• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Generaal Bingowski's hilarische bingoshow

Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten. Deze bizar verrassende variant op het gezellige bingospel is perfect voor groepen die elkaar graag een hak willen zetten!
 

Totaaloverzicht


  Totaal: € 0,00
  Stel zelf je programma samen
  Aantal personen

  Boek onze befaamde generaal direct!

  Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk! Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jou bedrijfs-, vrijgezellen-, of familiefeestje volledig op z’n kop zetten. Deze bizar verrassende variant op het gezellige bingospel is perfect voor groepen die elkaar graag een hak willen zetten!

  Heb je bingo, dan mag je een prijs uitzoeken. Maar let op! Heb je een valse bingo, dan zijn Generaal Bingowski en zijn kameraden ongenadig hard.

  Niet beschikbaar voor pers.
  Axe Throwing Veghel
  Onze nieuwste indooractiviteit. Axe Throwing is een uit Amerika overgewaaide trend en is de ultieme krachtmeting. Laat het oergevoel in je los terwijl je met kracht een bijl naar het doel slingert.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Niets Is Wat Het Lijkt
  Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximu
  Niet beschikbaar voor pers.
  Een warm ontvangst
  Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Bierproeverij
  Ben je op zoek naar een gezellig uitje of afsluiter van je dagje weg? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Leer alles over onze bieren en proef erop los! Vier je Escape Room overwinning of vind troost in onze heerlijke bieren.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Virtual Reality
  Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Sabotage the Launch
  De ultieme battle tussen 2 missies. Bestaat jouw groep uit 8 of meer deelnemers? Boek dan direct de battle en strijd tegen elkaar. Extra spanning! Maximaal 20 personen voor deze spannende battle.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Rondleiding over de Noordkade
  Ontdek de historie van onze locatie. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. In groepen tot maximaal 15 personen krijgen jullie een rondleiding van een uur over deze prachtige locatie.

  Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

  Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

  Pieperz - Puntzak friet met snack - vanaf 20 personen
  € 7,25
  Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
  € 24,00
  Pieperz - Koude oorlog menu
  € 11,00
  Lopend buffet menu a
  € 23,50
  Hertog-Jan 3-gangen diner
  € 24,95
  Lopend buffet menu b
  € 28,50
  Pieperz - CHV menu
  € 8,00
  Wittern diner
  € 0,00
  Wittern proeverij diner
  € 35,50
  Wittern lunch
  € 0,00
  Kies jouw gewenste datum
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  Kies jouw starttijd op
  11 juli 2020

   Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255

   "Als altijd bij Bingowski steunt het spervuur aan verrukkelijk politiek incorrecte grappen op een mooi doordacht, in deze show bijna filosofisch fundament. "