• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Waterproeverij Noordkade

Gewoon Brabantse gastvrijheid op een oude houten giethoornse boot. Samen met Kapitein Martijn het water op staat voor genieten en mooie verhalen en anekdotes. Wanneer je dat combineert met een hapje en een drankje komt het helemaal goed!

Samen met de enthousiaste kapitein Martijn stappen jullie op de boot die gelegen is op de CHV Noordkade en maken jullie een vaart van ongeveer 60 - 75 minuten. Tijdens de vaart zal Martijn leuke verhalen en feiten vertellen over de CHV Noordkade en omgeving zodat jullie de gehele tijd geboeid kunnen luisteren.
Aan het einde van de vaart zal de kapitein weer op het beginpunt aanmeren. Het is niet mogelijk om tijdens de vaart uit te stappen.

De Waterproef ligt aan de Noordkade te Veghel. Tegenover Noordkade Uitjes zie je het grote anker bij het water liggen. De Waterproef is via een stalen ponton te bereiken. Tot snel!

Gelegenheid:
November en december - Winterwonderland vaarten!
Totaaloverzicht

 • Waterproeverij
  € 0,00
 • Totaal: 0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Stel zelf je programma samen

Uniek in haar soort. De waterproeverijboot is te boeken van vrijdagochtend tot en met zondagavond voor groepen van 8 tot en met 12 personen. Hierdoor is het mogelijk om de 1,5 meter, zoals opgelegd door het RIVM en de gemeente, te waarborgen en ideaal voor een gezellig vrienden, familie of vrijgezellenuitje.

Tijdens de vaart verzorgen we een heerlijke bierproeverij waarbij iedere gast 4 verschillende soorten La Trappe biertjes kan proeven. Deze proeverij zal verzorgt worden door onze bier expert. De prijs voor de vaart inclusief deze proeverij is 19,50 euro per persoon.

Een bierproeverij met exclusievere biertjes, dat kan natuurlijk ook. Je kan dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het maken van de reservering. De extra kosten hiervoor zijn 5,00 euro per persoon.

Belangrijk:
Er zijn 4 vaarten op één dag namelijk 13.00 uur | 15.00 uur | 17.00 uur | 19.00 uur.
Om te reserveren boek dan één van de volgende tijden:
12.30 uur voor de vaart van 13.00 uur
15.30 uur voor de vaart van 15.00 uur
17.00 uur voor de vaart van 17.00 uur
18.30 uur voor de vaart van 19.00 uur.
Excuses, we proberen dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat de juiste tijden in de agenda komen te staan.

Kies een subactiviteit
Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
Axe Throwing is een uit Amerika overgewaaide trend en de ultieme krachtmeting. Laat het oergevoel in je los terwijl je met kracht een bijl naar het doel slingert.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Virtual Reality
Voor de echte actie-liefhebbers! Met diverse spannende en spectaculaire games gaan wij jullie één uur lang vermaken. Hoogtevrees games, zombieshooters en dansen op muziek. Niets is te gek! Wij dagen jou uit.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaten de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
Maak je arrangement compleet
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 17,50
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
23 oktober 2020

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button reservering afronden te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt in jouw mail een bevestiging van de reservering. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen is de reservering niet juist afgerond. Neem in dat geval even contact met ons op.