• Eenvoudig online reserveren
  • 7 dagen per week op afspraak geopend
  • Klantbeoordeling:

Een knotsgekke online quiz voor jouw bedrijf!

Geen gedoe voor jullie, wij nemen alles voor jullie uit handen.
Speel met je eigen bedrijf met je eigen mensen op een dag en tijdstip dat het jullie uitkomt. Vanuit thuis te spelen dus 100% corona-proof. Het enige wat jij hoeft aan te geven is van welk thema jullie gebruik willen maken! Geheel in huisstijl van het bedrijf? Geen enkel probleem, wij maken een online quiz geheel naar jullie wensen.

De Online Thema Quiz is al door ruim 8.000 deelnemers gespeeld en beoordeeld met 4,8 van de 5 sterren! Speel het tijdens in plaats van een eindejaarsborrel, jaarafsluiting of tijdens een viering van het 10-jarige bestaan. Wie durft er live in de uitzending te komen?

Een gezellige online quiz voor jouw bedrijf!

Sfeerimpressie

Onder andere FC Eindhoven, Agrifirm en De Noordkade gingen jou voor. Een paar leuke recensies:

Rob Kanters: "Alles was uitstekend verzorgd. Vooraf ontvingen we duidelijke mailtjes met daarin speluitleg, juiste linkjes voor de antwoorden én de unieke code. Het inloggen en streamen ging makkelijk en snel en de kwaliteit was top. We hebben gelachen om de kerstmannen. Goed bezig!"

Theo van Geffen: "Via een collega hoorden we van de online quiz van Noordkade Uitjes. Precies wat we zochten voor kerst! En wat een geweldig show werd er ons aangeboden! Creatieve filmpjes afgewisseld met lastige vragen die via internet uitzocht moesten worden. Met een 7e plek hebben we het uitstekend gedaan. Het is zeker voor herhaling vatbaar."

Ik ontvang graag meer informatie

✓ Binnen 24 uur reactie
✓ Gratis en vrijblijvende offerte
✓ Advies op maat
✓ Gespecialiseerd in grote groepen
✓ Optioneel: Personaliseren uitje

E-mailadres: info@noordkade-uitjes.nl
Telefoonnummer: 0413 – 78 22 50

Online Themaquiz