• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:
Uniek op De Noordkade in Veghel: Campfire Classics Pubquiz!

Alle informatie over de Campfire Classics Pubquiz is terug te vinden op deze pagina

Klik hier

Wat is er nog meer te beleven op de Noordkade?

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen. Ook geschikt voor de minder ervaren escaperoom spelers.

V.a. € 17,50 p.p.

Voor de echte actie-liefhebbers! Met diverse spannende en spectaculaire games gaan wij jullie één uur lang vermaken. Hoogtevrees games, zombieshooters en dansen op muziek. Niets is te gek! Wij dagen jou uit.

V.a. € 19,50 p.p.

Fan van La Casa de Papel? Dan is dit de activiteit die je moet kiezen bij Noordkade Uitjes. Gloednieuw in ons assortiment: een mini escape game gebaseerd op de gelijknamige Netflix hitserie!

V.a. € 16,00 p.p.

Een spannend kinderfeestje op de Noordkade beleef je bij onze Escaperoom! Daal af in de kelders van deze oude veevoederfabriek en start deze race tegen de klok. Lukt het jou en de anderen om Veghel en omstreken van een grote ramp te behoeden?

V.a. € 10,00 p.p.

Ein-de-lijk! De sportzomer is begonnen en is te volgen bij Sportsbar Zomerkade. Een zomer dat in teken staat van Voetbal, Formule 1, sportquizzen en nog veel meer. Benieuwd wat we allemaal op het programma hebben staan?

Phoenix Zomertour: Te gekke kunstzinnige en (re)creatieve workshops voor jong en oud!