• Easy to book online
  • Open 7 days a week by appointment
  • Create your own program

About Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes represents fun, experience, and entertainment at the Noordkade in Veghel. We only work with professionals, the best to find in our expertise. 

Before new coworkers are allowed to join our team, they need to get through a tough selection procedure. You will be trained and drilled, not only by chief van Druten but also by general D.C. Johnson. Some axes might be thrown as well. 

If they get through the tough training with blood, sweat, and tears, if they know how to survive the exciting and mysterious basement of the Noordkade and can hit the killshot with two axes at the same time like a real Axepert, the professionals are more than welcome in our team. 

Are you curious who welcomes the guests with pleasure and makes sure you have an amazing trip? Scroll down and check out our folks!

An amazing and diverse (side)job!
Our folks

Roel

De founder van de escaperooms en Axe Throwing Veghel. De man die het allemaal draaiende houdt. Roel is super trots op Noordkade Uitjes en het team, dat blijft groeien! In zijn vrije tijd wel eens te vinden bij Blauw Geel en sinds kort ook op de golfbaan. Roel staat graag klaar voor alle gasten om ze te voorzien van een mooi programma, zodat hun uitje tot in de puntjes verzorgd is!

Specialiteit: Lekkere lunch bestellen
Motto: Blijf dicht bij jezelf, dan kun je ver komen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Amber

Amber zorgt ervoor dat iedereen met een grote lach op het gezicht bij ons naar buiten wandelt. Deze meid is altijd vrolijk en is multi-inzetbaar. Van de bingoshow tot alle escaperooms, eigenlijk kan ze alles!

Specialiteit: Hakbijl misgooien tijdens de instructie
Motto: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Favoriete uitje: Pubquiz

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Elektrische steps

Destiny

Destiny is een echte puzzel- en spelfanaat. Tijdens het begeleiden van onze activiteiten is ze ook erg energiek en betrokken en probeert ze het beste uit elke groep te halen. Ze zal dan ook niet zo snel iets cadeau geven. Zelf speelt ze ook graag escaperooms en is ze altijd in voor gezelligheid.

Specialiteit: Altijd het hart op de tong
Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën
Motto: Liever te druk dan veel te rustig
Favoriete uitje: Axe Throwing

Eric

Eric werkt inmiddels al sinds begin 2017 bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt
Favoriete Uitje: De Bingo-show

 

Khelyan

Khelyan is op zijn veertiende bij ons begonnen en hoort inmiddels alweer een paar jaartjes bij deze gezellige club. Zonder problemen begeleidt hij tijdens activiteiten en staat dan ook zelfverzekerd voor de groepen die we ontvangen. Axe Throwing ligt helemaal in zijn straatje en hij vindt het leuk om onze gasten te vermaken, met hier en daar wat grapjes. Hij gaat in ieder geval altijd met een glimlach naar huis!

Specialiteit: Wordt ouder geschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Motto: Geniet van het leven, want het duurt nog maar even.
Favoriete uitje: Axe Throwing

Will you join us?

Noordkade Uitjes is always looking for new and enthusiastic folks. Would you like to come and join us? Watch this video and get an amazing atmosphere impression.

Did you just become even more enthusiastic? Contact us via:
E-mail: info@noordkade-uitjes.nl
Phone number: +31 413 - 78 22 50
Will you join our team?