• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Veilig betalen
  • Klantbeoordeling:

Online uitjes

Van de makers van o.a. The Space, Escape Room Veghel, Axe Throwing Veghel en de AR game Boer Jan komen nu twee zinderende nieuwe online spellen.

Noordkade Uitjes is al ruim 6 jaar gespecialiseerd in het organiseren van real-life gaming en vermaak. Denk daarbij aan de escaperooms, hakbijlen gooien, proeverijen en rondleiding. Wat nog ontbrak in ons assortiment zijn de online uitjes. Spellen en shows waarmee we bedrijven, families en vrienden online kunnen vermaken. Tot op de dag van vandaag. 
Nieuw in ons assortiment zijn twee originele games genaamd Niets Is Wat Het Lijkt en de Online Kerstshow. Voor meer informatie, klik op onderstaande afbeeldingen.

V.a. € 15,00 p.p.

Tijdens het spel proberen teams via Zoom zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen in een unieke online spelomgeving. Wie houdt zijn hoofd helder, speelt het spel het slimst en gaat er met de winst vandoor?

NIEUW - Een 2 uur durende online show, gepresenteerd door professionele presentatoren. 100% coronaproof op een dag en tijdstip wat jullie uitkomt! Beantwoord creatieve vragen en speel uitdagen challenges. Te spelen vanaf 20 deelnemers.