• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Waterproeverij Noordkade

Gewoon Brabantse gastvrijheid op een oude houten giethoornse boot. Samen met Kapitein Martijn het water op staat voor genieten en mooie verhalen en anekdotes. Wanneer je dat combineert met een hapje en een drankje komt het helemaal goed!

Samen met de enthousiaste kapitein Martijn stappen jullie op de boot die gelegen is op de CHV Noordkade en maken jullie een vaart van ongeveer 60 - 75 minuten. Tijdens de vaart zal Martijn leuke verhalen en feiten vertellen over de CHV Noordkade en omgeving zodat jullie de gehele tijd geboeid kunnen luisteren.
Aan het einde van de vaart zal de kapitein weer op het beginpunt aanmeren. Het is niet mogelijk om tijdens de vaart uit te stappen.

De Waterproef ligt aan de Noordkade te Veghel. Tegenover Noordkade Uitjes zie je het grote anker bij het water liggen. De Waterproef is via een stalen ponton te bereiken. Tot snel!

Gelegenheid:
Perfect om te combineren! Onze elektrische steps met de Waterproeverijboot.
Totaaloverzicht

 • Waterproeverij
  € 0,00
 • Totaal: €0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Stel zelf je programma samen

Uniek in haar soort. De waterproeverijboot is te boeken van vrijdagochtend tot en met zondagavond voor groepen van 8 tot en met 12 personen. Hierdoor is het mogelijk om de 1,5 meter, zoals opgelegd door het RIVM en de gemeente, te waarborgen en ideaal voor een gezellig vrienden, familie of vrijgezellenuitje.

Belangrijk:
Er zijn 4 vaarten op één dag namelijk 13.00 uur | 15.00 uur | 17.00 uur | 19.00 uur.
Om te reserveren boek dan één van de volgende tijden:
12.30 uur voor de vaart van 13.00 uur
15.30 uur voor de vaart van 15.00 uur
17.00 uur voor de vaart van 17.00 uur
18.30 uur voor de vaart van 19.00 uur.
Excuses, we proberen dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat de juiste tijden in de agenda komen te staan.

Kies een subactiviteit
Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in houtsfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Tot in de puntjes verwerkte details maken de verschillende ruimtes van deze missie levensecht. Gewaardeerd met een 9,2 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor pers.
Kickbike
Sportieve en leuke activiteit om te combineren met bijvoorbeeld de waterproeverij of de sups. Perfect om de Meierijstad en haar prachtige natuur te ontdekken.
Maak je arrangement compleet
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 20,00
Pilz&Grillz - Menu 'De Haven'
€ 24,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
19 juni 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.