• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Geweldige Virtual Reality Escape Rooms

Totaaloverzicht

 • VR Escape Room
  € 0,00
 • Totaal: 0,00
Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Reserveer hier jouw beleving!

Een escaperoom, maar dan net even anders. Zet de Oculus Quest bril op en maak je klaar voor een uur vol spanning in een compleet andere wereld. Bij deze escaperoom is het jouw taak om erachter te komen wat The Craftsman te verbergen heeft! Lukt het jullie zijn geheim te ontrafelen?

Waan je in verschillende werelden, ga van het politiebureau in oud-Londen naar 4 andere locaties en vind zo snel mogelijk uit wat er is gebeurd met de mensen die zijn verdwenen!

Belangrijk:
Engelstalige VR game
Vanaf 14 jaar en ouder
Het is mogelijk om mee te kijken én te helpen
Bij 2, 4, 6 of 8 personen speel je in tweetal

Combineer de VR escaperoom met een ander uitje
Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
Axe Throwing is een uit Amerika overgewaaide trend en de ultieme krachtmeting. Laat het oergevoel in je los terwijl je met kracht een bijl naar het doel slingert.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Bierproeverij
Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaten de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
Maak je ervaring compleet
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 17,50
Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
€ 24,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 22,50
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 24,95
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
Kies jouw starttijd op
29 september 2020

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Betaling

  Kies betaalmethode

  Reservering afronden

  Door op de button reservering afronden te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt in jouw mail een bevestiging van de reservering. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen is de reservering niet juist afgerond. Neem in dat geval even contact met ons op.


  Het verhaal in The Room VR: A Dark Matter draait om een mysterieuze verdwijning.

  Maar waar The Room VR: A Dark Matter echt in uitblinkt is de grote hoeveelheid aan puzzels. Geen puzzel is hetzelfde en je zult je nooit vervelen, omdat de game een degelijke uitdaging biedt maar nooit onmogelijk is. Voor sommige oplossingen moet je extra goed zoeken of even nadenken, maar geen van de acties die je moet verrichten is onlogisch of te ver gezocht. De puzzels zijn prima en doordat ze niet te ingewikkeld zijn, maar wel een leuke uitdaging bieden, ben je nooit té lang op een bepaalde locatie bezig waardoor het gaat tegenstaan. 

  De drie primaire virtuele locaties die je bezoekt zijn per stuk goed ruim een uur aan vermaak. Heb je de locatie nog niet uitgespeeld maar wil je toch verder met deze game, laat het ons weten. Voor 7,50 euro per half uur is het mogelijk om tijd bij te kopen!