• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Geweldige Virtual Reality Escape Rooms

Totaaloverzicht

 • VR Escape Room
  € 0,00
 • Totaal: €0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Reserveer hier jouw beleving!

Een escaperoom, maar dan net even anders. Zet de Oculus Quest bril op en maak je klaar voor een uur vol spanning in een compleet andere wereld. Bij deze escaperoom is het jouw taak om erachter te komen wat The Craftsman te verbergen heeft! Lukt het jullie zijn geheim te ontrafelen?

Waan je in verschillende werelden, ga van het politiebureau in oud-Londen naar 4 andere locaties en vind zo snel mogelijk uit wat er is gebeurd met de mensen die zijn verdwenen!

Belangrijk:
Engelstalige VR game
Vanaf 14 jaar en ouder
Het is mogelijk om mee te kijken én te helpen
Bij 2, 4, 6 of 8 personen speel je in tweetal

Combineer de VR escaperoom met een ander uitje
Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in houtsfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Ook in een leerzame en lekkere quizvariant te boeken.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte rakketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Tot in de puntjes verwerkte details maken de verschillende ruimtes van deze missie levensecht. Gewaardeerd met een 9,2 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Maak je ervaring compleet
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 17,50
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 24,95
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
20 januari 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.


  Het verhaal in The Room VR: A Dark Matter draait om een mysterieuze verdwijning.

  Maar waar The Room VR: A Dark Matter echt in uitblinkt is de grote hoeveelheid aan puzzels. Geen puzzel is hetzelfde en je zult je nooit vervelen, omdat de game een degelijke uitdaging biedt maar nooit onmogelijk is. Voor sommige oplossingen moet je extra goed zoeken of even nadenken, maar geen van de acties die je moet verrichten is onlogisch of te ver gezocht. De puzzels zijn prima en doordat ze niet te ingewikkeld zijn, maar wel een leuke uitdaging bieden, ben je nooit té lang op een bepaalde locatie bezig waardoor het gaat tegenstaan. 

  De drie primaire virtuele locaties die je bezoekt zijn per stuk goed ruim een uur aan vermaak. Heb je de locatie nog niet uitgespeeld maar wil je toch verder met deze game, laat het ons weten. Voor 7,50 euro per half uur is het mogelijk om tijd bij te kopen!