• Easy to book online
  • Open 7 days a week by appointment
  • Customer rating:

About Noordkade Uitjes

Noordkade Uitjes represents fun, experience, and entertainment at the Noordkade in Veghel. We only work with professionals, the best to find in our expertise. 

Before new coworkers are allowed to join our team, they need to get through a tough selection procedure. You will be trained and drilled, not only by Chief van Druten but also by General D.C. Johnson. Some axes might be thrown as well. 

If they get through the tough training with blood, sweat, and tears, if they know how to survive the exciting and mysterious basement of the Noordkade and if they can hit the killshot with two axes at the same time like a real Axepert, the professionals are more than welcome in our team. 

Are you curious who welcomes the guests with pleasure and makes sure you have an amazing trip? Scroll down and check out our folks.

An amazing and diverse (side)job!

Will you join us?

Noordkade Uitjes is always looking for new and enthusiastic folks. Would you like to come and join us? Watch this video and get an amazing atmosphere impression.

Did you just become even more enthusiastic? Contact us via:

Mail: info@noordkade-uitjes.nl

Call: +31 413 78 22 50

Will you join our team?

Our folks

Roel

Oprichtiger en bedenker van Escape Room Veghel in 2015. Won met deze escaperoom in 2016 de prijs Beste Escape Room van Nederland. Pakte door met de twee The Space escaperooms en startte in 2019 Axe Throwing Veghel. Hij is het gezicht van Noordkade Uitjes en is (bijna) dagelijks op de werkvloer te vinden.

Amber

Spontane en goedlachse jongedame is sinds oktober 2020 lid van het Noorkdade Luitjes team. Een zeer welkome versterking met o.a. haar horeca ervaring! Door haar ervaring is ze momenteel vooral in de barruimte te vinden maar zal zich de komende periode gaan richten op de activiteiten. 

Destiny

Destiny is één van onze gamemasters en kan behalve de 3 escaperooms ook onze activiteit Axe Throwing draaien. Heb je vragen over jouw missie dan kan ze dat haarfijn uitleggen. Ze is streng doch rechtvaardig en zal tijdens de missie niets cadeau geven.

Ender

Deze goedlachse Turkse jongen begeleid het liefste de activiteit Axe Throwing. Spreekt een perfect woordje Nederlands, Turks en Engels en is behoorlijk mode bewust. Sinds december 2017 in dienst en behoort ondertussen tot onze senioren. Was tijdens het NK Axe Throwing begin 2020 één van onze officials.

Eric

Eric Janssen is onze goedlachse duizendpoot. Verzorgen van uitjes, acteren in zijn rol als Russische Generaal of op de achtergrond de planning verzorgen, spellen uitwerken of sollicitatiegesprekken houden, het maakt niets uit. Hij is van alle markten thuis. Sinds februari 2017 in dienst, hij kent dus alle kneepjes van het vak!

Gidi

Onze horecatopper werkt sinds november 2019 bij Noordkade Uitjes, begeleid diverse uitjes en is helemaal thuis in onze barruimte. Blad vol met bier of een paar heerlijke mixdrankjes? Bij Gidi bij je aan het juiste adres, ook voor de gezelligheid aan de andere kant van de bar.

Iris

Deze fanatieke puzzelaar zit helemaal op haar plek bij Noordkade Uitjes. Gapend achter de kassa werd ze gevraagd om bij Noordkade Uitjes te komen werken en daar hoefde ze geen seconde over na te denken. Sinds oktober 2019 werkzaam bij Noordkade Uitjes als gamemaster voor alle escaperooms.

Jannes

Over spontaniteit en enthousiasme gesproken. Jongeman, met roots in Zuid Amerika, stort zich vol op zijn rol als commissaris van de Noordkade. Begeleid groepen alsof hij al jarenlang werkzaam is bij Noordkade Uitjes. Na een korte training als soldaat zal hij ook die rol perfect aannemen. Sinds oktober één van de nieuwste leden van de Noordkade Luitjes crew.

Khelyan

Deze gezellige jongeman verbaast ons vanaf het begin. Was de jongste collega ooit (met 14 jaar) maar assisteert ondertussen al bij het draaien van escaperooms en het axe throwing, is niet vies van hard werken & sjouwen en werkt graag mee achter de bar. De komende jaren krijgt hij de mogelijkheid om zich verder bij ons te ontwikkelen. Vanaf 01 januari 2020 lid van de Noordkade Uitjes crew.

Rinske

Rinske of lieftallig Ronny genoemd, is een jolige dame die al vanaf februari 2018 een vaste waarde is van onze club. Kritisch tijdens het begeleiden van de escaperooms waarbij ze niets cadeau geeft maar na de missie uitgebreid de tijd neemt om jullie alles uit te leggen waar het heel goed ging, of misschien juist minder goed.

Sanne

Wederom een jongedame die het uitstekend naar haar zin heeft bij Noordkade Uitjes. Gestart in september 2017, behoort ze ondertussen tussen bij de 'oude' garde van ons team. Met een studie in Nijmegen die nog even duurt zal je haar de komende jaren nog wel als Axepert of gamemaster zien.

Simon

Nog een nieuwe member van de club. Volgt de opleiding gymnasium Bernrode en is zeer flexibel inzetbaar voor het begeleiden van activiteiten bij Noordkade Uitjes. Als commissaris in zijn rol bij Escape Room Veghel heeft hij al diverse groepen mogen begeleiden. Hij leeft zich in in zijn rol en weet iedere groep op een leuke manier te vermaken. 

Sjoerd

Sinds oktober 2020 in dienst bij Noordkade Uitjes. Weet zich direct eigen te maken van Escape Room Veghel en de facetten die daarbij horen. Met zijn bijna 2 meter lange verschijning is hij een commissaris die indruk maakt op de rechercheurs die het mysterie komen beleven. 

Tjeu

Tjeu is één van onze nieuwste aanwinsten uit een groep van 5 nieuwe luitjes en op dit moment gamemaster van Escape Room Veghel. Samen met Khelyan is hij al veelvuldig bezig geweest met Niets Is Wat Het Lijkt, het is kwestie van tijd voordat hij ook deze activiteit eigen is. Sinds september 20 in dienst en staat te trappelen om uitjes te begeleiden.

Yannick

Yannick en Axe Throwing was liefde op het eerste gezicht. Mocht als model meedoen met een fotoshoot bij deze activiteit en is niet meer weggegaan. Vol passie kan hij jullie vertellen hoe je de juiste technieken moet gebruiken met het gooien van onze hakbijlen. Deed een gooi naar de titel Nederlands Kampioen Axe Throwing 2020 maar kwam net een paar punten te kort.