• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Waterproeverij Noordkade

Gewoon Brabantse gastvrijheid op een oude houten giethoornse boot. Samen met Kapitein Martijn het water op: gegarandeerd genieten van mooie verhalen en anekdotes. Wanneer je dat combineert met een hapje en een drankje komt het helemaal goed!

Samen met de enthousiaste kapitein Martijn stappen jullie op de boot die gelegen is op de CHV Noordkade en maken jullie een vaart van ongeveer 60 - 75 minuten. Tijdens de vaart zal Martijn leuke verhalen en feiten vertellen over de CHV Noordkade en omgeving. 
Aan het einde van de vaart zal de kapitein weer op het beginpunt aanmeren. Het is niet mogelijk om tijdens de vaart uit te stappen.

De Waterproef rondvaartboot ligt aan de Noordkade te Veghel. Tegenover Noordkade Uitjes zie je het grote anker bij het water liggen. De Waterproef is via een stalen ponton te bereiken. Tot snel!

Van 1 november 2021 t/m 1 maart 2022 is de boot gesloten voor vaarten

Gelegenheid:
Perfect om te combineren tot en met 24 personen: Onze elektrische steps met de Waterproeverijboot!
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Stel zelf je programma samen

Uniek in haar soort. De waterproeverijboot is te boeken van vrijdagochtend tot en met zondagavond voor groepen van tot en met 12 personen. Hierdoor is het mogelijk om de 1,5 meter, zoals opgelegd door het RIVM en de gemeente, te waarborgen en ideaal voor een gezellig vrienden, familie of vrijgezellenuitje.

Met een grotere groep? 

Ben je met 13 personen of meer? Combineer je rondvaart met een activiteit zoals de escaperoom of het hakbijl gooien. Wil je de rondvaart afwisselen met iets actiefs? Geen probleem! Huur bij ons je eigen sup-boards óf elektrische steps en verken de omgeving van Veghel. 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!
 

Kies een subactiviteit
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in hout sfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Elektrische step
Verken de prachtige omgeving van de Meierijstad met onze elektrische steps. Combineer deze activiteit met bijvoorbeeld de rondvaart, escaperoom of met onze water-activiteit suppen!
Niet beschikbaar voor pers.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.
Niet beschikbaar voor pers.
Sabotage the Launch
De ultieme beleving bij The Space en gewaardeerd met een 9,5 voor sfeer op Escapetalk! Voor teams of groepen van 8 t/m 20 deelnemers is dit de beste optie! Uniek in Nederland.
Vul aan op de boot
Niet beschikbaar voor pers.
Afkoop drank

Geniet van een onbeperkt aanbod van drankjes gedurende de anderhalfuur durende rondvaart. Het betreft diverse drankjes zoals: Diverse frisdranken, bieren en wijnen.

€ 12,50 p.s.
Niet beschikbaar voor pers.
Borrelplank Wittern 4 personen

Diverse kleine hapjes op een plank verzorgd door restaurant Wittern. De kosten voor de plank zijn €24,50 en is gebaseerd op 4 personen. 

€ 24,50 p.s.
Niet beschikbaar voor pers.
Shared Lunch op de boot

Vanaf twee personen te bestellen, een heerlijke lunchplank om gezellig lekker te delen. De lunch bestaat uit een Soepje; Breekbrood; Dippers; Carpaccio; Serranoham; Tonijn; Gamba; Zalm; Geitenkaas.

 

€ 16,50 p.s.
Niet beschikbaar voor pers.
Rijkgevulde borrelplank van Traiteur PLANK

Een rijkgevulde borrelplank van Traiteur PLANK, laat je verassen door de keuze van de chef en geniet tijdens de borrel van heerlijke hapjes! 

€ 22,50 p.s.
Niet beschikbaar voor pers.
Tapashapjes van Traiteur PLANK

Geniet van verschillende tapas van traiteur PLANK, laat je verassen door de chef en geniet van deze hapjes tijdens de rondvaart! 

€ 15,00 p.s.
Maak je arrangement compleet
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 20,00
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
 • Niet te reserveren
Kies jouw starttijd op
06 december 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Kortingscodes zijn alleen van toepassing op onze uitjes/evenementen.

  Betaling

  Totaaloverzicht

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Waterproeverij €0,00
  • Totaal: €0,00

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.

  Uw reservering

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Waterproeverij €0,00
  • Totaal: €0,00