• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Reserveer hier je tickets!

 

Kom je Max Verstappen aanmoedigen, gezellig een biertje drinken tijdens een Champions League avond of wil jij je je kennis testen tijdens onze sportquiz? Tickets reserveren kan hier.
Hoet gaat het in zijn werk?
Vul jouw gegevens in, kies de race of quiz, geef aan hoeveel kaarten je wilt reserveren en als laatste geef je aan of je 4 of 9 consumptiebonnen wilt ontvangen bij binnenkomst.

Verstuur je het formulier dan krijg je direct op je scherm de bevestiging te zien. Binnen 48 uur ontvang je een betaallink. Wanneer deze is voldaan ontvang je per mail een bevestiging van betaling.
De kaarten staan op jouw naam en zijn bij de ingang van de Sportsbar op te halen.
Het ticket geeft jou exclusief toegang tot deze toffe sportsbar inclusief een x aantal munten.

De toegangsprijzen:
€10,00 per ticket inclusief 4 consumptiemunten
€20,00 per ticket inclusief 9 consumptiemunten

Jouw gegevens

Met couponcode SPORTSBAR ontvang je 10% korting op een uitje. Hartstikke leuk om te combineren met een race of wedstrijd.

V.a. € 19,50 p.p.

De grootste Escape missie ter wereld speelt zich af in een 35 meter hoge raketsilo. Je gaat terug in de tijd naar de Koude Oorlog. Het is jouw taak de missie in de zwaarbeveiligde raketinstallatie tot een goed einde te brengen.

V.a. € 20,00 p.p.

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?