• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

28 Juni is het zover...

Escape Room The Space en Escape Room Veghel worden dan onderdeel van Noordkade Uitjes. Waarom? Omdat op onze locatie nog veel meer te doen is dan alleen het bezoeken van onze Escape Rooms zoals onder andere onze pubquizzen, de hilarische en doldwaze bingoshow: 'Bingowski' of onze bierproeverij. Op de 28ste juni introduceren wij naast onze nieuwe naam ook onze nieuwste groepsactiviteit Axe Throwing. 

Gelegenheid:

Omdat beleving bij Noordkade Uitjes voorop staat doen wij hier onder onze nieuwe naam niets aan af. Iedere activiteit heeft, zelfs online zijn eigen verhaal. Van de tijd van de Koude Oorlog bij Escape Room 'The Space' tot het ontrafelen van het 'Mysterie van de Noordkade' in 1937 bij Escape Room Veghel. Ook onze nieuwste indoor activiteit Axe Throwing Veghel is geheel in eigen verhaal te zien. Je beleving begint al op onze website www.noordkade-uitjes.nl.

Dus ben je op zoek naar een origineel groepsuitje met vrienden, familie of collega's in de omgeving van de gemeente Meierijstad? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige vriendendag, teambuilding, vrijgezellenfeest of kinderfeest. Combineer op onze website jouw favoriete activiteit met andere activiteiten of het lekkerste eten en drinken.

Wij doen er bij Noordkade Uitjes alles aan om jouw beleving onvergetelijk te maken!

Ontdek alle activiteiten bij Noordkade Uitjes

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen.

V.a. € 16,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?

V.a. € 16,00 p.p.

Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...

V.a. € 20,00 p.p.

Voor groepen tot 250 personen! Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor?

V.a. € 16,00 p.p.

Een middag naar een Escape Room is voor kinderen het spannendste kinderfeestje van Brabant. Kies voor een levensechte ervaring en breng de missie in de zwaarbeveiligde basis tot een goed einde.

V.a. € 16,00 p.p.

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten.

V.a. € 13,50 p.p.

Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.

V.a. € 12,00 p.p.

Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.

V.a. € 6,00 p.p.

Ontdek de historie van onze locatie. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. In groepen tot maximaal 15 personen krijgen jullie een rondleiding van een uur over deze prachtige locatie.

V.a. € 14,00 p.p.

Bij de missie zijn de volgende extraatjes inbegrepen: * Extra tips * Certificaten na afloop * Digitale teamfoto *

V.a. € 22,00 p.p.

Extra op het soldatenpakket: Vooraf een zakje chips * Onbeperkt koude ranja * Frietjes & snack van Pieperz *

V.a. € 25,00 p.p.

Extra op het soldaten- en generaalspakket: *Uitnodigingen voor alle kinderen * Dogtags voor alle kinderen * Frisdrank bij de frietjes *

V.a. € 16,00 p.p.

Een spannend kinderfeestje op de Noordkade beleef je bij onze Escaperoom op de Noordkade! Daal af in de kelders van deze oude veevoederfabriek en start deze race tegen de klok. Lukt het jou en de andere om Veghel en omstreken van een grote ramp te behoeden?


Kies betaalmethode