• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Covid-19 beleid Noordkade Uitjes

Wij zijn geopend maar leven wel alle adviezen na die zijn opgesteld door het RIVM en de gemeente.

Op basis van deze adviezen heeft Noordkade Uitjes alle onderstaande uitjes COVID-19 proof gemaakt. 
Een paar belangrijke punten die nageleeft zullen worden zijn:
- 1,5 meter afstand
- Horeca gesloten
- Desinfectiespray voor iedere bezoeker

Voor alle regelingen die Noordkade Uitjes heeft getroffen kan je verder scrollen naar beneden, ook de informatie omtrent annuleren vind je daar terug. Heb je vragen neem dan contact op met info@noordkade-uitjes.nl of telefonisch via 0413-782250.

Kies je activiteit

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Voor kleine é

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 17,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info
V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant! Kies voor een spannende ervaring met een levensechte, 25 meter hoge raket en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Meer info

Meest gestelde vragen

We begrijpen dat er veel vragen zijn. Hieronder zijn de meest gestelde vragen uitgeschreven, staat je vraag daar niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Hoe kan ik jullie locatie het makkelijkste bereiken?

Noordkade Uitjes is het makkelijkste te bereiken via parkeerplaats 1 (P1)
Parkeren is daar gratis. We zitten in hetzelfde gebouw gevestigd als restaurant Wittern en bioscoop Industry. De ingang zie je direct onder ons spandoek.

Jazeker, het is zelfs gunstig voor de prijs! Neem je meerdere activiteiten bij ons af dan kunnen wij zelfs nog wat met de prijs van de activiteit doen.

Wij sturen ALTIJD een bevestigingsmail, heb je deze niet ontvangen neem dan contact met ons op om te controleren of alles goed is gegaan. Wij kijken dan samen met je of de reservering in onze agenda staat, we zullen dan nogmaals de bevestigingsmail versturen.

Doordat ons reserveringsysteeem geautomatiseerd is met onze agenda zijn er helaas sommige e-mail programma's die hem als spam- of junk-mail beschouwen.
Controleer daarom ook of de bevestigingsmail niet bij de ongewenste mail staat.

Jazeker, is dat mogelijk. Dat is een van de vele activeiten waar wij om bekend staan, onze Escape Rooms zijn perfect ingericht voor kinderfeestjes. Bekijk hier de kinderfeestjes pagina’s en zie welke pakketten we hebben gemaakt.

Bij elke reservering ontvang je een bevestigingsmail waarin staat vermeld hoe laat je aanwezig dient te zijn. Wil je het zekere voor het onzekere kom dan ruim op tijd en pak vooraf nog even een borreltje in onze gezellige bar.

Jazeker, om te garanderen dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden hebben we twee van de vier banen gesloten. Het is nu mogelijk om met groepen van max 6 personen één baan te boeken. Omdat de silo waarin de activiteit zich afspeelt groot genoeg is kan iedereen voldoende afstand houden.
Tevens krijg iedereen zijn eigen hakbijl om mee te gooien die wij natuurlijk na de activiteit weer grondig schoonmaken voor de volgende groep.

Jazeker! Het voordeel van The Space escaperooms is dat het de grootste escapemissies zijn van de wereld. De silo is 35 meter hoog en heeft een doorsnede van 11 meter. Hierdoor zijn al onze ruimtes ruim opgezet en kunnen we hierdoor zeker minimaal 1,5 meter waarborgen.  
Na het spelen van de missies zullen de collega's van Noordkade Uitjes de kamers desinfecteren waar mogelijk. 

Alleen op basis van reserveringen, zonder reservering is het niet mogelijk om deze activiteit te spelen.

Jazeker! 
In de geheimzinnige kelder van de fabriek hebben we in alle ruimtes looproutes gemaakt waardoor het mogelijk is om in rondjes te lopen en je hierdoor elkaar niet tegen het lijf hoeft te lopen.
Alleen op basis van reserveringen, zonder reservering is het niet mogelijk om deze activiteit te spelen.

Jazeker! Noordkade Uitjes heeft een prachtige en ruime ontvangstruimte. Door de ruimte opzet hebben we brede looppaden en is het mogelijk om de zitjes in te richten met daarbij de 1,5 meter afstand.

IDeal & pinbetalingen

Je kan direct online betalen d.m.v. IDeal. Kies je voor contant of pin dan betaal je op de dag zelf aan de bar, eventuele genuttigde drankjes staan dan ook op de bon.
Tot en met augustus is het niet mogelijk om met contant geld te betalen, alleen pinbetalingen zal op dit moment geaccepteerd worden.

Let op: Credit Card betalingen zijn niet mogelijk!

Qua annuleringen zijn we (net als normaal) uiteraard heel soepel. Tot 48 uur van tevoren kan je gratis afzeggen. Is er binnen die tijd iemand ziek, dan kan diegene ook nog gratis annuleren en kan de rest gewoon langskomen.