• Eenvoudig online reserveren
 • 7 dagen per week op afspraak geopend
 • Klantbeoordeling:

Bierproeverij

Ben je op zoek naar een gezellig uitje én wil je tegelijkertijd nog overspoeld worden met leuke feitjes en weetjes? Dan is onze bierproeverij echt iets voor jou! Danwel als geslaagde afsluiter na de escape room of om het verdriet enigszins te compenseren met lekkere biertjes.

Stel zelf je programma samen
Aantal personen

Plan snel deze interessante belevenis!

Tijdens de bierproeverij krijg je 4 bieren van La Trappe aangeboden. Aan jou de taak om de verschillen tussen deze heerlijke trappistenbieren te herkennen. Niet goed geproefd? Neem nog een slokje!

Wil je tijdens de bierproeverij liever andere exclusieve bieren ontdekken? Dan kan je dit aangeven bij het maken van de reservering. Onze bierexpert zal dan bij de plaatselijke bierwinkel, in overleg en op basis van jullie voorkeur, een selectie uit bieren maken en een geheel gepersonaliseerde proeverij neerzetten.

Let op: Deze gepersonaliseerde proeverij is alleen mogelijk wanneer onze bierexpert beschikbaar is, dit gaat op basis van aanvraag.

Niet beschikbaar voor pers.
Escape Room Veghel
Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escaperoom van Nederland! Durf jij de donkere kelders van de oude fabriek te betreden?
Niet beschikbaar voor pers.
Axe Throwing Veghel
4 prachtige banen, die geheel in hout sfeer zijn uitgewerkt. Maximaal 24 gasten krijgen ruim één uur lang de mogelijkheid om met bijlen te werpen. Een geweldig uitje voor hem en haar. Een Axepert waarborgt de veiligheid! Vanaf 16 jaar.
Niet beschikbaar voor pers.
Een warm ontvangst
Zodra je met je vrijgezellenfeest, familiefeest of teamuitje bij de Noordkade binnenkomt, geven we je een warm ontvangst. Het heerlijke gebak en het vers kopje koffie of thee staat voor je klaar.
Niet beschikbaar voor pers.
La Casa de Dinero
Fan van La Casa de Papel? Dan is dit de activiteit die je moet kiezen bij Noordkade Uitjes. Gloednieuw in ons assortiment: een mini escape game gebaseerd op de gelijknamige Netflix hitserie!
Niet beschikbaar voor pers.
The Launch
De Amerikaanse missie. Geïnspireerd door procedures voor het lanceren van echte raketten van de US Army. Gewaardeerd met een 9,1 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Niet beschikbaar voor pers.
The Sabotage
De Russische missie. Tot in de puntjes verwerkte details maken de verschillende ruimtes van deze missie levensecht. Gewaardeerd met een 9,2 voor sfeer op Escapetalk! Maximaal 10 deelnemers.
Maak het helemaal af met eten en drinken

Beloon je team met een eet- of drinkarrangement voor of na jullie programma. Uiteraard helemaal in de unieke en historische sfeer van de Noordkade. Koude dranken, warme maaltijden; alles is mogelijk. Het enige wat je nodig hebt is ruimte in je maag. Wij verzorgen de rest.

Kies je arrangement en wij regelen alles voor een onvergetelijke dag!

Puntzak friet met snack
€ 7,50
DIS - 2-gangen verrassingsdiner
€ 20,00
Pilz&Grillz - Menu De Haven
€ 26,00
Pieperz - Koude oorlog menu
€ 11,00
Lopend buffet menu a
€ 20,00
DIS - 3-gangen verrassingsdiner
€ 25,00
Hertog-Jan 3-gangen diner
€ 27,50
Lopend buffet menu b
€ 25,00
Pieperz - CHV menu
€ 8,00
Wittern diner
€ 0,00
Wittern proeverij diner
€ 35,50
Wittern lunch
€ 0,00
Kies jouw gewenste datum
 • Vrij
 • Enkele plaatsen vrij
 • Vol
 • Niet te reserveren
Kies jouw starttijd op
06 december 2021

  Reserveren voor vandaag of morgen? Bel ons: 0413 - 782 255.

  Vul jouw gegevens in

  Kortingscode

  Kortingscodes zijn alleen van toepassing op onze uitjes/evenementen.

  Betaling

  Totaaloverzicht

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Bierproeverij €0,00
  • Totaal: €0,00

  Reservering afronden

  Door op de button ‘reservering afronden’ te klikken maak je jouw reservering definitief. Je ontvangt altijd een bevestiging van jouw reservering per mail. Let op, deze mail kan in de ongewenste mail terecht komen. Heb je geen mail gehad? Neem in dat geval even contact met ons op.

  Uw reservering

  • Aantal personen: 0
  • Datum: 06-12-2021

  • Activiteit(en):
  • KIES EEN TIJD! - Bierproeverij €0,00
  • Totaal: €0,00