• Easy to book online
  • Open 7 days a week by appointment
  • Create your own program

About Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes represents fun, experience, and entertainment at the Noordkade in Veghel. We only work with professionals, the best to find in our expertise. 

Before new coworkers are allowed to join our team, they need to get through a tough selection procedure. You will be trained and drilled, not only by chief van Druten but also by general D.C. Johnson. Some axes might be thrown as well. 

If they get through the tough training with blood, sweat, and tears, if they know how to survive the exciting and mysterious basement of the Noordkade and can hit the killshot with two axes at the same time like a real Axepert, the professionals are more than welcome in our team. 

Are you curious who welcomes the guests with pleasure and makes sure you have an amazing trip? Scroll down and check out our folks!

An amazing and diverse (side)job!
Our folks

Eric

Eric werkt inmiddels al sinds begin 2017 bij Noordkade Uitjes. Deze trouwe alleskunner is vanaf dag 1 een ware entertainer gebleken. Een echte goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als party-macher bij de bingo of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken en sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis.

Specialiteit: Bezoekers vermaken met scherpe en snelle grappen.
Motto: Altijd blijven lachen, wat er ook gebeurt.
Favoriete Uitje: De Bingo-show.

 

Roel

De founder van de escaperooms en Axe Throwing Veghel. De man die het allemaal draaiende houdt. Roel is super trots op Noordkade Uitjes en het team, dat blijft groeien! In zijn vrije tijd wel eens te vinden bij Blauw Geel en sinds kort ook op de golfbaan. Roel staat graag klaar voor alle gasten om ze te voorzien van een mooi programma, zodat hun uitje tot in de puntjes verzorgd is!

Specialiteit: Lekkere lunch bestellen.
Motto: Blijf dicht bij jezelf, dan kun je ver komen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Daphne

Geboren en getogen in de horeca en nog steeds graag te vinden achter (of aan) de bar! Daphne heeft de gastvrijheid van huis uit meegekregen en is ervoor gemaakt om gasten een topdag te bezorgen. Altijd in de weer om alles tot in de puntjes te regelen en met haar enthousiasme helpt ze alle groepen om tot een mooi programma te komen.

Specialiteit: Borrel na het werk.
Motto: Als het maar gezellig is!
Favoriete uitje: Sim Racing Veghel.

Destiny

Destiny speelt graag gezelschapsspellen en laat geen escape room aan zich voorbijgaan. Daarnaast sluit ze haar werkdag graag af met een gezellige borrel of is ze regelmatig te vinden op een festival.

 

Specialiteit: Het eerste biertje van de dag slecht tappen.

Motto: Je kan je er heel druk om maken, je kan het ook niet doen.
Favoriete uitje: Niets is wat het lijkt.

Ender

Ender is een van de langst dienende collega’s. Hij is verantwoordelijk voor de Axe Throwing en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgt hij dat de targets op de borden gespoten worden, de drankjes koel staan en de bijlen geslepen zijn. Zo nu en dan zet hij zichzelf ook in als klusjesman of draait hij een groep en in het weekend staat hij als voetbaltrainer langs de zijlijn.

Specialiteit: Lekkere lunch ideeën.
Motto: Liever te druk dan veel te rustig.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Femke

Femke volgt momenteel de opleiding Tourism Management in Breda. Reizen vindt ze ontzettend leuk; ze maakt graag plezier en houdt van gezelligheid. In haar vrije tijd is ze druk bezig met dansen en neemt deel aan danswedstrijden! Ze is graag in contact met mensen en wil hen altijd een leuke tijd bezorgen. Dit doet ze dan ook bij Noordkade Uitjes, waar ze enorm veel plezier uithaalt!

Specialiteit: Altijd bezig zijn met dansen.
Motto: Het leven is te kort om je zorgen te maken.
Favoriete uitje: The Space.

Guusje

Guusje is een spontane en sportieve meid met een passie voor gezelligheid en borreltjes. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden bij Jong Nederland Zijtaart, waar ze actief verschillende activiteiten organiseert voor de jeugd van Zijtaart. Op de padelbaan toont Guusje haar sportieve kant, of ze nu fanatiek speelt of geniet van de sfeer langs de zijlijn. Daarnaast zijn hardlopen en zwemmen favoriete bezigheden waar ze veel voldoening uit haalt, vooral tijdens de zomermaanden. Bij Noordkade uitjes werken is voor Guusje een bron van plezier. Ze waardeert de levendige sfeer, de gezellige collega's en vooral de afwisseling die het werk met zich meebrengt. 


Specialiteit: Vallen bij het zeggen van de zin: “pas op voor het afstapje."
Motto: Nog eentje dan!
Favoriete uitje: De bingo-show.


 

Iris G

Iris is een vrolijke meid uit Uden Haar liefde voor gezelligheid en drankjes gaat hand in hand met haar liefde voor haar Creative Business studie en haar werkzaamheden bij Noordkade Uitjes. 

Specialiteit: Borrelen op werkuitjes.
Motto: Een goed begin is het halve werk.
Favoriete Uitje: The Space.

Khelyan

Khelyan is op zijn veertiende bij ons begonnen en hoort inmiddels alweer een paar jaartjes bij deze gezellige club. Zonder problemen begeleidt hij tijdens activiteiten en staat dan ook zelfverzekerd voor de groepen die we ontvangen. Axe Throwing ligt helemaal in zijn straatje en hij vindt het leuk om onze gasten te vermaken, met hier en daar wat grapjes. Hij gaat in ieder geval altijd met een glimlach naar huis!

Specialiteit: Wordt ouder geschat dan dat hij daadwerkelijk is.
Motto: Geniet van het leven, want het duurt nog maar even.
Favoriete uitje: Axe Throwing.

Linda

Linda is al een tijdje bij ons in dienst en is in de zomer ook actief geweest met animatiewerk. Duidelijk dus, dat zij dol is op entertainen en dan vooral voor kinderen. Kinderfeestjes in de escaperooms draaien, is helemaal haar ding. In haar vrije tijd vind ze het ook leuk om te dansen, dit doet ze ook als leiding voor kinderen.

Specialiteit: Het liefst altijd glitterschoenen aan hebben.
Motto: Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? 
Favoriete Uitje: The Launch.

Remco

Remco is een spontane jongen die wel van avonturen en gezelligheid houdt. Hij is daarom ook altijd aanwezig bij de team uitjes en na-borrels op werk. Doordeweeks is Remco wel eens te vinden in de sportschool en is hij druk bezig om zijn studie te halen, en in het weekend is hij te vinden op de Noordkade.

 

Specialiteit: Iets te lang blijven hangen bij de na-borrel terwijl ik op tijd naar huis zou gaan.

Motto: Omdat een goed verhaal nooit is begonnen met een glas water.

Favoriete uitje: The Space.

Will you join us?

Noordkade Uitjes is always looking for new and enthusiastic folks. Would you like to come and join us? Watch this video and get an amazing atmosphere impression.

Did you just become even more enthusiastic? Contact us via:
E-mail: info@noordkade-uitjes.nl
Phone number: +31 413 - 78 22 50
Will you join our team?