.
Controleer daarom ook of de bevestigingsmail niet bij de ongewenste mail staat.

Jazeker, is dat mogelijk. Dat is een van de vele activeiten waar wij om bekend staan onze Escape Rooms zijn perfect ingericht voor kinderfeestjes. Bekijk hier de kinderfeestjes pagina’s en zie welke pakketten we hebben gemaakt.

Belangrijke aanvulling i.v.m. Covid-19: We bieden voor nu alleen de basispakketten Agent en Soldaatpakket aan. 

Bij elke reservering ontvang je een bevestigingsmail waarin staat vermeld hoe laat je aanwezig dient te zijn. Wil je het zekere voor het onzekere kom dan ruim op tijd en pak vooraf nog even een borreltje in onze gezellige bar.

Belangrijke aanvulling i.v.m. Covid-19: Kom niet eerder dan staat aangegeven in de bevestigingsmail. Noordkade Uitjes kan namelijk niet garanderen dat je al eerder ontvangen kan worden. Er mogen op dit moment 30 gasten in de ontvangstruimten zijn, deze regel zal strikt nageleeft worden.

Jazeker, om te garanderen dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden hebben we twee van de vier banen gesloten. Het is nu mogelijk om met groepen van max 6 personen één baan te boeken. Omdat de silo waarin de activiteit zich afspeelt groot genoeg is kan iedereen voldoende afstand houden.
Tevens krijg iedereen zijn eigen hakbijl om mee te gooien die wij natuurlijk na de activiteit weer grondig schoonmaken voor de volgende groep.

Jazeker! Het voordeel van The Space escaperooms is dat het de grootste escapemissies zijn van de wereld. De silo is 35 meter hoog en heeft een doorsnede van 11 meter. Hierdoor zijn al onze ruimtes ruim opgezet en kunnen we hierdoor zeker minimaal 1,5 meter waarborgen.  
Echter is het wel belangrijk om zelf je gezond boeren verstand te gebruiken als je de escapemissies aan het beleven bent. Er zijn in de kamer express geen vakken gemaakt om de beleving niet te kort te doen, echter zijn de ruimtes dermate groot dat je daar zelf rekening mee kunt houden.
Na het spelen van de missies zullen de collega's van Noordkade Uitjes de kamers desinfecteren waar mogelijk. 


Alleen op basis van reserveringen, zonder reservering is het niet mogelijk om deze activiteit te spelen.

Jazeker! Helaas is deze escaperoom kleiner dan de kamers van The Space daarom is deze kamer te boeken tot max 4 personen.
In de geheimzinnige kelder van de fabriek hebben we in alle ruimtes looproutes gemaakt waardoor het mogelijk is om in rondjes te lopen en je hierdoor elkaar niet tegen het lijf hoeft te lopen.
Alleen op basis van reserveringen, zonder reservering is het niet mogelijk om deze activiteit te spelen.

Jazeker! Noordkade Uitjes heeft een prachtige en ruimte ontvangstruimte. Door de ruimte opzet hebben we brede looppaden en is het mogelijk om de zitjes in te richten met daarbij de 1,5 meter afstand.. Er zijn 4 zitjes ingericht waarbij we maximaal 26 gasten kunnen ontvangen. Dit kunnen we vanaf 01 juli verder uitbrereiden met uiteraard de voorwaarden van het RIVM in acht nemende.

IDeal & pinbetalingen

Je kan direct online betalen d.m.v. IDeal. Kies je voor contant of pin dan betaal je op de dag zelf aan de bar, eventuele genuttigde drankjes staan dan ook op de bon.
Tot en met augustus is het niet mogelijk om met contant geld te betalen, alleen pinbetalingen zal op dit moment geaccepteerd worden.

Let op: Credit Card betalingen zijn niet mogelijk!

Op dit moment mogen we nog geen grote groepen ontvangen en is reserveren alleen toegestaan voor groepen tot en met 6 personen.
Huishoudens tot en met 8 personen mogen we nog wel ontvangen. Let op, we zullen dit strikt controleren.
Blijkt op de dag zelf dat we moeten beslissen om de activiteit niet door te laten gaan omdat de regels niet nageleeft worden dan zullen daar annuleringskosten voor in rekening gebracht worden.

Qua annuleringen zijn we (net als normaal) uiteraard heel soepel. Tot 48 uur van tevoren kan je gratis afzeggen. Is er binnen die tijd iemand ziek, dan kan diegene ook nog gratis annuleren en kan de rest gewoon langskomen.