• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Veilig betalen
 • Klantbeoordeling:

Bierproeverij

Ben je op zoek naar een gezellig uitje én wil je tegelijkertijd nog overspoeld worden met leuke feitjes en weetjes? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jullie! Ofwel als geslaagde afsluiter na de escape of om het verdriet enigszins te compenseren met lekkere biertjes.

Totaaloverzicht


  Totaal: € 0,00
  Stel zelf je programma samen
  Aantal personen

  Plan snel deze interessante belevenis!

  Tijdens de bierproeverij krijg je 4 bieren van La Trappe aangeboden. Aan jou de taak om de verschillen tussen deze heerlijke trappistenbieren te herkennen. Niet goed geproefd? Neem nog een slokje!

  Wil je tijdens de bierproeverij liever andere exclusieve bieren ontdekken? Dan kan je dit aangeven bij het maken van de reservering. Onze bierexpert zal dan bij de plaatselijke bierwinkel, in overleg en op basis van jullie voorkeur, een selectie uit bieren maken en een geheel gepersonaliseerde proeverij neerzetten.

  Let op: Deze gepersonaliseerde proeverij is alleen mogelijk wanneer onze bierexpert beschikbaar is, dit gaat op basis van aanvraag.

  Niet beschikbaar voor pers.
  Escape Room Veghel
  Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
  Niet beschikbaar voor pers.
  Pubquiz
  Tijdens onze enige echte Pubquiz worden jullie in teams uitgedaagd om de hersenen te laten kraken. In verschillende rondes strijden jullie om de grote trofee. Maar deze quiz is anders dan anderen ...
  Niet beschikbaar voor pers.
  Niets Is Wat Het Lijkt
  Een zinderend spel met een eindeloos aantal spelelementen en strategieën. De teams proberen zoveel mogelijk puzzels, raadsels en opdrachten uit te voeren om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Wie gaat er met de winst vandoor? Er zit geen maximu
  Niet beschikbaar voor pers.
  Een warm ontvangst
  Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Bingowski's Bingoshow
  Gegarandeerd hilarisch en onvergetelijk. Generaal Bingowski neemt je mee op een bizarre reis vol spanning, humor en opdrachten die jouw bedrijfs-, team- of familiefeestje volledig op z’n kop zetten.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Virtual Reality
  Eén uur lang genieten van de diverse mogelijkheden die de virtuele wereld te bieden heeft: van bomkoffers tot hilarische rollercoasters. Voor de échte actie-liefhebbers maar ook de minder geoefende spelers.
  Niet beschikbaar voor pers.
  The Launch
  De Amerikaanse missie. Lukt het jullie om als soldaat de raket binnen 60 minuten te lanceren en een 3de wereld oorlog te voorkomen? Maximaal 10 personen per missie.
  Niet beschikbaar voor pers.
  The Sabotage
  De Russische missie. Probeer in te breken in de zwaar beveiligde Amerikaanse leger basis en saboteer de 25 meter hoge raket binnen 60 minuten! Maximaal 10 personen per missie.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Sabotage the Launch
  De ultieme battle tussen 2 missies. Bestaat jouw groep uit 8 of meer deelnemers? Boek dan direct de battle en strijd tegen elkaar. Extra spanning! Maximaal 20 personen voor deze spannende battle.
  Niet beschikbaar voor pers.
  Rondleiding over de Noordkade
  Ontdek de historie van onze locatie. Het terrein kenmerkt zich door de monumentale industriepanden afkomstig uit het begin van de 20ste eeuw. In groepen tot maximaal 15 personen krijgen jullie een rondleiding van een uur over deze prachtige locatie.
  Maak het helemaal af met eten en drinken

  Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor, of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

  Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

  Pieperz - Puntzak friet met snack - vanaf 20 personen
  € 7,25
  DIS - 2-gangen verrassingsdiner
  € 17,50
  Menu 'De Haven' bij Pilz&Grillz
  € 24,00
  Pieperz - Koude oorlog menu
  € 11,00
  Lopend buffet menu a
  € 23,50
  DIS - 3-gangen verrassingsdiner
  € 22,50
  Hertog-Jan 3-gangen diner
  € 24,95
  Lopend buffet menu b
  € 28,50
  Pieperz - CHV menu
  € 8,00
  Wittern diner
  € 0,00
  Wittern proeverij diner
  € 35,50
  Wittern lunch
  € 0,00
  Kies jouw gewenste datum
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  Kies jouw starttijd op
  11 juli 2020

   Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255