• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Virtual Reality

 

Een uur lang experimenteren met de diverse mogelijkheden die Oculus Go tot zijn beschikking heeft: van hoogtevreesbelevingen en spannende shooters tot grappige rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers, avonturiers, maar ook de minder geoefende spelers.

In kleine groepjes gaan jullie jezelf wegwijs maken met een Oculus Go bril in de virtuele wereld. Iemand heeft de bril op en communiceert met de anderen aan tafel. Je deelt de brillen met 2 of 3 teamgenoten.
Tijdens het uur dat je enkele VR-brillen tot je beschikking hebt is het mogelijk om drankjes te nuttigen, we hebben een divers aanbod aan verschillende drankjes; variaties in fris, wijn en meerdere speciaal-bieren.

Tevens is het ook mogelijk om zelfstandig een poos met de VR-bril te experimenteren, wissel af met het gezelschap en speel individuele of teamspellen.


 

Totaaloverzicht

 • VR Go
  € 0,00
 • Totaal: 0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Onder het genot van een drankje

60 minuten lang experimenteer je met de verschillende mogelijkheden die de Oculus Go tot zijn beschikking heeft. Denk aan hoogtevreesbelevingen en spannende shooters, tot grappige en enge rollercoasters. Een spel voor de échte actieliefhebbers, maar ook voor de minder geoefende spelers.

Tijdens het uur heb je meerdere VR-brillen tot je beschikking. Samen met je teamgenoten probeer jij de bomkoffers onschadelijk te maken of speel je voor persoonlijke highscores. Via deze instap VR brillen zit je aan tafel en is het niet toegestaan om te lopen. Ondertussen is er wel de mogelijk om onze heerlijke frisdranken, (speciaal)bieren en wijnen te nuttigen

 Belangrijke informatie:

 • Groepen tot maximaal 16 personen
 • Beleving van 60 minuten
 • In combinatie met onze escape rooms voor maar 10,00 euro p.p.
Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Pubquiz
Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan andere...
Niet beschikbaar voor pers.
Bingowski's Bingoshow
Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zal zetten.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaten de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
Maak het helemaal af met eten en drinken

Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Pieperz - Puntzak friet met snack
€ 7,25
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 23,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 24,95
Lopend buffet menu b
€ 28,50
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
29 september 2020

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button reservering afronden te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt in jouw mail een bevestiging van de reservering. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen is de reservering niet juist afgerond. Neem in dat geval even contact met ons op.