• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Geweldige Virtual Reality Escape Rooms

Totaaloverzicht

 • VR Escape Room
  € 0,00
 • Totaal: €0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal teams

Reserveer hier jouw beleving!

Een escaperoom, maar dan net even anders. Zet de Oculus Quest bril op en maak je klaar voor een uur vol spanning in een compleet andere wereld. Bij deze escaperoom is het jouw taak om erachter te komen wat The Craftsman te verbergen heeft! Lukt het jullie zijn geheim te ontrafelen?

Waan je in verschillende werelden, ga van het politiebureau in oud-Londen naar 4 andere locaties en vind zo snel mogelijk uit wat er is gebeurd met de mensen die zijn verdwenen!

Belangrijk:
Engelstalige VR game
Vanaf 14 jaar en ouder
Het is mogelijk om mee te kijken én te helpen

Combineer de VR escaperoom met een ander uitje
Niet beschikbaar voor pers.
Virtual Reality
Voor de echte actie-liefhebbers! Met diverse spannende en spectaculaire games gaan wij jullie één uur lang vermaken. Hoogtevrees games, zombieshooters en dansen op muziek. Niets is te gek! Wij dagen jou uit.
Niet beschikbaar voor pers.
VR Go
Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van prachtige sci-fi ijsbanen tot hilarische rollercoasters. Minimum leeftijd: 10 jaar.
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
19 april 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.


  Het verhaal in The Room VR: A Dark Matter draait om een mysterieuze verdwijning.

  Maar waar The Room VR: A Dark Matter echt in uitblinkt is de grote hoeveelheid aan puzzels. Geen puzzel is hetzelfde en je zult je nooit vervelen, omdat de game een degelijke uitdaging biedt maar nooit onmogelijk is. Voor sommige oplossingen moet je extra goed zoeken of even nadenken, maar geen van de acties die je moet verrichten is onlogisch of te ver gezocht. De puzzels zijn prima en doordat ze niet te ingewikkeld zijn, maar wel een leuke uitdaging bieden, ben je nooit té lang op een bepaalde locatie bezig waardoor het gaat tegenstaan. 

  De drie primaire virtuele locaties die je bezoekt zijn per stuk goed ruim een uur aan vermaak. Heb je de locatie nog niet uitgespeeld maar wil je toch verder met deze game, laat het ons weten. Voor 7,50 euro per half uur is het mogelijk om tijd bij te kopen!